Reklama

hemeroidy

Petr N. (Pá, 25. 6. 2010 - 21:06)

Prave me jen zarazi,ze skoro cely den mam pocit,ze musim jit na zachod a kdyz uz se rozhodnu tam jit,vydam ze sebe hodne malo,i rano.ATB jsem nemel.Stolici mam bez krve.Sedimentaci nevim jestli delali,brali krev, zkumavky,a zavolal jsem tam az druhy den rano jak to dopadlo.Muzu se jeste zeptat,jak jsou na tom hemeroidy a alkohol ? resp. jen pivo ? Nekde jsem cetl,ze je to pro zazivani i dobre.

Petře (Pá, 25. 6. 2010 - 20:06)

Ještě jsem zapoměla,zánět by se ti projevil v sedimentaci,pokud ti ji dělali. Bolesti a křeče v břiše někdy způsobuje strava. Hodně zeleniny,nebo ovoce,melouny atd. teď jez hodně jogurtů a vlákniny aby jsi si udržoval stolici mělkou.

Petře (Pá, 25. 6. 2010 - 20:06)

Pokud jsi bral ATB,tak je možné,že se lehce porušila střevní stěna,která se zase upraví. Pokud jsi Antibiotika neměl,tak i tak může jít o běžný jev,který tě neohrozí. Co se týče hemeroidů obvykle se střívko samo zatáhne,ale trvá to někdy déle,ale zase se může vysunout a tak dokola. Pokud by ti to dělalo nějaké potíže,pak existuje jen operace. Ta mastička co sis koupil je dobrá a ppokud bys měl nějaké potíže,tak si dělej sedací koupele v dubové kůře. Ta moc pomůže..měj se

Petr N. (Čt, 24. 6. 2010 - 18:06)

A jeste mohu se zeptat,mam takovy pocit jako pri prujmu,mensi bolest(krece) v brise a casto mam tendenci jit na zachod,ale prujem nemam a vzdy ze sebe neco malo vydam...nevim cim to muze byt,pred dvema tydny jsem mel horecky a nasledne hodne silne bolesti v podbrisku,doktori si mysleli,ze to byl mocak ale nakonec nebyl,zustalo to bez leceni.nemuzu tam mit treba nejaky zanet ? .(

Petr N. (Čt, 24. 6. 2010 - 14:06)

Koupil jsem si Dobexil H.tak uvidime .)

Petr N. (Čt, 24. 6. 2010 - 13:06)

Bílý uzlík je právě ten...A takze myslis,ze kdyz se budu mazat a casem to zmizi a pri tlaceni to nebude vylezat,nemusim mit obavy a uz to muzu nechat byt ?

Petře- (Čt, 24. 6. 2010 - 07:06)

Bílý uzlík je právě ten hemeroid,který tě zlobí. Jsou toto opravdu hemeroidy. Můžeš být rád,že nemáš uskřipnutí tohoto střívka,protože to děsně bolí. Hlavně na záchodě dlouho nevysedávej zbytečně a hodně pij a jez potraviny bohaté na vlákninu,aby jsi šel plynule na stolici.Ničeho se neboj. Hemeroidy má každý druhý člověk u nás.

Petr N. (St, 23. 6. 2010 - 22:06)

Dobrý Den.Už delší dobu jsem pri utirani pocitoval neco nafoukleho,ale neresil jsem to.Dnes jsem si vsimnul,ze kdyz zatlačím,z ritniho otvoru mi vyjede takovy jakoby kruh nafoukly,pravdepodobne se jedna o vnejsi hemeroid 2 stupne,ze ? K doktorovi asi nepujdu,prozatim zkusim mast a kdyz to zmizi,necham to byt....mozna je to tim,ze pred dvouma tydny jsem chodil na zachod asi tak 5x do hodiny,nekdy prujem,potom bez prujmu,ale neustale jsem mel pocit,ze ze sebe neco vydam,takze jsem tlacil,tlacil....posledni tri dny zase to same....mozna je to zpusobene tim...a jeste se chci zeptat,vsiml jsem si,ze mam v ritnim otvoru takovy jakoby bílí uzlik,to je normalni ? mam celkem strach,co se to zase vyklube....dekuji .)

jsch (Út, 22. 6. 2010 - 13:06)

Ano jsou to asi hemeroidy....Pokud máte problém s hemeroidy,zkuste žlutou mast,kterou prodávají na www.rozmaryn.dobris.net.Já jsem měla také tyto problémy již něci přes rok a vyzkoušela jsem vše co bylo na trhu,až tato mast mi pomohla a mám konečně pokoj.Určitě pomůže i Vám.

andula (Út, 1. 6. 2010 - 21:06)

dekuju mooooooooooc..!

