Reklama

schizofrenie!

realitas (Út, 10. 1. 2012 - 04:01)

Schizofrenií trpí můj...svatá pravda

realitas (Út, 10. 1. 2012 - 04:01)

Schizofrenií trpí můj...Takovýho člověka okamžitě opusti a jeho pošli na léčení. Nekaž si život máš ho krátký, moje sestra má taky schizofrenii....nic nedělá, celý den spí,vykouří 3 krabičky cigaret, vypije tak 10 kafí, sní tho za 5 lidí, když jí máma poprosí aby po sobě uklidila řekne že je jí špatně...ale když jí hodinu na to zavolá její kamarádka že půjdou nakupovat okamžitě jí nic nejni. Moje 70 - letá maminka na ní vaří, pere, uklízí. Nic jinýho neumí než že do nás jen rejpe (samozřejmě musí bít máma zrovna v nedohlednu). Intrikuje, uráží mojí rodinu a i přesto je tak drzá že mi přikáže jí koupit cigarety ale když něco potřebuje tak umí bejt najednou tak milá. Někdy mám strach nás dostane do léčebny taky. Tahle nemoc je hrozný neštěstí pro celou rodinu a věřím že jsou lidi kteří se snaží z téhle nemoci dostat ale jsou i takový který jí takticky zneužívají a nechtějí se vyléčit.

schizák (Ne, 25. 12. 2011 - 16:12)

MICEFAL SE BRal 1xtýdně

schizák (Ne, 25. 12. 2011 - 14:12)

a nedělejte z toho vědu-jedná se z části o poruchu-není to přímo smrtelné onemocnění

schizák-hledám (Ne, 25. 12. 2011 - 13:12)

přečtěte si v rodinné encyklopedii a příbuzní přijďte na prelaps na PL..pro rodiny a příbuzné a poptejte se u vás jestli se to pořádá-u nás to dělá psycholog PLACHKÝ-V LÉČEBNĚ Opava pacient..

S (Po, 19. 12. 2011 - 15:12)

Hledam lidicky,kterym onemocnela maminka(paranoidni) schizofrenii...kteri si o tom chteji popovidat,vymenit svoje zivotni zkusenosti,atd... prosim pisnete na:[email protected] ,Dekuji

¨schizák (So, 10. 12. 2011 - 15:12)

a ze stejným složením byl ORAP -Richter akurát slabší a bral se 1x za den-výborný lék stejně jako MICEFAL....Ahoj-te

Ríša (So, 10. 12. 2011 - 00:12)

Já to nevidím tak černě....Zdravá životospráva ano, ale urinoterapii nikdo nezkoušejte!!! Vím o čem mluvím. Mějte se lidičky co nejlépe to jde.

jiří hroděj,soc (Pá, 22. 7. 2011 - 09:07)

srděčně zdravim.kdysi jsem také uzival micefal,1 tabl.tydně.myslím,ze to byl dobry lék.bylo by dobré micefal obnovit.byla chyba jeho zruseni.ten kdo ho zrušil,byl zase ,,chytry jak radio,,.micefal obsahoval penifluridol.pise a zdraví[email protected]

Lenka (Ne, 29. 5. 2011 - 17:05)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jakým psychickým onemocněním trpím můj otec či to vůbec je. Posledních pár let si často mluví sám pro sebe, např. kouká na nějaký pořad a komentuje to nahlas, nahlas i říká, co bude dělat, povídá si pro sebe i když jde např. po městě apod. a on si to neuvědomuje. Změnil se i v chování, někdy mi přijde až zlej a že i některé věci dělá schválně. Je mu 47 let a navíc mu zjistli loni, že má počátek Parkinsona. Snažíme se mu pomoct, ale on si nechce připustit, že je něco v nepořádku. Prosím poraďtě.

joska (Čt, 12. 5. 2011 - 00:05)

Děkuji za vysvětlení, já...To si myslím, že není, ale nejsem psychiatr. To že si říkáš sama pro sebe něco čím se shazuješ není nejlepší pro posouzení. V každým případě by jsi si to sama neměla dělat, protože to tak vůbec nemusí působit na okolí. Vztahovačnost je u psyhc. poruch (osobnosti) denním chlebem. U mě je to stou výbušností spíš naopak dusím to v sobě co to jde a pak až to přeteče tak řeknu něco v okamžik, který je ta reakce naprosto nepřiměřená. Tím je jasný, že něco není v pořádku. S těma pocitama co se týká okolí to cítím stejně. Radit je v tomhle případě těžký, zkus nějakýho odborníka pokud vnímáš něco co Tvoje okolí vůbec tak nevidí.

gabi (St, 11. 5. 2011 - 23:05)

Přiblížím Ti jak to je u...Děkuji za vysvětlení, já si občas sama se sebou povídám (v duchu) ve smyslu, řeknu si např. "Ty jsi ale hloupá, nech toho!" nebo "Ty jsi fakt husa, jak jsi to mohla udělat takhle?" apod. Tohle schizofrenie není??? A musím ještě dodat, že jsem strašně vztahovačná, fakt až moc, nevěřím si vůbec v ničem, moje sebevědomí je na bodu mrazu!!!, (jak se hodnotím?: nejsem hezká, postavu nemám pěknou, jsem hloupá.) Poslední dobou jsem pořád sama, přátele nemám, pořád si myslím, že mě všichni jen pomlouvají, že jsem špatná, zlá, i lidi na ulici že se na mě jen škaredě dívají ... Připadám si i agresivní, výbušná ... Je to schizofrenie??? Prosím o pomoc, radu.

