Reklama

Péřové bundy,kombinézy,zimní oblečení ,nabalování se

John anonym (Ne, 7. 3. 2021 - 02:03)

Před třema dny hodně pršelo a bylo kolem 5 az 10 stupňů ostatní by si už vzali lehké bundy ale my jsme ten den zkusili se jít projít do lesa nabaleni. V pět ráno jsme se svlikli do spodního prádla připravili co si vezmeme na sebe. Já i přítelkyně jsme si vzali péřove oteplovaky a péřovou bundu a přes to kombinézu Siberia suit. Zapli nandali kapuce zakuklili jsme se stažením kapuce a vyrazili do deště ráno bylo relativně zima ale pak když začalo svítat tak přestalo a bylo polojasno a já už se začal potit nakonec jsme tu procházku došli a když jsme doma sundávali tak to bylo úplně přilepené na nás potem zkuste to také nebudete litovat

Horal (Pá, 5. 3. 2021 - 16:03)

Nosím péřovou bundu i doma a spím v ní a na nich. Společně s mou kočičkou a občas s kamarádem. Ono co také jiného dělat, sice vyrážíme do kopců, ale příprava na maturitu nás drží víc doma, ale kdo ví, jak vše bude. Chodili jsme na brigádu, vydělat si na bundy a teď nemůžeme, není momentálně kam. Škoda, ještě bychom si rádi nějaké koupili. Moje kočička je skoro stále nastěhovaná u mě a má na sobě tu hezkou Moncler bundičku a já Summitku nebo Nuptse a Himalayan máme v posteli pod sebou ještě s tou žlutou Summitkou. Dál jsme šetřili na dvě Nuptse, jednu M a druhou XXL. Tu XXL jen tak, abychom se do ní zabalili oba. A koupíme už tak prd, maximálně jen jednu, jenže kterou. Hrozně moc nás v nich baví sexi hrátky. Fleky neřešíme, ty už k tomu patří.

John anonym (Čt, 4. 3. 2021 - 22:03)

Když je teď ten lockdown tak jsem začal zase nosit péřové oblečení 24/7 normálně přes den nosím péřové oteplovaky a péřovou bundu. Takto to mám celý den večer se jdu osprchovat a jako župan k televizi si beru péřový kabát a když pak jdu spát si beru péřovou kombinezu se zadním zapínáním aby mě zip netlačil na břiše a jdu spát takhle to mám každý den do května . A když jdu na procházku tak jdu tak jak jsem ale když byly ty mrazy že bylo často -15 tak jsem si bral ještě přes to péřový kabát co říkáte na tento způsob zvládly byste to aniž byste se upekli já jo

John anonym (St, 3. 3. 2021 - 23:03)

Včera jsme s přítelkyní vyrazili do lesa jako vždy abysme unikli ruchu lidi a vesnice a včera bylo ideální počasí na procházku trochu mlha a přiměřená zima. Já si vzal perovou kombinezu siberia suit nejvíc naplněnou a přítelkyně si vzala perove oteplovaky perovou vestu a perovy kabát. Když jsme vyrazily byl krásný mlzny opar a perove oblečení krásně zpovrchu navlhlo ale uvnitř bylo příjemné po chvílí začalo poprchavat tak jsme si nandali kapuce mrazovou klapku utahli tam aby byla pod oči a procházeli jsme se krásnou přírodou sice bylo jako v prádelne
v té mlze ale byla to krása viděli jsme jenom před sebe krasne izolované od zvuku a poslouchali jenom susteni kapuce a když jsme došli domu tak jsme byly pod oblečením krásně zpocení zkusili jsme někdy v mlze v deseti stupních jít na prochazku co nejvíc nabaleni? Zkuste to je to fakt prijemne

John anonym (Ne, 28. 2. 2021 - 23:02)

Dneska se velmi oteplilo takže pro některé nastal konec peroveho oblečení ale pro mě ne dneska ráno bylo 6 stupnu když jsem vyrazel na procházku tak jsem si vzal na procházku péřovou kombinézu Siberia suit v polovině procházky se oteplilo na 10 stupňů a už začalo být mi horko tak jsem si jenom kombinézu trochu rozepl normálně ji pořád nosím zapnutou ke krku a došel domu a to už bylo solid horko ale nechtěli se mi smířit a tím že období peroveho oblečení skončilo tak jsem si kombinézu nechal i doma bylo to pro mě naposledy co jsem měl péřové oblečení protože už se má oteplit a jaro se blíží co vy nosíte ještě péřové oblečení?

Pavel TNF (Po, 1. 3. 2021 - 17:03)

Proč odkládat? Já nosím Summit L3 down celý rok podle teploty a stále ji mám při ruce a i v létě když je chladno a nebo když prší. Sice za nějaký čas promokne, ale aspoň do mě netlučou kapky. A podle chuti v péřovkách i těch silných blbnu i v létě v dešti a nebo jen tak hupsnu do bazénu. Není důvod je odkládat.

John anonym (Po, 1. 3. 2021 - 22:03)

Víš já to nemám jako ty že mám i tenké já mám ty pořádně naducane a nejvíc naplněné protože zahřeje to víc a kdybych si vzal do města i na jaře svoje Perove bundy tak na mě volají sanitu že se chci zabít.