Pro Andulku (Pá, 28. 5. 2010 - 20:05)

Ano jsou to asi hemeroidy. zajdi si do lékárny pro dubovou kůru,budeš si dělat sedací koupele a pro čípky a mastičku. Po každé velké potřebě se musíš umýt a udrřovat konečník ve zvýšené čistotě. Je to hodně bolestivé onemocnění,ale přejde to. Nesedej na studené místa a nepřepínej se fyzicky. Hodně polehávej a odpočívej ať se ti střívko brzy zatahne..

Pro Nikolu (Pá, 28. 5. 2010 - 20:05)

Musíš jít k lékaři jsou to tzv. roupy. kChytla jsi to od někoho a můžeš tím nakazit i ostatní. Je to hodně svědivé,že? Budeš pít takovou medicínu a ty roupy všechny vysrandíš a zničíš. Mívají toto malé děti. Taky teď nejez sladké,to se po tom horší.

Nikola (Čt, 27. 5. 2010 - 20:05)

Dobryy den potřebovala bych pomoct už asi před měsícem jsem si všimla že ve výkalech mam bílé červy nevím jestli to patří do téhle rubriky ale potřebuji nutně pomoci.Jestli o tom někdo ví něco víc porsím kontaktujte mne na email [email protected]

andula (St, 26. 5. 2010 - 21:05)

zdravim,, chtela bych se zeptat a jestli bude nekdo tak hodny a poradi mi,,udelala se mi na hrazi nejaka asi zdurena zila nebo neco je to vetsi a boli to..nevim jestli je to hemeroid protoze sem se stim nikdy nesetkala,mam 19 let tak si myslim ze jeste je na to brzo?! nevim co myslite vy? prosim prosim nechci jit k doktorovi a vystavovat mu prdel,,nevite o necem co by mi pomohlo?? dekuji za odpoved.

Jolana (Čt, 13. 5. 2010 - 21:05)

Zdravím,

chtěla bych se zeptat zdali mi může někdo poradit abych byla klidnějši.. cca před týdnem jsem objevila vnějši hemeroid je to kulička nějak moc mě nebolí ani mě moc nesvědí..ten týden už používám mast faktu,ale pořad tam je a nemizí..proto bych se chtěla zeptat zda je to normální a co bych mohla dělat aby mi zmizela..Je to snad poprve co se mi tenhle hemeroid objevil..a taky se chci zepta zdali je možné s hemeroidy chodit do sauny? Děkuji za odpověď

JAn (Po, 10. 5. 2010 - 15:05)

zdravím,

mam podobné problémy po vyšetření střeva mi bylo zjištěno tzv syndrom dráždivého střeva ( dráždivý tračník) léčba prášky dále doprovázen pravidelnym pálením svěděním kolem a v konečníku. Další věc při stolici a následné sprše ze mě valí ohromné množství bílých vláken nejspis hleny ale opravud ve velkém množství ( ale to pálení je neskutečně otravný a strašný, upravil sem jidelníček taky moc nepomahá( ted zkousim cipky + mast uvidim co se bude dít ale určitě mám k tomu i hemeroidy prosím o radu! jak se zbavit pálení svědění

gaja (Čt, 22. 4. 2010 - 13:04)

mám pocit, že s hemeroidy se nedá žít, mám stále pocit vlhkého zadku a hrozně mě pálí i oblast rodidel, prý to může být od toho..

kas (St, 14. 4. 2010 - 13:04)

Zdravím všechny...Spíš hledej příčinu jinde. Já mám hem. již skoro 19 let a teplotu jsem nikdy neměla.

KAREL (Út, 13. 4. 2010 - 19:04)

Zdravím všechny přítomné. Chtěl jsem se zeptat na jednu věc a to jestli je možné, že když má člověk hemeroidy může mít i zvýšenou tělesnou teplotu. Teplota je v rozsahu 36,8 až 37,2, která se mění jakkoliv během dne. Zajímá mne jestli zvýšená teplota může souviset s hemeroidy a nebo mám hledat příčinu jinde?? Moc děkuji za Vaše názory.

Honza (Čt, 18. 3. 2010 - 17:03)

tak jsem byl dneska u praktického lékaře... poslal mě na chirurgii, krev jsem už od té doby ve stolici neměl, ale bolesti břicha dál přetrvávají, někdy je to docela síla... a zácpa lehce ustoupila, ale na to, ež užívám projímadlo, tak teda nic moc...

Reklama

Přidat komentář