Reklama

Péřové bundy,kombinézy,zimní oblečení ,nabalování se

John anonym (Út, 12. 1. 2021 - 12:01)

Vzpomínám na moje začátky záliby v péřovém oblečení. Kdzyž jsem poznal přítelkyni tak uz v tédobě byla ujetá na péřové oblečení. Každou zimu jsme vyrazeli s jejima kamardama na výlety a občasná stanování v přírodě. Všechny měli péřové oblečení ale já byl vždicky jedinej ve sportovním. Ale jednou před odjezdem jsem si klasicky připravil do batohu náhradní oblečení kdybych promoknul a šel jsem do sklepa pro stan. A kdyz jsem se vratil oblekl jsem si me klasicke sportovní oblečení a vyrazili jsme. V plovině prvního dne výletu jsem jak na mrchu promokl a tak jsem si v poustevně vyndal náhradní obllečení ale hledal jsem to svojje sportovní na které jsem zvyklej ale našel jsem pouze péřovou kombinézu a péřovou bundu a oteplováky také péřové. A zeptám se přítelkyně kde mám své oblečení a ona mi řekla že už jí vadí jak trhám partu tak to vzala do svých rukou. Tak jsem si musel obleknout péřovou kombinézu. Co mi zbývalo a ještě začalo hodně chumelit a sněžilo mi za krk a já mocx nemám rád kapucu je mi to nepříjemné ale ted jsem musel a k tomu zacalo hodne foukat tak jsem si nandal kapuci zapl mrazovou klapku a přítelkyně mi poradila at si kapucu trochu utahnu tak jsem si j utahl a zjistil jsem jak je to pohodlne a užil jsem si cely zbytek výletu. Tak vznikla moje záliba na péřové oblečení.

John anonym (Pá, 1. 1. 2021 - 03:01)

Dneska prijemně mrzlo byla přiměřená teplova pro provetrani meho parkasite šatníku. Vyrazil jsem s přítelkyní na procházku uz v pet rano kdy byl nejvetsi mraz. Já si oblekl péřovou bundu vinland hooody a péřové oteplováky s takovou vestou místo laclu. A přítelkyně si vzala péřovou kombinézu siberia suit nejvíce naplnenou. Kdy jsme vyšli ven řekli jsme so že si vezmeme čepice protoze jsou moderní. Ale venku po chvilne jsme čepice dali do kapsy a nandali si kapuce zapli mrazovou klapku a utáhly že jsou vidět pouze oči a vyrazili jsme po třech hodinách co jsme se vrátili domů jsme si ještě péřové oblečení ještě nechali a strávili v něm celé odpoledne do večera. Take jste se dneska nabalili a vyrazili na procházku jako my?

John anonym (Ne, 27. 12. 2020 - 15:12)

Na štědrý den jsme vyrazili na procházku s přítelkyní byla krásná zima. Já jsem si vzal péřové oteplováky a péřovou bundu vinland hoody a přítelkyně měla na sobě péřovou kombinézu siberia suit. V půlce procházky začalo pršet tak jsme si nandali kapuce utáhli zapli mrazove klapky a takto zakuklení jsme došli až domů. A doma jsme ještě takhle ještě dve hodiny zustali a potom jsme se převlékli do svatecniho a slavili klasické vanocni zvyky. Na vánoce jsem od přítelkyně dostal vlastní cryofixbag a na noc me do něj zapla utáhla a nechala mě v něm do ziřejšího obeda. Co jste dostali vy k vanocum za péřové oblečení?
A jak jste si užli štědrý den?

Návštěvník (Út, 29. 12. 2020 - 13:12)

Bohužel žádné :-(

John anonym (Pá, 18. 12. 2020 - 19:12)

Jednou v létě jsem byl na chate a pracoval jsem na zahrade a v tom se spustil husý liják úplné špagáty a já jsem potřeboval dokončit práci. Tak jsem zaběhl do chaty a podíval se do skříně po pláštěnce ale uvědomil jsem si že pláštěnky mame doma tak jsem se podial do skříně a tam bylo péřové oblečení. Tak jsem se svléknul do spodního pradla protoze pod perovym oblecení bych se upekl v tričku. A vybral jsem si péřové oteplováky s taovou vestou místo kšand a přes to jsem si oblekl péřový kabát. Zaonul jsem ho až ke krku nandal kapuci zapnul mrazovou klapku utáhl a byly vidět pouze oči a šel pokračovat v plení záhonu.. Byl jsem sice zpocený ale ne promoklý.

