Reklama

Melatonin

Mona (Ne, 25. 1. 2009 - 21:01)

Firma Swanson Health Products, najdete na internetu, Vam posle Melatonin i do Cech.Maji celkem slusny vyber. Melatonin 3 mg 60 tabl. je za 3$ a taxa, ale nevim, kolik je postovne do ceske republiky. Vyplati se koupit vice najednou.

Mona (Ne, 25. 1. 2009 - 21:01)

V Kanade se nedoporucuje davat Melatonin detem, jelikoz muze ovlivnit jejich vyvoj sexualnich organu. Je naprosto nevhodny pro tehotne a kojici zeny.U nekterych muzu po delsim uzivani Melatoninu muze dojit ke zvetseni prsu.Pokud Vam Melatonin pomaha, snazte se kupovat pouze synteticky, ktery je narozdil od organickeho nebo naturalniho bezpecnejsi. Organicky a naturalni muze byt kontaminovany z nevhodnych biologickych zdroju. Muzete si koupit Melatonin v kapsulkach, ktery se vezme asi 1 hod. pred spanim a nebo mala tabletka, ktera se da pod jazyk a ta pusobi skoro okamzite.

beebee (Ne, 25. 1. 2009 - 17:01)

Kamarádka mi poslala Melatonin ze SLovenska od firmy Media Tin, tak na nej ted cekam. Jinak jsem si paralelnš objednala z Mutivitamins.sk Melatonin Natur,ale nejsem si jista, ze funguji, tak uvidime. Obavam se, ale ze zavislost na prascich na spani to neprebije, pokud Vam to zabralo az za tyden, nejaka nadeje ale prece jen zustava...

Návštěvník (Ne, 25. 1. 2009 - 13:01)

Melatonin od Calivity nebo Ultimate se dá sehnat po internetu,zadejte do vyhledávače a můžete objednávat.Taky na Aukru melatonin občas seženete.

Návštěvník (So, 24. 1. 2009 - 19:01)

Ne,nebrala jsem před tím nic.Melatonin jsem měla nejdřív ze Slovenska,pak jsem na netu sehnala americký,ale je to tak nastejno.

beebee (So, 24. 1. 2009 - 18:01)

A brala jsi před tím klasické prášky na spaní?? (na předpis), ne bylinné preparáty...?

Návštěvník (So, 24. 1. 2009 - 18:01)

Já jsem po melatoninu nikdy halucinace neměla a ani nevím o nikom,kdo by je měl.Jinak melatonin mi zabíral pomalu,až asi po týdnu užívání mi znormalizoval spánek.Ale vyplatí se ,sehnat si ho.

beebee (Pá, 23. 1. 2009 - 16:01)

Diky za info, s tim "souzenim" je to dobry argument:-)uz jsem si driv vygooglovala co slo, zkusenosti jsou vesemes pozitivni, ac se objevily i stiznosti na halucinace, coz me neodrazuje, nebot po prvnim uziti Stilnoxu jsem je mela take...spis jsem opravdu zvedava, zda to zabere po navyku na Stilnox, ktery vznika velice rychle. Cekam az dorazi ze Slovenska a opravdu v tom vidim nadeji a nechci se zklamat...:-)

Návštěvník (Pá, 23. 1. 2009 - 16:01)

To byla nějaká americká studie,ale četla jsem to na našem netu v češtině.Když si zadáš melatonin do vyhledávače,tak to možná najdeš.V Americe berou lidi melatonin už dlouho,snad 20 let,kdyby byly vedlejší účinky,už dávno by se soudili.Tam se soudí,když ztloustnou po stravě v Mekáči.Takže bez obav,melatonin je OK.

beebee (Pá, 23. 1. 2009 - 13:01)

Děkuju moc, odradit se tedy nenachám, zkusím to a dám sem vědět...měla jsem trochu strach z ovlivnění hladiny jiných hormonů v těle v závislosti na zvýšení hladiny melatoninu. Smím se zeptat jaký preparát děti braly? a kolik v něm bylo mg...respektive, kolik jste jim dával/a?

