Reklama

hemeroidy

Dalibor (Pá, 29. 7. 2011 - 16:07)

Ahoj Michale,pomohla ti ta dubová kůra?

michalB (Čt, 14. 7. 2011 - 13:07)

Ahoj Michale,mě se taky po...díky za radu,určitě vyzkouším

Dalibor (Út, 12. 7. 2011 - 19:07)

dobrý den,jsem asi měsíc...Ahoj Michale,mě se taky po zákroku lékaře časem vrátilo krvácení,ale udělal jsem si sedací koupel v odvaru s dubové kůry a mám klid.Je ke koupi běžně v lékárně a opravdu je to skvělá a účinná léčba.Návod a přípravu najdeš na obalu a je třaba v tom sedět aspon 15 minut,prostě si ten odvar naleješ do lavoru a sedneš si do něj,ale pokud ti nabídnou mast s dubové kůry,tak to nekupuj,nefunguje,přeji brzké uzdravení.

michalB (So, 9. 7. 2011 - 15:07)

dobrý den,jsem asi měsíc po zákroku na hemoroidy,podle pana doktora jsem zahojen a zdráv,ale opět mám ve stolici krev,čím to může být?Díky

Lucka (Pá, 1. 7. 2011 - 13:07)

chci se ještě zeptat,pokud si ke konzumaci zeleniny,ovoce,luštěnin...atd.ještě přikoupim vlákninu např.v tabletách..je možné jí brát i v těhotenství?

Lucka (Pá, 1. 7. 2011 - 12:07)

no to je v podstatě jedno..hlavní je aby sme na to netrpěli my tady a ostatní co sem ještě nenapsali.kdo na to netrpí ten se má..

Homouši na to n (Pá, 1. 7. 2011 - 11:07)

protože si žílu pravidelně masírujou i zvenčí

Lucka (Pá, 1. 7. 2011 - 10:07)

No,tak to je fakt hustý....nejspíš asi jo :-)
nevim jak se odčervujou lidi,prej je dobrej česnek.

Ivana (Čt, 30. 6. 2011 - 19:06)

No,tak to je fakt hustý. Jsme kočky,nebo co? Teď jsem odčervovala kocoura,tak jsem si taky měla zobnout?

Lucka (Čt, 30. 6. 2011 - 14:06)

Roup detsky /enterobius...co prosim??jako že se mam nechat odčervit?nebo co to znsämená? :-)

Parazity (Čt, 30. 6. 2011 - 12:06)

Roup detsky /enterobius vermikularis/ pro tohoto parazita neni zadny problem dostat se do zily kolem ritniho otvoru. Odcerveni a ocista streva vetsinou vyresi a nebo radikalne zlepsi hemeroidy

Lucka (Čt, 30. 6. 2011 - 12:06)

Operace se dělá laserem, je...nevim,mui doktor mi popisoval řezání,dostávání krve ven,šití a bolest...je prý to nejlepší dělat v nejvíc akutnim stádiu že ta bolest pak už ani nepřijde..takže na tohle se mi moc dobrovolně nechce..

Tim (St, 29. 6. 2011 - 18:06)

Operace se dělá laserem, je to celkem lehká a bezbolestná záležitost, proč čekat?

Lucka (St, 29. 6. 2011 - 13:06)

ahoj všichni,tak s tim vašim problémem já už druhý týden marodim.ale ted už je to dobrý.minulý víkend jsem měla takový bolesti že jsem jela na pohotovost,celý noci jsem probrečela bolestí..hrůza.měla jsem hemoroidy vnitřní i venkovní.výborný jsou čípky a mast factu,dál i zminovanej preparation H,by měl být hodně dobrej ale mě nejvíc ulevil gel z dubové kůry i když jsem slyšela že teda asi není nic moc.no a koupele bud v dubové kůře nebo černým čaji.tak aspon 3x denně.nechce to se dlouho máčet ve vodě a ani moc teplou vodu,jen se osprchnout osušit a namazat mastí.pak jsem měla prášky detralex..ale ty jsou asi jen na předpis.na operaci taky nechci ale ani nechci aby mě takováhle bolest potkala znovu..a to jsem ještě nerodila.

