Reklama

Crohnova choroba

miloš (Čt, 29. 10. 2009 - 23:10)

Ten zkušený doktor jsi ty?Jak...Omlouvám se za chyby ale je pozdě a jsem už unavenej.dobrou

miloš (Čt, 29. 10. 2009 - 23:10)

Miloš
Tak podezření na...Ten zkušený doktor jsi ty?Jak jsem pochopil je ti 22? já mám crohna stejně dlouhou dobu a myslím si že dopkážu novým pacientům poradit líp nsž ty.Ale máme svobodu slova a vyznání tak ať si každý pacient vybere.Zoufalej člověk dělá zoufalé věci.PS.Taky mě léčil bylinkář a léčitel když už jsem byl tak zoufalej že jsem zkusil i to tak můžu říct že mi to bylo s prominutím na hovno.Akorát to stálo 500 za jednu seanci.

objektivní pro (Čt, 29. 10. 2009 - 22:10)

Já jsem objektivní NÉ oběktivní :-))))
Granvin patří opravdu mezi sečtělé samozvané léčitele,...

Granvin (Čt, 29. 10. 2009 - 19:10)

Miloš
Tak podezření na crohna sice na 100% neznamená, že to je crohn, ale odhad zkušeného doktora napovídá, že by mohl.
S bylinkářema to má společnýho to, že se to léčilo bylinama.
A mimo jiné, to že říkám nesuď bylinkáře, protože můžou crohna vyléčit líp než doktoři neni to samé jako bych říkal "nechoď k doktorům". Naopak v praxi názor lékaře často požaduju.

Oběktivní
Zavolejte svému terapeutovi, toho Vaše chorobné stavy budou zajímat více nežli mě.

objektivní (Čt, 29. 10. 2009 - 10:10)

Ano pan Granvin opět ukázal své znalosti :-)).
Podezření na Crohna a mít tuto nemoc je rozdíl a bez kolonoskopie to lze težko diagnostikovat.
Granvine, běž studovat medicínu, a pak můžeš léčit, používat i alternativní postupy, třeba i podle fotografie :-)), napíšeš to hezky pacientovi do karty a poneseš zodpovědnost,...
jinak to je jen pouhé plkání a "lákání" klientů do tvé poradny, LÉČIT prostě oficiálně nemůžeš,...

miloš (St, 28. 10. 2009 - 23:10)

Miloši
Měl jsem podezření na...Tak podezření na Crohna bez koloskopickýho vyšetření a léčba není problém?.Jakou to má sovislost s bylinkářema?Já mám jednu příhodu s homeopatem.Jednou jsem zkusil něco jinýho než kortikoterapii a antibiotika a pan doktor homeopat mi naordinoval skotský střiky a vitamín b na nervy.Přímo od něj jsem šel na koloskopii a doktor mě odeslal na metabolickou jednotku s tisícem krvácejících pseudopolypů.A teď si představ že bych poslech toho "doktora"Takže díky ale s touhle "prkotinou" se radši skočím poradit s někým kdo tomu aspoň trochu rozumí.

Bohumil (St, 28. 10. 2009 - 14:10)

Boj s touto velice nepříjemnou chorobou je mnohdy těžký, úporný a dlouho trvající. Vím, jak pomoci. Nutno však řešit jednotlivě. jsem k dispozici, pokud mi napíšete na adresu: [email protected]

Lucie Š. (St, 28. 10. 2009 - 10:10)

Ahoj a pěkný večer...Dobrý den,hledám někoho s kým bych si mohla popovídat o Crohnově chorobě.Mam ji diagnostikovanou od května je to šílené.Pokud by jste měla zájem ozvěte se na mail [email protected]

Granvin (St, 28. 10. 2009 - 08:10)

Miloši
Měl jsem podezření na crohna. Na potvrzení kolonoskopií jsem ale nešel a řekl si, že by na léčbě nemělo být nic složitýho, že je to jen běžný zanícený střevo. A teď se cejtim v poho bez problémů. Takže nesuď všechny bylinkáře a rádce zde, že nevědí o čem mluví.

miloš pro sofii (Út, 27. 10. 2009 - 21:10)

Zdravím,
předně tedy...Bravo Sofie tahle diskuse dřív pomáhala lidem co se potřebujou poradit a teď mi to připadá jako na dvoře Rudolfa II. samej bylinkář a medici co maj nadpřirozený schopnosti a potom taky nějaká politika a daňová přiznání a podobně.Nejsem vůbec zlej člověk ale rád bych věděl jak by jste se cejtili s 25.stolicema denně a četli články o zázračnejch bylinách co vás stopro vyléčej.Podotýkám že mám Crohna 20 let a zkusil jsem opravdu všechno.Tak už vážně dejte pokoj.Jinak Sofie už jsem doufal že si tu od tebe nic nepřečtu i když by mě to trošku bylo líto ale jak vidím tak to nedopadlo.Chtěl jsem ti jenom říct já vím že asi po 150 na nic nečekej a běž nenech to zbytečně rozjet ať je to co je to.Každopádně držím palce a fakt na nic nečekej.Teď mě ještš napadlo kdo z bylinkářů léčitelů a jiných samaritánů dá svoji metodu léčby sem na diskusi.Třeba poměr bylinek nebo nějaký nový dostupný lék ale hlavně zadarmo!!!Ukažte že vám jde o lidi a ne o prachy a ať si každej pacient vybere čemu uvěří.Se sodružským pozdravem bylinkám mír Miloš

miloš (Út, 27. 10. 2009 - 21:10)