Návštěvník (Pá, 23. 1. 2009 - 13:01)

Známému je asi jako tobě a melatonin mu pomáhá,tak se nenech odradit,že je jen pro starší.Co jsem četla na netu,tak v Americe ho na nespavost už roky dávají i dětem.Byla o tom dokonce nějaká studie,děti ho braly rok.A v pohodě.

beebee (Pá, 23. 1. 2009 - 08:01)

Nechala jsem si poslat Melatonin ze Slovenska a zároveň jsem ho konzultovala s neurologem - odborníkem na spánek. Ten mi bohužel řekl, že to není vhodné pro mě (je mi 24),ale pro starší lidi.. že bych měla mít hladinu melatoninu ok, že mě to nepomůže...stejně to ale zkusím, četla jsem tolik lidí, kterým to pomohlo a určitě to nebyli žádní staříci...tak uvidíme...

Maura (Pá, 23. 1. 2009 - 02:01)

Protoze Melatonin neni jen hormon, ktery pusobi pouze na spanek, ale take ma vliv na jine hormony, napr. estrogen. Pri vysokem obsahu melatoninu v krvi ma podobne ucinky jako antikoncepce. Nez lidi zacnou uzivat melatonin, meli by znat jejich hodnotu v krvi.Blahodarne napr. pusobi u pacientu se snizenou produkci stitne zlazy, kde melatonin upravi balanci mezi estrogenem a progesteronem.Nekdy staci mala davka jako je 3 mg pred spanim.

Maura (Pá, 23. 1. 2009 - 02:01)

Protoze Melatonin neni jen hormon, ktery pusobi pouze na spanek, ale take ma vliv na jine hormony, napr. estrogen. Pri vysokem obsahu melatoninu v krvi ma podobne ucinky jako antikoncepce. Nez lidi zacnou uzivat melatonin, meli by znat jejich hodnotu v krvi.Blahodarne napr. pusobi u pacientu se snizenou produkci stitne zlazy, kde melatonin upravi balanci mezi estrogenem a progesteronem.Nekdy staci mala davka jako je 3 mg pred spanim.

Aleš (St, 21. 1. 2009 - 20:01)

U nas uz se da konecne legalne koupit melatonin v ceskych lekarnach. Lek se jmenuje Circadin a obsahuje 2 mg melatoninu.
Nyni jsem si sice objednal ty americke Bio-Melation, ale za 3 baleni po 60 tabletach jsem dal cca 1600,- coz je vice, nez bych dal za ten Circadin.

beebee (St, 21. 1. 2009 - 19:01)

Trpím dlouhodbě nespavostí a nechci už brát prášky na spaní, jako je Stilnox, nevzniká na Melatoninu tké závislost?Máte někdo zkušenosti se spánkem po vysazení Melatoninu??Zaráží mě, že zde tento "lék, či doplněk" nebyl k dostání narozdíl od Slovenska. Nyní je zde drahý Circadin a pouze na předpis, tak mám obavy, zda to není jen další návykový prostředek...zda pak tělo nebude líné produkovat tento hormon samo...děkuji za odpověď a sdělené zkušenosti

Návštěvník (St, 21. 1. 2009 - 15:01)

Díky Tome za tip.Vůbec jsem o těchto stránkách nevěděla a mají tam kromě melatoninu i spoustu jiných super přípravků.
Určitě tam nakoupím.Calivita je fakt drahá,tohle se vyplatí.

Tom (St, 21. 1. 2009 - 13:01)

Já jsem naposledy koupil melatonin na uzdravit.cz, je to 120 tablet po 3 mg. Předtím jsem bral od calivita ale ten byl dostdrahý.

Jana (So, 1. 12. 2012 - 10:12)

Pouzivam Melatonin pres...Tak to teda je doba 20 let...já bo beru pul roku a mam obavy to brat dyl až si na něho nezvyknu-je mne 50 let a problemy se spankem mam delši dobu,již jsem zkoušela vše možne i Trittico jeden rok,a pak po vysazeni mne bylo ještě huř,tak jsem pak přešla na doporučeni zname na melatonin-taky to neni nic ono ale lepši než bez něho. A neuškodo to to tak dlouho brat???

Miriam (Út, 27. 11. 2012 - 21:11)

Pouzivam Melatonin pres...Honzo,díky za info.Já ho beru čtyři roky a občas jsem si říkala,že už to zkusím bez něho.A začalo peklo.Předtím jsem totiž asi pět let nespala,nebo jenom po dvou hodinách.Tak jsem si to zase rozhodila a dlouho trvá,než zase melatonin zabere.Tak už u něho asi zůstanu.Já beru 5mg.Zkoušela jsem 3mg.,ale moc jsem nespala.

Reklama

Přidat komentář