Reklama

Panická porucha PP7

Hanka (Pá, 20. 7. 2007 - 09:07)

Ahoj Oli,Pajko a všichni ostatní,tak tady už je zase teplo,večer žádný slejvák,vypadalo to děsně ,ale odešlo to,takže dnes zase dusírna.No ráno blbý stav,ale snad se to poddá.Tak klidný den

evakrk (Pá, 20. 7. 2007 - 09:07)

Ahoj z hor všem. Tak přišla jsem na vás juknout a rozloučit se, už asi nebudu mít čas. No co budu povídat,pořád si říkám co blbnu, že to je paráda, radost, přála jsem si to a prásk, už sedím na záchodě a srdce mi drží jen žebra, jinak by snad vyskočilo. Ale opět musím říct, že mám skvěláho chlapa, který když mě viděl, prohlásil, ať zapomenu na auto, že se mnou všude pojede a nakoupíme spolu. Ono totiž od nás ráno pojede hodně lidí, tak najíst musí dostat.
Lucko,babulko, moc ráda tě vidím. Zvládnu to neboj, musím, jak ho předám nevěstě, už to půjde. Radilas mi vystrkovat čumák na slunce, tak to moc nevyšlo. V těhle vedrech jsem byla spíš ve stínu a teď docela zelenám. No plácnem trochu barviček a drobek si ksichtík vybarvím. Jsi na chalupě?
Tak jo, jdu pohledat chlapcům boty, prý je postrádaj. A pak zajedem pro zákusky a maso a už se nehnu z domu. Budu dělat venkovní výzdobu, to se moc těším.
Dito, dít za fotky. Pořádně si je prohlídnu v klidu, ale zdá se mi, že malá je víc na tátu? Ale já dnes asi už i blbě vidím.
Jo jo, držte mi palce, končím. V pondělí, až si to tu přečtu , tak se budu smát , jak jsem zas blbla, že jsem pěkně šáhlá. Ale poruč si, když to nejde.
Ahooooooooooooooooj.

Pajka (Pá, 20. 7. 2007 - 00:07)

Ditko, ještě jednou díky za fotečky :-)
už to taky balím...

všem dobrou a klidnou noc...

Dituaa (Pá, 20. 7. 2007 - 00:07)

Indickou babičku vnuci vyvezli na skládku.

...no,snad nás to nečeká...viz.seznam-zprávy

Dituaa (Pá, 20. 7. 2007 - 00:07)

...apropó...mně ted došlo,že mám i recept na Bleskový koláč,fakt.

Dituša (Čt, 19. 7. 2007 - 23:07)

Koláč zabral!Vichr zesluje, blesky řádí,snad sprchne.Kdyby někdo nědy chtěla zařídit deštík,upeču ho zas.

Dituša (Čt, 19. 7. 2007 - 23:07)

Pajko:-).v tom případě jsem z Pb,neb jsem skoro všude měkká a docela se tvaruju.Už pár let.

Dituša (Čt, 19. 7. 2007 - 23:07)

Lucko čáu,kam jedeš??No dnes jsem si volala s příbuznou z Phy..říkal taky děs běs,,v práci mají 8O na teploměru..dělá někde tiskařinu-vazby knih atd.Asi někde kol Michle,neb tam bydlí a mám pocit,že to kdysi říkala,že tam někde ta fabrička je.Zábavně?? chích...no to jo.Vždyt já se mám zábavně.-).
Všechny do toho,jo? Takžeééé..i ty?:-))).No já už teda ne éééééééé.

BOUŘKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KA KÁ....VÍTRRRRRRRR.

DÁŠO-jsme ti poslala fota,ale vše s emi to vrátilo v angličtině...mailer daimond..cosi bla bla...prostě nejsi asi na příjmu.-)

Eviku, co mi to děláš,takový žrací maily! Dyt budu jak bečka kysanýho zelí...stejně už se tak začínám cítit. Co jím melouny,meruněčky,okurečky...jsem jak dýně.

dobrou n..........

Pajka (Čt, 19. 7. 2007 - 23:07)

Valentýno, když si uvědomuješ, že jsi napnutá, zkus máknout na uvolnění. Taky zkus neřešit ve vztahu má dati - dal, jestli nehoří a nejtrpíš. Možná máte krizi, to je přece normálka. Když se na váš vztah nebudeš soustředit, analyzovat, ubrat na dávání a přidat na brání, jsi tam, kde si přeješ být :-) Jen si tak užívej, že máš své blízké blízko sebe a neřeš ani nepřepínej, sílu ani programy :-) Některé problémy roztáčíme nadbytečným přemýšlením. Jsi ženská plná energie, investuj ji do něčeho, co Ti udělá radost a duše se zase prosvítí a uvolní...
Dito, kdybych tak kmitala jako Ty, tak mě ten Tvůj rychlý Nebeský koláč přesune do pekelných stavů včetně masivních ES. Teda podle mě je Pb odolné dost, neva, že je měkké, pěkně se tvaruje, pravda vázané je poněkud jedovaté, ale dokáže např.zachytit třeba i radioaktivní záření, což Fe neumí :-)
Ahoj Lucie, máš recht, já bych v Praze nebyla ani kdyby mně za to platili. Snad tam, kde jsi, je aspoň krásně dovolenkově...