Dalibor (Pá, 24. 6. 2011 - 16:06)

Dobrý den, chtěla bych se...Ahoj Zuzi a všichni,jelikož jsem se stále nedokopal k doktorovi,tak jsem si znovu udělal sedací lázen s dubové kůry,po dvou dnech krvácení přestalo,tak jsem ji udělal preventině ještě jednou a musím říct,že se i cítím mnohem líp,asi to chce dělat častěji a možná to bude dobry,přeji všem,at se tohoto nepříjemného problému zbaví co nejdřív,Dalibor.

Zuzka (Po, 20. 6. 2011 - 17:06)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat a poprosit o radu. Beru Detralex 2 krát denně 4 den. Dostala jsem ho na bolesti nohou - trombofilik. Ale od druhého dne braní je mi nějak divně tlak v žaludku a dnes dokonce průjem. Vím že v letáčku jsou psané mírné zažívací potíže a že nejsou důvodem k přerušení léčby. Ale trochu mě to rozhodilo, protože co jsem četla tak je celkem dobře snášenej. Chtěla jsem se zeptat jestli to takhle někdo měl a jestli se to zlepšilo. Zatím nechci vysazovat protože bych chtěla poznak nějakej účinek a to musím brát alespoň měsíc. Prosím poraďte děkuji

rutin (Pá, 17. 6. 2011 - 13:06)

Pri lecbe rutinem to "odchazi" jakoby zevnitr,zatimco mastickami pouze zvenci.Je to rozdilne dost

rutinova

rutin (Pá, 17. 6. 2011 - 13:06)

Dobry den,aviril H neni asi...TEN rutin se musi rozdelit do 3 denich davek,treba 3-3-2 nebo 2-2-2.A vzdy brat s jidlem,ne bez jidla.Jinak muze dojit silnemu poceni atd.Uplne nejlepe je to brat v pribehu vetsiho jidla napr. obeda 2 tablety,svacina 2 a vecere jakbysmet.

rutin

joachim (Po, 13. 6. 2011 - 22:06)

Ahoj Noname,nevím...Dobry den,aviril H neni asi moc dobry,zkusil sem preparation H a je to daleko jina trida(komfort).Je asi 6krat drazsi,ze by???

Chci se ale podelit o jinou vec,uz pred dlouhou dobou sem zaslechl o lecbe vysokymi davkami cisteho rutinu.V lekarne sem ho potom koupil.Prodavajici mi nebyla schopna dat presnou odpoved kolik tabletek dene.Jednu tabletu sem vubec nebral v potaz(doporucena davka).Nasypal sem jich do se sebe asi 6-7 za den.Nepredavkovuji se??

A ted k vysledku(krvacejici velke,svedive hemeroidy)
Za tri dny to uz bylo slusne,za 8 dnu hemeroidy,asi 2 uplne zmizeli,zatahly se dovnitr.Den ode dne se tzn. hemeroid zmensoval,az na mrnavy hrasek a potom i to zmizlo.Je to jak zazrak.Myslim si ze 1tableta co tam pisou na letaku je tak asi na preventivni peci a ne lecbu jako sem mel ja tezke krvaceni.

Tehleten rutin mi pomoh vic nez kdybych se omival 3 dene studenou vodou....i to je ale ucine v obdobi mensich potizi(vyzkouseno)
Je to jak z pohadky..

p.s-. nikoho nenabadan k brani takovychto megadavek.Vse na vlastni nebezpeci a zvazeni a konzultaci s dr.

mozne je i to,ze potrebuji rutinu tolik protoze mam okolo 120kg vahy ???

Dalibor (Út, 7. 6. 2011 - 19:06)

Dobrý den, jsem sotva...Ahoj Noname,nevím přesně,co tam máš,ale jedno vím,pokud zajdeš,za opravdu dobrým doktorem(mě se toto podařilo)tak tě tohoto problému zbaví,ale ten doktor,u kterého jsem byl a moc dobře mě ošetřil mi řekl,pane tento problém se vám bude vracet,ale pokud to spolu budeme řešit pravidelně,když začnete krvácet,není problém to udržet celí život bez většího chirurgicckého zákroku.Po 4letech,začínám znovu krvácet a už se k němu chystám,odkud jsi?

Reklama

Přidat komentář