Reklama

Péřové bundy,kombinézy,zimní oblečení ,nabalování se

Pán x (Pá, 19. 2. 2021 - 22:02)

Tak každej fetišista na zimní péřové bundy je jinej a dělá si dobře s bundama tak jak je zvyklý. Když si zajedu autem třeba do olomouckých Poděbrad k jezeru na nudu pláž a mám to nutkání si to udělat se zimní bundou prostě tu bundu cítit mezi nohama jak je hladká šustí a jak klouže mezi nohama ten slastný pocit. Bundu že sebe sundám protože jiná k dispozici není. Na nuda pláži v zimě jediné místo kde můžu být nahý a klidně si to udělat ale dávám si pozor na procházející lidi chodí tam otužilci a musím čekat až vypadnou pak tama prochází různé rodiny s dětmi to už tuplem musím být ostražitý ale prochází tama i holky a když vidím z dálky ty holky tak mám chuť v masturbaci s bundou pokračovat ale chybí mi odvaha protože nevím co kdo udělá jak se zachová tím myslím aby někdo na mě nezavolal policajty a i když je to na nudě prostě nechci mít oplétačky s policií a mohlo by se stát že to může skončit i v novinách byl bych nerad aby vyšlo v nějakém článku s fotkou kde mám mezi nohama zimní bundu a dělám si dobře sní to bych se už mohl rovnou oběsit. Jako malý kluk jsem si dělal dobře s bundama ženskou nemám se kterou bych měl sex s bundama na sobě tak si to s bundama a také se zimními kombinézou musím dělat sám sem tam si i takovou bundu kombinézu koupím udělám se a to je vše. Chtěl bych zkusit si to dělat s bundou před cizíma holkama jak na to budou reagovat ale nemám na to koule a to si pořád říkám že si to udělám před holkama že o nic nejde že ty holky mě neznají ale jak jsem na místě je po odvaze.

KM (So, 20. 2. 2021 - 00:02)

A co si bundu nechat na sobe zapnutou a na drazdeni se pouzit treba polstarek v silonove tasce?

Pán x (Ne, 21. 2. 2021 - 04:02)

Polštářek ? Mám rád spíš hladké naducané bundy. Mohl bych sebou vzít růžovou péřovou bundu Nike kterou jsem nedávno koupil od jedné slečny na vintendu. Chtěl bych zkusit si to dělat s bundou před holkama zajímalo by mě jejich reakce ale chybí mi odvaha co myslíš mám to zkusit ?

Horal (So, 13. 2. 2021 - 12:02)

Tak jsme tu Moncler bundičku pěkně poctivě skrápěli a nečistili, až si ji ta moje kočička ani nebrala na sebe a dávala si ji pod zadek, aby schytávala její výtoky a naše výstřiky na plno. Dnes už vypadá opravdu skvěle, samý flek a ulepený kožešinový lem. Ještě ji dáme zabrat a po neděli zkusíme vyčistit nejdřív ve sprše a potom koupelí ve vaně s pěnou. Takhle vylepšujeme všechny bundy. Venku mrzne a jinak není co dělat, tak si jen takhle užíváme společné hrátky.

KM (Čt, 18. 2. 2021 - 18:02)

" Venku mrzne a jinak není co dělat" - napise nekdo, kdo ma rad zimni bundy... skoda slov. A kdyz nemrzne? Tak jdete bez bund?
"až si ji ta moje ani nebrala na sebe" - to jako byla naha? To je nechutne. Grupac nahych lidi je neco strasneho, co by se melo zakazat.

KM (Pá, 12. 2. 2021 - 21:02)

Cepici. V kapuci je videt jen v uzkem kuzelu dopredu, neni mozne se jen pohybem hlavy podivat do strany, nerkuli dozadu.

Pavel TNF (So, 13. 2. 2021 - 10:02)

A co ten bordel, co ti padá za krk?

KM (Čt, 18. 2. 2021 - 18:02)

Jednak snih neni bordel a co se tyce padani za krk, tak normalni bundy maji limec tak tesny, ze krk obejmou, mezeru pak chrani hlava s cepici. Nikdy jsem nemel problem se snezenim za krk. Ale to je, na rozdil od tech dvou strasnych veci ohledne nahoty v ostatnich prispevcich vec kazdeho kdo ma co rad. Kdo chce kapuce, atsi ma kapuce. Ja kapuce prilis nemusim prave kvuli prehledu o okoli, ktery je ve meste potreba. Na lyzich se stejne pres helmu neda dat kapuce, na kole to same.

Pavel TNF (Pá, 19. 2. 2021 - 18:02)

Co je to za město? Kábul v Afghanu? Je fakt, že kapuce tlumí a vidíš jen před sebe, ale čepici si fakt nedovedu představit.

KM (So, 20. 2. 2021 - 00:02)

Proc Kabul? V normalnim meste te taky muze prejet auto, v horsim pripade tramvaj.