Lucie (Čt, 19. 7. 2007 - 23:07)

Zdravím všechny zdejší železné holky,to je fakt hodně výstižný, v Praze se ted opravdu nedá vydržet a já se tu naštěstí nemusím dusit,takže zas jedu....mějte se hezky a
na Tebe milá Krakonoško budu myslet a bude nás určitě hodně,určitě to zvládneš,jsi obdivuhodná holka a zvládlas vždycky všechno a bude to nádhernej den,nebude vedro a minikolaps už máš za sebou,ted už ta křivka půjde zase nahoru,uvidíš!!těším se na foto a ráda čtu vše co napíšeš!!
Petulo,zdravím do Anglie
Lilinko,taky Tobě přeju at se cítíš dobře na svatbě
Ditušo,Ty píšeš v poslední době bezkonkurenčně zábavně a vtipně...to je super!!!
Pajko,ahoj
Míšo,zdravím Tě a Tvoje dětičky
Dobrou noc...taky se připojuju k tvrzení,že v těhotenství je nám porouchaným nejlépe,nádhernej čas zklidnění a naplnění..tak hurá všechny do toho!!

Dituša (Čt, 19. 7. 2007 - 23:07)

EVO,ten jsem od Dandy teda nedělala,asi ho nemám.Pak někdy pošli,dík.Pošlu ti fota,dělala jsem v rámci učení se odesílat fota debordelizaci:-)v rejstříku fotek.Nebeský koláč-na těsto:hl.mouka, vejce,cukr,máslo,pr.do peč. -se nalije tekutá hmota:tvaroh,cukr,vejce,mliko,práškový vanilk.puding a trocha rumu,já dnes misto nej posypala kokosem.

Hanko,mám mamku Hanku.-)...hopsa hejsa do Brandejsa...ahoj.

Hanka (Čt, 19. 7. 2007 - 22:07)

Evo ty znáš Brandýs?Vidíš a já s astmatem mé dcery a svým bych nejraději prchla na hory,mnně se tu nelíbí,moc rovina,špatný na dýchání prostě nene,Tak dobrou všem

evakrk (Čt, 19. 7. 2007 - 22:07)

Dito, nebeský koláč? Já dělala podle receptů od Dandy taky výborný. Zapoměla jsem název, ale na vrch se dávaly piškoty namočené v rumu a náplň byla z džusu. Výbornej. Jestli nemáte recepty od Dandy, přepošlu.

evakrk (Čt, 19. 7. 2007 - 22:07)

Ahoj, tak už píšu z postele. Vezmu si pro jistotu prášek na spaní a zkusím se pořádně vyspat. Jinak jsme po dešti, venku 16 a já ještě byla s mužem ve Špindlu, tak jsem se trochu zchladila. Nechtělo se mi ani za nic, ale dělal na mě psí oči, že má jet sám, tak jsem jela a šlo to.
Jsem pořád taková slabá, ale až se vyspím , musí být líp. Jasně, že jsme ze železa. Kdo jiný by vydržel to co my. Foukám na všechny strany čersvý horský povětří aby se vám líp dýchalo.
Pajko, Marti dík.
Hanko na tebe často myslím. Hned ve vesnici vedle mám kamarádku a tak když píšeš z Brandýsa, hned se mi to tam u vás vybaví.
Mějte krásnou klidnou noc a dobrou.

Dituša (Čt, 19. 7. 2007 - 22:07)

Ahoj Valenýýýno.Dovču si užij,kam to bude?Moře?

Dituša (Čt, 19. 7. 2007 - 22:07)

A jééje, EVI krk-a je to tady,co?! Zvládalas doted,v sobotu taky...dovču máš za sebou,tak co bys nezvládla tohle,Chvilka v síni a pak pohoda.Uvidíš.Jsi z Fe:-).A troufám si tvrdit,že téměř my všechny tady.Jen si to nepřipouštíme.Kdybychom byly třeba z Pb:-),nevydržely bychom naše stavy s péčí o domácnost,děti,manželíky v kombinaci se zaměstnáním.A to vše ještě buď v silných,dlouhotrvajících mrazech,anebo vedrech.Nahoď na sebe nové hadříky,šperk,kopni do sebe pandrláka místo Neurolu,popadni kytku,syna za ruku a hurá do toho!