Ahoj a pěkný večer...Ahoj Lucie já už jsem tady takový matador co má Crohna 20 let.K tvému problému v Praze existuje několik pracovišť kde na Crohnovi intenzivně pracují.Já už bohužel docházím na Bulovku na chirurgii protože mě Crohn zdevastoval téměř úplně.Já jsem ze začátku chodil do Vinohradské tam ordinuje doc.Kment pak jsem přešel do péče asistenta Novotného ten má soukromou praxi na Zahradním městě a potom jsem se dostal i do Iskeru kde praktikuje prf.Lukáš.Všichni tři jsou odborníci kteří Crohna léčí už mnoho let a myslím že se nemusíš obávat nějakých nešikovností.Co se modernosti týče tak rozhodně doporučuji prof.Lukáše protože tak si představuju pracoviště 21.století.Prof.Lukáš se věnuje této chorobě velmi vědecky a Crohna nejen léčí ale i snaží se zjistit počátky a to na evropské úrovni.Tak to je tak všechno jen tak na okraj,když budeš cokoli potřebovat neboj se zeptat od toho tady za diskuze je.

Jana (Út, 27. 10. 2009 - 17:10)

Dobry den preji.. mate nekdo pri Crohnove chorobe problem se zahlenenim v oblasti krku? Jak lecite tento problem? Moc dekuji za odpoved a preji pevne zdravi..

LucieL (Po, 26. 10. 2009 - 20:10)

Ahoj a pěkný večer všem.Bohužel i já už rok bojuji s touto nemocí a dobré s střídá se zlým jednou je klid a jednou je zase opravdu zle.V poradně mi vždycky řeknou že mám léky a musí mi to stačit tak uvažuji o změně poradny ale nevím kam.Kdyby jste někdo věděl kam v Praze se obrátit dejte mi prosím vědět budu vděčná za každou informaci.ted momentálně mám chřipku a zánět močových cest což je v kombinaci s crohnem docela šílená kombinace dokonce jem si týden poležela v nemocnici.Přeji všm at se Vám daří a je Vám dobře.Lucie

sofie (Po, 26. 10. 2009 - 14:10)

Milá Majkoxp,
Vy pevně věříte, že mi nemoc působí obrovské problémy? Tak to je od Vás teda velmi milé!

Nebudu se nad skladbou slov pozastavovat a budu si myslet, že jste to nemyslela tak jak to vyznívá. Děkuji za nabídku pomoci, ale nevyužiji ji. Již jsem s někým v kontaktu.

majkaxp (Po, 26. 10. 2009 - 10:10)

Dobrý den Sofie,
pevně věřím že Vám nemoc působí obrovské problémy.Neměla jste někdy nápad zkusit přírodní léčení? Mohu Vás ujistit,že Vám mohu od Vaší nemoci pomoci.Jestli chcete
vědět víc,
můžete napsat na meil:[email protected]

sofie (Po, 26. 10. 2009 - 07:10)

Zdravím,
předně tedy Miloše:)
Dlouho jsem tu nebyla, relativně. Pískala jsem si radostně, jak mi Salofalk zabírá a v podstatě skoro dva měsíce po průjmu ani památka. Říkala jsem si, jo tak to už bude ten zánět vyléčený, to je dobře. A ejhle-minulé pondělí se dostavily ráno urputné křeče, po cestě do práce jsem si na každém rohu křečí dřepla, abych zmírnila tu bolest a modlila se, ať už jsem v práci. Tam průjem. A ten trvá zas už týden, každý den.
Tak nevím, nevím, co si o tom myslet. Ještě pár dní počkám, jestli to není třeba z nějakého jídla a nepřejde to a když ne, tak půjdu příští týden k lékaři.
prostě mám z toho hloupého Crohna strach, aby to nebyl on.
Mějte se všichni hezky, držím vám pěsti, ať netrpíte bolestmi a je vám fajn!
Hezké pondělí!:)

Cicero (Ne, 25. 10. 2009 - 21:10)

Pre a nie len Jaroslava Zámečníka. Nechaj svoj mail.ak chceš niečo pre svoje zdravie (skutočne) urobiť.(nie som dealer- mám Crohna 3 roky)

Simona (Po, 19. 10. 2009 - 18:10)

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je možné diagnostikovat crohnovu nemoc i rektoskopii? Nebo je to mozne pouze kolonoskopii? A co krevní testy? Moc děkuji za odpověď

Jiri B (Po, 19. 10. 2009 - 13:10)

Jo Katty ,když bys jim tu doporučila klystýry nenasyceným řepkovým olejem a popsala záklon aby jim to šlo i do tenkého střeva ,jo to by bylo něco jiného.I hydrokolon s tímto zaměřením a zmínku o koloidním stříbru jako inertující reakci v organizmu tak k tvému diletanství přihlédnu shovívavě.Važ si toho,že jsi ještě nikoho nezničila.

Jiri B (Po, 19. 10. 2009 - 13:10)

Kaaatttty:Neměj mi to za zlé ale EMULIP jaksi na Crohovu nemoc už ne.Rubrika skleroza,nadýmání,špatné prokrvení u nízského tlaku a rozhýbání kloubů z přílišného pití káv a cocacol to snad ještě ano.Ale dál už nechoď.Buď tak laskavá.Kdysi mne lámali na herbalive no ,když jsem si dal práci s rozborem šíleně předražené sady produktů a ono tam ve všech to bylo odvíjeno od kofeinu tak jsem si řekl,že kofola mne vyjde levněji.A tady to není dál než nenesycený řepkový olej.

Reklama

Přidat komentář