Pavel TNF (So, 20. 2. 2021 - 15:02)

Proč, připadalo mi, že žiješ v nějaké bojové zóně. Proč by mě jako mělo přejet auto když mám kapuci? To jako že řidič nemá rád ty s kapucí a strefuje se do nich? A teď vážně, tak snad koukám a rozhlídnu se, to jako že když mám kapuci, tak to nejde? Sražení jsou spíš ti debilové s mobilem a sluchátky.

Návštěvník (Čt, 18. 2. 2021 - 23:02)

U Summit L3 down je kapuce šitá tak, aby šla navléct přes helmu. A bundu ne vždy mám zapnutou až s utažením kolem krku, pokud tedy nejedu na 4kolce.

John anonam (Čt, 18. 2. 2021 - 23:02)

Zas když máš kapuci tak nebudes mit mokre vlasy protoze čepice když jsi dlouho venku v desti snehu atd muze nacucat vodu a pak to je jenom houba na hlave. Treba kdyz jsem jednou sel s prítelkyní ven a zacala silena chumelenice a kdybych mel v teto chumelenici bundu bez kapuce a čepici tak mi čepice nasaje vodu a spis chladi my jsme měli perové kombinézy s přítelkyní nandali jsme si kapuce zapli mrazove klapky a utahli a nejak nam to nevadilo ve vyhledu a neměli jsme ani jeden mokré vlasy. A jeste jsme doma v kombinézách zůstali do večera.

John anonym (Čt, 11. 2. 2021 - 00:02)

Co preferujete vy? Kdyz mate perove obleceni koombinezu atd. nosite radši kapucu nebo si radši vezmete čepici? Já osobně mám nejradši kapuci nejlépe tu s arktickou klapkou.

Pavel TNF (Pá, 12. 2. 2021 - 11:02)

Preferuji bundy a kalhoty zvlášť. A samozřejmě kapuci, čepici jen málo kdy. Tu jen k TNF Nuptse, které je nemají, ale už jsem si ke dvěma kapuci nechal přišít a stejně i na vesty. Tyto bundy jsou výjimka, jinak bych si péřovku bez kapuce nikdy nekoupil, a že mě prodejci přesvědčovali a nutili do bundy bez kapuce, až vše skončilo hádkou. Budu nosit čepici, aby mě vše padalo za krk jen abych byl podle nich IN? To nějaký blbec něco vymyslí a všichni jako stádo bez mozku běží a kupují. Je mi jedno, že mám kapuci na mikině, na bundě a když si na ní navleču ještě vestu, tak mám tři kapuce a tím narušuju asi módu. Ty kapuce unesu, není problém, mě rozhodně nevadí.

John anonym (Pá, 12. 2. 2021 - 15:02)

Přesně také mám rád když jdu na prochazku a vezmu si perovou kombinezu a bundu nebo když se chci hodně zahrat tak i kabát, nandám si všechny krásně naducané kapuce utáhnu je a slyším jenom šustot kapuce. Jaké kapuce jako tip sis nechal našít stahovatelné s mrazovou klapkou takhle já omilem koupil perovou kombinézu na které jsem si nepřečetl že nemá stahovací kapuci ale klasickou nestahovatelnou která mi ve větru padala.

Account suspended (Pá, 12. 2. 2021 - 16:02)

Prosím, co je to "omil"? :o)))

John anonym (Pá, 12. 2. 2021 - 17:02)

Že jsem si nepřečetl konfiguraci kombinezy

Pavel TNF (Pá, 12. 2. 2021 - 15:02)

Má stahování, aby mě nepadala, když vyrazím na 4 kolce nebo crossce na projížďku a nebo když něco dělám. Kapuci narvu přes přilbu a tak mi nic nelítá za krk. Na těch dodatečně přišitých mám kožešinový lem. Sice se hůř čistí, ale je přišitý a párat se mi nechce. Většinou, abych nemusel čistit tyhle tlusté bundy, tak si přes ně vezmu tenkou Summit L3 a ten blátivý pruh nebo vůbec bláto je jen na ní a ta se lehce vypere a rychle uschne.

Horal (Út, 9. 2. 2021 - 17:02)

Tak bundička i přes ten sníh kupodivu včera dorazila. Ta moje kočička v ní vypadá skvěle a i trefa ve velikosti, má ji přes mikinu s kapucí, které nosí větší, ale vypadá v tom dobře. Pokud by ji měla mít jen přes tričko, tak by musela mít o číslo menší velikost. S výběrem velikosti a jak jí bude byly trochu nervy do poslední chvíle před odzkoušením. Ten kožešinový lem na kapuci je bomba, hned jsme ji zajeli a skvěle šimrá těmi chlupy. Já měl tradičně Himalayan TNF. Trochu mi ji zamáčela a nakonec jsme v těch bundách usnuli. Dnes jsme byli doma, já sušil bundu a na sobě jsem měl klasiku Nuptse. Trochu jsme si zadováděli a v bundách vydrželi až do teď a zase v nich budeme pěkně večer dovádět a spát. Musíme tu Monclerku pořádně zaběhnout. Zítra mám takové chutě povolat kamaráda, a pořádně ji skropit a udělat na ní pěkné fleky.

Reklama

Přidat komentář