Pavel TNF (Út, 2. 3. 2021 - 18:03)

To nesmíš tak hrotit, v létě, jak dost pršelo, tak jsem chodil v Summit L3, někdo koukal divně, ale většině to bylo jedno. Před tím jsem měl i jiné tenké a nosil jsem je stejně tak. Když je chladno a když prší. Sice po nějaké době promoknou, ale to nevadí, celkem rychle uschnou. Je to takový univerzál, dají se v pohodě nacpat do pytlíku. Vlastně je mám pěkně pomačkané a vypadají jak přežvýkané od krávy, ale časem se zase vyrovnají, než je zase nacpu do pytlíku pro přepravu. V zimě bych v ní ale umrznul, to bych musel mít aspoň 3 na sobě.

John anonym (Út, 2. 3. 2021 - 21:03)

V tomhle máš pravdu jednou když bylo jaro a pršelo jsme vyrazili s přítelkyní když jsme byly na chatě na houby a bylo něco kolem 6 až 12 stupňů a aby jsme nepromokli jak slepice jako den předtím jsme si vzali péřové oblečení . Přítelkyně si vzala Péřové oteplovaky s vestou místo laclu a péřový kabát. Já si vzal péřovou kombinezu Siberia suit a to mi stačilo. Přítelkyně i já jsme si pod to vzali pouze spodní prádlo protože bysme se jinak upekli. Když jsme vyrazily byly už slušně špagáty deště tak jsme si nabrali kapuce a zakuklili jsme se kapucema utáhli že byly vidět pouze oči a houbaření jsme si užili bez promoknuti ale pěkně to bylo nacucane sušili jsme to dva dny a pak jsme si vzali glossouty jako skafandr a takto jsme byly čelí večer. Co říkáte na náš výlet?

Návštěvník (Ne, 21. 2. 2021 - 23:02)

Ahoj nevíte něldo o někom kdo by prodal kombynézu parkasite a nebo kde se dá koupit? Tel. 606161181

pozorovatel (Čt, 25. 2. 2021 - 04:02)

Vole píše se kombinéza a ne kombynéza.

Account suspended (Pá, 26. 2. 2021 - 22:02)

Máš pravdu, pýše jak debyl, co neumý pravopis. Bohužoužel, takovýchto "tóprych tschechtinářů" vylejzá ze škol čím dál více. Tohle fórum sice není o gramatice a pravopisu, nicméně čtení podobných perel plných hrubek mě vadí... Jsem hold asi z příliš staré školy.
Přeju všem hezký večer a přežijte ve zdraví řádění těch vládních nemehel.

KM (So, 27. 2. 2021 - 01:02)

Píše se holt.

Návštěvník (So, 27. 2. 2021 - 04:02)

Podíval jsem do pravidel, jo holt máš pravdu, Já holdoval špatnému tvaru. :o)

Návštěvník (Ne, 21. 2. 2021 - 22:02)

Ahoj lidi nevíte o nějaké kombynéze parkasite kolem 5000

KM (Ne, 21. 2. 2021 - 23:02)

Euro?

Pavel TNF (Ne, 21. 2. 2021 - 16:02)

A tady mi to jde, zajímavé.

Návštěvník (Ne, 21. 2. 2021 - 14:02)

Proč mi to hlásí: Forbidden. Sender blacklisted. A je jedno, jak se pojmenuji. Z jiného PC mi to funguje.

Pán x (Po, 15. 2. 2021 - 22:02)

Jsem fetišista na zimní hladké lesklé péřové bundy i zimní kombinézy strašně mě tyto věci vzrušují od dětství. Každý víkend jezdím na nudu pláž u Olomouce která se nachází v druhé části jezera až jsem u druhé části jezera vysvléknu si kalhoty a v bundě a ve slipech pokračují v chůzi až přímo na nuda pláž především to vysvléknutí je záměr prochází tama několik různých lidí když vidím že jdou holky v naducaných zimních bundách mě stoupne a přes slipy to je vidět tak ten kdo si toho všimne se směje jak píča ale neřeším to protože mě z těch lidí nezná tudíž nemají koho pomlouvat mám občas chuť si vzít svou naducanou bundu a dělat si to sní před cizími holkama jak by reagovali nebo mám nutkání se vysvléct do naha a úplně nahatej mezi bruslaři u nuda pláže se také bruslí. Když jsem byl včera na nuda pláži jsem fakticky měl chuť vběhnout mezi bandu holek co tam bruslila jedna holka na sobě měla péřovou bundu podobné naf naf takové do pasu ale naf naf to nebyla měla i tlustou kapuci byly vysmátý měl jsem chuť tu holku zádama strhnout tak že by mi ležela zádama mezi nohama na mém holém těle a já šukal její bundu ale neudělal jsem to chybí mi odvaha. Věřím že je spousta holek co by svou bundu půjčila nebo si lehla mezi nohy a svou bundou by mě nebo vás udělala a že jsou ty holky cizí ? No a ? O toto je to lepší ano jak tu bylo řečeno že taková ženská pošle takového fetišistu na bundy do prdele to ano ale každá ne.

KM (Čt, 18. 2. 2021 - 18:02)

"mám nutkání se vysvléct do naha a úplně nahatej" - tak to nejsi zadny bundovy fetisista. Bundovi fetististe si nikdy nesundavaji bundy, kdyz jde o vzruseni.

Reklama

Přidat komentář