Reklama

Kněz a žena ...

.. (Po, 23. 7. 2018 - 06:07)

Blahoslavení chudí duchem....

Josef (Ne, 22. 7. 2018 - 21:07)

Zvu odvážné a dosti zraněné diskutéry resp. diskutérky k osobnímu setkání. Takto anonymně se to diskutuje. Co třeba tváří v tvář.

Josef (Ne, 22. 7. 2018 - 21:07)

Kdo má solidní vztahy a zdravý intimní život nepotřebuje tu blejt svoje negace.

Josef (Ne, 22. 7. 2018 - 21:07)

Zase nám to tu pár nešťastníků zapleveluje. Snad admin promaže. A nebo pár nemocných bližních to přestane bavit.

Ano (Ne, 22. 7. 2018 - 21:07)

Tak to vidíš ty,a pro tobě...Spíše to druhé Pavle

Ale, ale (Ne, 22. 7. 2018 - 20:07)

Ale ti kněží přece mají...Ale prosím vás pěkně, mnozí jsou jasní pokrytci a souloží běžně se svými milenkami, nežli prýznit nevinná děcka, nebo hloupé a naivní katoličky. samozřejmě, že ve většině času svých ,,posvátných" životů musí sexuální pudy potlačit, avšak se domnívám, že mají spoustu možností, jak navázat nezávazné vztahy a užívat si v tajnosti. A upřímně názory některých katoliček jsou spíše laciným vtipem. Církev od pradávna byla pokrytecká, tedy se není čemu divit, že kněží pijí víno a káži o vodě.

Pavel (Ne, 22. 7. 2018 - 19:07)

Ale ti kněží přece mají...Tak to vidíš ty,a pro tobě podobné lidi.Existuji metody práce se sex.energii, která se vhodně transformuje, a člověk pak souložit nemusí. Kněží to buď neznají, nebo jsou prasaci.

Pavel (Ne, 22. 7. 2018 - 19:07)

Ale ti kněží přece mají...Tak to vidíš ty,a pro tobě podobné lidi.Existuji metody práce se sex.energii, která se vhodně transformuje, a člověk pak souložit nemusí. Kněží to buď neznají, nebo jsou prasaci.

luci (Ne, 22. 7. 2018 - 19:07)

Bereš ty i pořád podle...Ale ti kněží přece mají problém s potlačováním sexu. Církevní skandály o tom jsou. Řešením potřeby sexu je sex to žádné bohulibé řeči neumluví. Co neusouložíš to neukecáš!

Pavel (Ne, 22. 7. 2018 - 17:07)

Ať znají nebo neznají...Bereš ty i pořád podle sebe. Jsou i jiné způsoby než sex. Jednoduché to není, ale jde to... Že to nedokážeš ty neznamená,že nikdo...

luci (Ne, 22. 7. 2018 - 14:07)

Bohužel, církev nezná sama...Ať znají nebo neznají záleží na tom co konají. Pokud jsou to chlapi tak se jim to čelem nevypotí jestli jim k tomu žena dobrovolně poskytne své tělo tak se nic tragického nestane. Pokud ovšem zneužívají děcka mohou jim způsobit doživotní duševní újmu a pokud se to provalí opravdu degradují církev v očích veřejnosti.

Pavel (Ne, 22. 7. 2018 - 08:07)

NU nic jiného....vážený...Bohužel, církev nezná sama sebe, proto ani ostatní... Pokud by znala techniky meditací jako jiné systémy, a faráři je používali, tyto excesy by nebyly tak časté.
Je vidět, že to buď neznají, nebo se jim toto líbí. Co je horší?

Papežem Františ (Ne, 22. 7. 2018 - 08:07)

To je přesně to, co vy...Bych se neohanel... To co říká a dělá např. Ohledně islámských migrantů, mu muselo houknout...

jiný (So, 21. 7. 2018 - 19:07)

To je přesně to, co vy...názor se určitě bere, ale slušný, bez vulgárních urážek.

Anastázie (So, 21. 7. 2018 - 19:07)

normální člověk ví, že...To je přesně to, co vy fanatici katolíci děláte, vy jste právě těmi, kteří nedokáži přijmout jiný názor , než ten kladný, jak jsou kněží úžasní, milí, naslouchající....., bez chyby apod, nejsou, všichni jistě neeeeeeeeee. Jako všichni ostatní smrtelníci.
Co se týče komplexů, jak tady někdo píše, domnívám se, že právě většina křesťanů a zarytých fanatiků jsou právě těmi zakomplexovanými hlupáky, nikoli ti , kteří vidí reálně a uvažují pragmaticky. Toť otázkou, kdo je zde psychopatem??? To, že jsou lidé kreténi, hlupáci, debilové apod, takto mnohdy uvažují o druhých milión lidí,tato diskuze je vskutku bez komentáře, spíše bych jí nazvala..........fanatici versus reál. Nazývat někoho psychopatem , že vyřkne nějaký názor, ...........může jen křesťanský fanatický debil.

Anastázie (So, 21. 7. 2018 - 19:07)

to je jen obrovská nenávist...Jen , zda tím psychopatem, který se přippojil k této doskuzi nejste vy sám vážený Josefe(pokud jsou to Vaše slova napsaná), o Vašem duševním zdraví velmi pochybuji i já.
Je přesné jak píše nějaký pán(nejspíše), diskuze je o určitých názorech(kladných či záporných), Vy nejspíše jste nahloupý fanatik, nebo skutečně duchovní a tak se raději zamýšlejte nad slovy papeže Františka a kájte se. Vy fanatici jste velmi zaslepení vírou a nejspíše nejste schopni svou zaslepeností ani zcela normálně uvažovat. Jistě, když někdo má nevlídný názor na jakoukoliv osobu a nemusí to být kněz(kdokoliv), je zřejmé, že si zažil nějaký nepříliš pěkný zážitek právě s tou osobou a že by mne nějaký duchovní utkvěl v dobrém smyslu v paměti za léta víry????? Bohužel nemohu říci.

Každý (So, 21. 7. 2018 - 19:07)

Závidět magorovi, kterej...normální člověk ví, že všichni kněží nejsou stejní. Takové opovrhování není na místě. Buď to píše zakomplexovaný chlap nebo zhrzená žena.

Závidět????:):( (So, 21. 7. 2018 - 19:07)

některé chlapy především...Závidět magorovi, kterej myslí na katloičku v kostele a masturbuje na faře?????:):):):), je to přesně vo tom, když na to nemám tak tam nelezu, pak nepryzním malá děcka a neukájím se před představou.

No, já myslím, (So, 21. 7. 2018 - 19:07)

některé chlapy především sere, že se ženy do kněží zamilovávají. Není to pánové trošku závist?

Myslím, že (So, 21. 7. 2018 - 19:07)

tady nemá cenu moc...Za pedofilie a jiné sexuální deviace skutečně člověk nemůže, je to o člověku, který nemá co vůbec ve veřejném životě co pohledávat, že?? jste vskutku vylízaný magoři a neukojený katolický blbky.

Reklama

Přidat komentář