Pavel TNF (Čt, 24. 12. 2020 - 13:12)

Jak je možné, že se ti nepromočí, já když jsem se byl projet v péřovce a péřových kalhotách teď jak pršelo, tak jsem byl promočený skrz. A promočí se i nová, která nebyla ještě vypraná.

John anonym (Pá, 25. 12. 2020 - 01:12)

Dal jsem si na ni impregnaci.

Pavel TNF (Pá, 25. 12. 2020 - 10:12)

To potom není ta správná zábava a potěšení z toho postupného pronikání vody. Sice po promočení je z péřovky beztvarý splihlý hnus o 2-3 čísla delší, jak ji kamarád nazval, ale pro mě spokojenost.

John anonym (Út, 15. 12. 2020 - 22:12)

Schválně zkuste napsat i vy nějaké vaše Story v perovem obleceni

John anonym (Út, 15. 12. 2020 - 22:12)

Dneska ráno jsem šel na procházku provretrat můj šatník od parkasite. Ráno bylo kolem 2 stupňů tak jsem vstal v pět ráno a po snídani jsem si vzal péřovou kombinézu siberia suit a přes ni péřový kabát ještě jsem si nandal kapuce a pořádně utahl. Nenosim nikdy čepici vzdicky nosím kapucu musí být co nejvíc naducana. Hlavně kapuce pokud má Mrázovou klapku která zakreje obličej po oci a když se utáhne je prakticky jako kukla kde jsou vidět pouze oči. A vyrazil jsem byla ještě tma jak v ranci nikoho jsem nepotkal bylo mi příjemne dorazil jsem domů když svítalo a už jsem si chtěl rozepnout kabát ale řekl jsem si že ještě ne že to je velmi příjemné protože pod kombinézu jsem měl pouze spodní prádlo. Tak jsem se trochu napil nandal zpátky kapuce utahl a takto jsem strávil celý zbytek dne a když jsem večer sundal všechno to oblečení tak jsem byl tak zpoceny že se to úplně lepilo k telu.

John anonym (Ne, 13. 12. 2020 - 14:12)

Také už jste vytáhli péřové kombinézy nebo bundy už je na to ideální teplota třeba dneska ráno bylo 2 stupně Celsia tak jsem v pět ráno vyrazil na procházku a měl jsem na sobě péřové oteplovaky a péřovou bundu a přes to péřový kabát nandal kapucu utahl a vyrazil jsem a přišel jsem domů a jeste jsem si péřové oblečení nesundal a zůstal jsem v tom celý den.

Návštěvník (Ne, 13. 12. 2020 - 22:12)

jo jo, už vídám holky a děti v kombině.Už je na to počasí

John anonym (Po, 14. 12. 2020 - 20:12)

A v jake kombinéze pochybuju že v péřové protože péřová je drahá.

John anonym (Po, 14. 12. 2020 - 20:12)

A v jake kombinéze pochybuju že v péřové protože péřová je drahá.

John anonym (Ne, 13. 12. 2020 - 09:12)

A hodila mi péřový glossout nejvíc naplněný. Ať si to obleču a pak jdu za ní. Tak jsem si to oblékl a došel jsem k ní a ony mi něco kutila na zádech a pak si všimnul že má v ruce zámeček a zamkla mi ji abych si ji nesundal že je venku moc zima . Plení záhonů jsem si moc užil. Zkuste také třeba v péřové kombineze pracovat na zahrade je to příjemné

John anonym (Ne, 13. 12. 2020 - 09:12)

O víkendu jsem byl na chatě a byla příjemná teplota pro péřové oblečení bylo cca 0 ráno a já jsem si myslel že si pospim do obeda v tom mě vzbudila přítelkyně že potřebuje vyplejt zahradu a hodila mi péřový glossout nejvíc naplnrn

Návštěvník (Pá, 11. 12. 2020 - 18:12)

Včera odpoledne jsem viděla v Brně tři děti (kolem 10let) v kombinéze už asi začíná sezona.

John anonym (Pá, 11. 12. 2020 - 15:12)

Takze jsem to musel zvládnout

John anonym (Čt, 10. 12. 2020 - 10:12)

Jinak vše mám od parkasite

Account suspended (Pá, 11. 12. 2020 - 11:12)

Tak to v tom máš uložený docela slušný peníze, Parkasite fakt nepatří mezi levné výrobce...
Budiž ti přáno.

Reklama

Přidat komentář