Jano=Jančo! No teda,moc tě odtud ani neznám,ale to mi nebrání v pomyslném třepotání pravačkou,žes další těhotná tady na pepčáckým chatu.Jsi ,tuším, stejně"stará" jak Miss,co sem chodívá,a ta taky nedávno porodila.Já taktéž,mám 9.ti měs.holčinu a 4letou.Obě za stavů PP, v 1.případě jsem o Pp neměla páru,a přežila to,v druhém už měla za sebou dva roky s AD-Apo-parox-po vysazení otěhotněla,teda během těho byla bez potíží,aspon ne tak silných,že bych musela brát AD,ale po 4 měs.po porodu jsem začla s 1 tabletou večer po posledním kojení.AD při těho tu brala i jedna další z nás,jsem s ní v kontaktu,jestli chceš,pisnu jí,at ti sem napíše víc.Nepíše sem už často.Neboj,v případě těho a nutosti brát AD se vždy nějaká cestička najde,hlavně porada s gyndařem a psychiatrem.Samozřejmě první 3 měs.gravidity je nejlepší nebrat nic,ale to máš jak s antibiotiky.Když to zrovna jinak nejde a je např.angína,zas se to nějak musí vyléčit.Od toho jsou dr,v tom bych jim věřila.Však sama nejlíp jistě víš,jakého gyndaře máš a poradíš se s ním.Rozhodně není stejně tak dobré se trápit,mít špatné stavy fyzické od psychiky ,nebot i to působí na miminko v bříšku.
Víc ti za sebe neporadím,suma sumárum-vždy je nějaké řešení.AD návyková nejsou,takže o absťáku bych nemluvila.Moje kadeřnice-mladá,silná kuřačka,porodila min.týden kluka a kouřila celé těho.Sice méně,ale jo.

Zaprš zaprš deštíčku
neb dám ti já na drštičku!
Zdechaj Čechy,Morava,
hrozí vedrem otrava!
...tímto se vyjadřuji k tématu hic! je mi nanic...dnes jedna extra hnusná ES,jinak za vydatného fučení ventilátoru žehlila,vysála,umyla podlahy,upekla rychlý Nebeský koláč v domnění,že nebesa pustí kvůli němu nějakou tu slzu a ochladí se tak na 23 st.Zatím prd.Na noc předpovídají silné bouře..no uvidíme,kde budou.

Mějte se v rámci možností dobře.

Dášo--viděla jsem Poštu p.t. v tv...neznáš náhodou tu paní z Berouna?Co kytičky,zalíváš?:-))Já jo,kvetou krásně cýnie,na květ maj zaděláno i mečíky,na ty se mooc těším...moje první výpěstky:-),ale rajský jsou nějaký chycený,asi plíseň.

Valentýna (Čt, 19. 7. 2007 - 21:07)

Míšo ahoj,taky tě moc zdravím.Na dovolenou jedeme s dětma 3.srpna.Moc se těším,potřebuju vydechnout.Držím palce,at už tě hlava a záda nebolí.Měj se moc hezky

Valentýna (Čt, 19. 7. 2007 - 21:07)

Pajko na psychiku to hubnutí moc vliv nemělo.Jsem pořád vyklepaná,napnutá,jako když čekám,z které strany přijde rána.
No možná je to taky tím,že mám problémy ve vztahu.Nějak si začínám uvědomovat,že dávám víc,než dostávám.No jo,no.

Hanka (Čt, 19. 7. 2007 - 21:07)

Pajko,ale kdo to má jednoduchý,sama víš,že jsme vděčné za každý den,kdy nám je trochu slušně,a já si pořád na závěr říkám,dokud žijeme je to ok,zní to legračně,ale je to tvrdá realita,vid?No jen aby nám bylo alespon trochu dobře,tak sháním psychoterapeunta a docela marné,není někdo z Prahy-východ,že by mi poradil ?Jsem z Brandýsa ,ale klidně v okolí.díky

Pajka (Čt, 19. 7. 2007 - 21:07)

Peťulko, vždyť jsem hned reagovala!!! Už jsem Ti napsala znovu a právě jsem se i znovu pokochala, jsou opravdu moc pěkné :-) a vypadáš jako úplně spokojený človíček. Podle zubních kartáčků soudím, že si tam moc soukromí neužiješ :-)
Ten můj mail asi dostala zase ta paní, co ten Tvůj :-) Měj se co nejlíp to půjde a užij si posledních dnů, pak už škla volá :-)

Leno, přežiješ jako každá maminka. Máme to tak všechny... Jen si nesmíš nechat otravovat život myšlenkami na něco, co s největší pravděpodobností nenastane. Moje generace cestovat nemohla, rozhodně jsme neměli otevřený svět jako dnešní mladí lidé.

Hani, nemáš to lehký. Pořád věřím tomu, že i rodina Tvého syna k Tobě jednou přijde. Nás se drží vedra, před bouřkami nás nevarují, snad se nám vyhnou...

Reklama

Přidat komentář