Reklama

Nechci mít dítě

Katka (Čt, 16. 9. 2010 - 20:09)

Znám poměrně hodně žen, kterým je i přes 40-let a děti nemají. Ne, že nemohou, ale nechtěly. Některé mají kariéru, jedna se věnuje psím útulkům, jedna má s mužem farmu, některé cestují. Všechny do jedné si zoufají při pomyšlení, že by měly mít vlastní dítě a nemohly dělat to, co je baví. Je pravda, že jsou to všechno vysokoškolsky vzdělané ženy, některé si dělají ještě teď druhou i třetí vysokou, zkrátka vidí život jinde. Jejich volba a právo.

anebo taky (Čt, 16. 9. 2010 - 19:09)

www.nokidding.webovastranka.cz

takových ženských je tolik, že mají už vlastní web.

Eliška (Čt, 16. 9. 2010 - 18:09)

to nejsou kecy!!!! Je mi osmatřicet, dítě bych chtěla, ale nemůžu - a z těch nanynek, které jsme se všechny se ofrňovaly, že ty holé prdélky nikdy utírat nebudeme, mají dítě VŠECHNY!!!! dVĚ dokońce dvojčata-byly na umělém. Znáš hodně žen nad 35, které nemají aspoň 1 dítě.? Možná slavné herečky,manažerky....

Ilona (Čt, 16. 9. 2010 - 18:09)

Martina ma pravdu,dite je celozivotni starost a ja tada jedno mam ale uz bych taky zadny dalsi nechtela.Nemam na to nervy a je o to starost porad.nejdriv to patlani s miminem,pak zas srani se skolou,pak s pubertakem a pak vypadnou a co kolikrat na mamy prdi.Dite je opravdu jisty omezeni.

Katka (Čt, 16. 9. 2010 - 17:09)

Ale Martinko, ty trapná...Eliško, to jsi taková slepice, že věříš těm svým kecům? Že opravdu KAŽDÁ žena slintá nad miminem? Plácáš nesmysly...

jana (Čt, 16. 9. 2010 - 16:09)

OMPLETNÍ VÝŽIVA PRO VAŠE TĚLO
7 denní kurz hubnutí - registrace na www.snama.cz/dieta
NEJDE JEN O HUBNUTÍ, ALE PŘEDEVŠÍM O KVALITÍ VÝŽIVU ORGANISMU

Eliška (Čt, 16. 9. 2010 - 15:09)

Ale Martinko, ty trapná žvanilko, podívej se na tyhle stránky za ´pět, nejdýl deset let. Jestli už nebudeš mít buben, budeše šišlat nad každým kočárem. Je to u všech stejné. Nikdy, nikdy, a pak najenou z uřvaných mimin celé posrané. A "mít dítě je nejkrásnější věc na světě ženy a blalbla bla...."

(Čt, 16. 9. 2010 - 12:09)

bude starší, spíš by jí chyběly peníze na školné dětí. Až bude stará, tak vlastní děti, které stejně na rodiče nemají čas. Takhle si bude užívat a nemusí se starat. Když děti nechce, její věc.

Katka (St, 15. 9. 2010 - 23:09)

Právě, že je to její rozhodnutí, ponese si následky sama. Kdyby měla třeba 3 děti, nesla by je také. A že to není vždy "med", to vidím každý den kolem sebe. Ony i ty děti mohou ve stáří chybět, když se na své rodiče vykašlou a myslím, že to je horší. To je druhý extrém. Navíc Martina je mladá, nikdo netvrdí, že za nějakých 18 let dítě mít nemůže. V tom má v nynější době výhodu.

Martina (St, 15. 9. 2010 - 20:09)

Je mi teprve 21, ale taky si život nepředstavuji s dětmi. Studuji a ještě nejmíň šest let budu. Dítě bych nechtěla vychovávat s matkou se kterou bydlím. Chci si našetřit na nějakou menší zděnou chatu do třiceti let a pak už jen za ušetřené penízky cestovat po světě a věnovat se mým koníčkům. Nechci se vázat na nikoho a žít svůj život, tak jak chci já. A děti jsou jen a jen ústupky, všechno jde stranou.

fortuna (Po, 16. 8. 2010 - 14:08)