joska (St, 11. 5. 2011 - 22:05)

Zajímalo by mě, o...Přiblížím Ti jak to je u mě. Můj vlastní vnitřní hlas vlastně hlas nemá myšleno foneticky alespoň ho tak nevnímám. Zato hlasy které slyším mi foneticky připomínají osoby známé. Vesměs jsou zaměřené na opak něco jako inverzní odraz. Negativní, shazující, nesmyslně se opakující. Něco jako oponent, který ti nedá pokoj ani když by nevím co. Představ si když oblečeš kalhoty, který mají na nohavici nitku.Ty víš, že tam je, ale nikdo jiný by si jí nevšiml a hlasy ti to tvoje malé zaváhání, když si si nitky všimla nafouknou tak, že se tím začneš zaobírat. Přeci je to jen nitka, proč bych měla vzít jiné a začneš se tím zabývat víc. Proč, ale najednou věnuješ pozornost něčemu co je tak malicherné, protože to zrníčko roste a ty musíš buď "kosit" nebo nechat "vyrůst prales". Zaleží jak moc silná osobnost jsi nebo jestli máš oporu v lidech kolem Tebe.

gabi (Út, 10. 5. 2011 - 21:05)

Zajímalo by mě, o schizofrenii čtu, že člověk slyší hlasy, které mu i říkají, co má dělat ... Jaké jsou to hlasy? Myslí se tím svůj vnitřní hlas, že si člověk občas povídá sám se sebou, anebo člověk slyší hlasy některých lidí, které přímo zná nebo úplně neznámých lidí??? A co většinou ty hlasy říkají? Jen negativní věci? Děkuji za vysvětlení, tohle jsem po přečtení článku o téhle nemoci nepochopila.

Gabriella (Út, 15. 3. 2011 - 13:03)

Dobrý den,
chtěla bych Vás touto cestou poprosit, zda-li byste si našli chvilku času k vyplnění dotazníku. Jeho výsledky jsou pro mě velmi důležité a budou použity jako součást mé absolventské práce na téma Schizofrenie a internet. Odpovídání na zadané otázky Vám zabere zhruba 5 minut. Za případnou spolupráci Vám velice děkuji.

Dotazník naleznete zde:
http://survey.easyresearch.cz/IOr2kU6zP0UH0aYzaxj0JMjQXIW.aspx

tovog (Út, 8. 3. 2011 - 13:03)

Zajímalo by mě, jestli nějaký schizofrenik zkusil zcela vynechat lepek ze stravy. Je zde totiž zjištěná souvislost!

Pumpin Iron (Po, 22. 12. 2008 - 18:12)

Tak tohle asi nemá cenu :D

Pumpin Iron (Po, 22. 12. 2008 - 17:12)

Já nejsem cvok to umývání je důležité když kvasinka umírá tak z tebe jde puch.

Britta (St, 17. 12. 2008 - 13:12)

Zdenčo,neboj,nejsi na tom takhle blbě sama,já jsem v tom jistém stavu,akorát ležím a každý den umírám.Je to hroznej stav.Já neměla takový průběh jako ty,nikdo mě nehonil a nechtěl mě zabít,v ohrožení jsem nebyla ani jsem si nemyslela nic nepřirozeného,ale oddělaly mne léky.Takže bud ráda,že tebe z toho léky dostaly.Mě vygumovaly mozek a zničily mi tělo...pořád máš naději,že ti jednou bude dobře,musíš být silná,už jen kvůli svému synovy...nevzdávej to.Schizofrenie je strašná nemoc,to ti věřím,ale i tak,žij a zkus se radovat z každého nového dne,který se svým zlatíčkem můžeš trávit.Je to dar.Já,mít dítě,byla bych štěstím bez sebe,ale děti mít po tom léčení nemůžu.Naprosto mi to oddělalo organismus.Tak nevěš hlavu,ještě přijdou moc krásné chvilky,které prožiješ a je škoda ten život vzdávat jen a jen kvůli nějaké potvoře schizofrenii...držím ti pěsti

Zdenča (St, 17. 12. 2008 - 13:12)

Bylo léto a já jsem prožila mnoho stresů,chodila do práce, starala se o svého dvouletého syna,do toho všeho jsem byla znova těhotná ale musela jsem jít na potrat.Bylo toho na mě moc a pak to přišlo myslela jsem že mě někdo sleduje chce zabít mě i mého syna.Ze mojí nejlepší kamarádku naklonovali no a takový hovadiny.Tak jsem se nechala odvezt na psychiatrii.Tam jsem ve svých 27 letech dostala diagnozu schizofrenie.Co tet jsem úplně jina nic mě nebaví nemám o nic zájem a nejhorší na tom je že mě nebaví starat se o svy maly zlatíčko.Nejde mě se na nic soustředit a nevím jestli by nebylo lepší zkočit někde z mostu.

Reklama

Přidat komentář