Iren, já bych se styděla...Vážená, tak jsou lidi naprogramovaní a u některých žen to vovolává Vaši přehnanou reakci. Fakt je že žena sice má rodinu, ale je služka, podle Vás je schopná obětování, je matrace, podle Vás je to pud, musí dodržovat to, co určila de facto katolická církev, jinak je zezodpovědná. Je to jistě ještě složitější.Přečtete si knihu A.Huxleye Konec civilizace. To je nejčernější vize toho, jak lidé dopadnou, hlavně tkzv.vyspělá západní civilizace. Ta at klidně vymře, nahradí ji jiná.

ally (Ne, 1. 8. 2010 - 18:08)

ahoj dámy, já se jako malá nikdy nedrala k cizím kočárkům a nechtěla vozit sousedce mimino. Později, i když nejsem žádná královna krásy, jsem měla docela hodně kluků, ale nikdy jsem si nepředstavovala, že budu mít rodinu. Dokonce si pamatuju že když mi bylo kolem deseti, plánovala jsem si osamělý život někde na ostrově :o) Pak jsem do toho vlítla s bezvadným chlapem, jsme spolu přes dvacet let. Děti máme nakonec dvě, miluju je, starám se o ně a jsou myslím dobře vychované, ale myslím, že jsem po nich nikdy opravdu netoužila a druhé těhotenství jsem celé probrečela. V rodině máme několik žen, které na tom byly podobně, tak si myslím, že je to možná dáno geneticky. Nestydím se za to a nikdy bych neodsoudila podobně smýšlející ženy.

he he (Ne, 25. 7. 2010 - 06:07)

No jo, Victoria má štěstí, že ji Beckham uspokojí i přesto, že jí má vytahanou po několika porodech. Každý holt nemá takové štěstí jako mít doma výfuk od traktoru.

Matka (So, 24. 7. 2010 - 22:07)

Já matka jsem ale chápu, že někdo děti nechce. Mám dvě dcery přes 20 a kdyby některá nebo obě děti mít nechtěly, vůbec jim to rozmlouvat nebudu. o tom totiž spokojenost v životě není ...

J. (So, 24. 7. 2010 - 22:07)

I já nechápu, proč sem matky lezou. Potom by i takové "Heleny" zmizely.

Zvědavá (So, 24. 7. 2010 - 19:07)

Jednoduše - na hrubý pytel,...Co nového na Žižkově? ;)

Iva (So, 24. 7. 2010 - 16:07)

Heleno ,jestli neumíš psát slušně tak ani nepiš ,a ty opravdu slušná nejsi viz diskuse o potratu.Souhlasím s K. nemusíš být sprostá.Každá matka není rozkydlá,a pokud má děti větší tak je i časově dostatečně flexibilní.Když nechceš mít dítě je to tvoje věc a mě by teda rozhodně nenapadlo tě kvůli tomu urážet ,ovšem tvůj styl je nechutný,urážející a hodný sned jen totálního primitiva.

Helena (So, 24. 7. 2010 - 15:07)

chápu, že ty dítě ani...Jednoduše - na hrubý pytel, hrubá záplata.
Kdybys listovala HODNĚ zpět tak zjistíš, že jsem začala zcela slušně, ale z nějakého důvodu se sem nahrnula Yoss + řada rozcapených vzteklých matek (proč je diskuse Nechci mít dítě plná matek, to opravdu nechápu).

Když se matky chovají slušně, tak se k nim také chovám slušně.
Ovšem slušná matka asi nebude mít motivaci k tomu, aby lezla na diskusi pro bezdětné a otravovala. Já také nelezu na Modrého koníka, abych tam maminkám vyprávěla o tom, že jsou rozkydlé zrůdy a chlapi je podvádějí se štíhlými a časově flexibilními bezdětkami.

nemocná helena (So, 24. 7. 2010 - 14:07)

chápu, že ty dítě ani...protože je nemocná ......celý dny píše na diskuze o matkách a harantech...má takovou úchylku, obsesi......je psychiatrický pacient...........a nejvíc řádí o víkendu, nemá žádnýho chlapa a vráží sexuální energii do takových bojů......v reálu je hnusná prdel.......

Heleno, (So, 24. 7. 2010 - 14:07)

brrrrr, jako že bych třeba...chápu, že ty dítě ani chlapa vedle sebe nechceš, ale nechápu, proč to tady tak vulgárně mluvíš o matkách. Taky nechci dítě, ale nevidím důvod, proč se do matek navážet. K.

Reklama

Přidat komentář