Reklama

Miniinterupce

ama (Pá, 9. 3. 2007 - 03:03)

Katcho, mám to za sebou, dohromady asi 4000 Kč. Psychicky to nezvládám, fyzicky je to lepší.. Nemůžu se na muže ani podívat...Přeji ti hodně štěstí a jestli to jde, nechej si to!

Katcha (St, 7. 3. 2007 - 17:03)

Chtěla sem se jenom zeptat kolik stojí miniinterupce??

Katcha (St, 7. 3. 2007 - 17:03)

Ahojky vím že ti s tím nijak nepomůžu,ale já sem se rozhodla pro totéž...bohužel jsem si to nerozmyslela dříve...a teď na to doplácíme obě...snad ti to dobře dopadne...

ama (St, 7. 3. 2007 - 05:03)

Jak dlouho trvá narkoza při miniinterupci? Jak dlouho po ní spíte? Kdy vás propustili domů? Prosím o příspěvek

Zdeněk2 (Pá, 2. 3. 2007 - 11:03)

Je vidět, že Martina je zkušená ženská, která ví, co chce a co ne, a nežádoucí otěhotnění ji nedokáže zahnat do kouta. Svoje tělo ovládá v každé situaci a když je to zapotřebí, dokáže je donutit k poslušnosti. Je sympatické, že svoje potraty neskrývá a dokáže o nich mluvit zcela otevřeně a bez rozpaků a dodává odvahu dívkám, které mají potrat teprve před sebou. Vždyť žádná žena neví, kdy tento nepříjemný zákrok bude muset podstoupit.

lenka (Ne, 25. 2. 2007 - 19:02)

Nic to neni-zakrok je velmi jednoduchy-celkova anestezie trva 12 minut a mas to za sebou-delali mi to v dubnu 2004.

Matysek.koko (Ne, 25. 2. 2007 - 19:02)

Ahoj,na miniineterupci jdu za 2 dny vim ze jsem blba a mela jsem si davat vetsi pozor ale to uz ted asi nenapravim akorat se moc bojim...

O (Čt, 22. 2. 2007 - 19:02)

Martinko, to že jsi o něčem přesvědčená ještě neznamená, že je to správné. Kdy půjdeš zase na miniinterupci?! Antikoncepci jsi neviděla ani z rychlíku, co?! HNUS!!!

ajda (Čt, 22. 2. 2007 - 18:02)

Martino,nechapu proc radsi neberes antikoncepci nez chodit na miniinterupci?Kdyz se to stane poprve ,tak to jeste beru,ale prece se nemusi stejna chyba opakovat.Jinak mas pravdu,ze je to lepsi nez privest dite do nekompletni odiny,ale proc se nechranite?

Martina (Čt, 22. 2. 2007 - 18:02)

Dobrý večer, četla jsem si odpověď paní doktorky a mám z toho akorát husí kůži. Odpověď označuji jako velice hrubou. Na miniinterupci jsem byla dvakrát. Zákrok byl bezbolestný a jediná zátěž to byla psychická. Každá citlivá žena má divný pocit a není ji to lhostejné. Ale určitě je to zodpovědnější než přivést dítě do nekompletní rodiny nebo zázemí bez prostředků....Každá žena má právo se rozhodnout a ne, že ji to bude diktovat nějaký pambíčkář....A jsem o tom naprosto přesvědčená. Znám spoutu žen, které toto podstoupily a měly zdravé děti. Takže se zbytečně Ti, co se dostali do této situace, nenervujte. Držím pěstičky.

Karin (Pá, 9. 2. 2007 - 19:02)

Každý má právo si se svým životem rozhodovat jak uzná za vhodné. Máš právo se rozhodnout bud mít nebo nemít !Je to jen tvoje rozhodnutí a nikdo Ti do toho nemá právo kecat ! Hodně štěští Simčo ! Budeš ho potřebovat !

Návštěvník (Pá, 9. 2. 2007 - 11:02)

kolik to stojí

Magika (Po, 5. 2. 2007 - 16:02)

Samozřejmě, že je to o zodpovědnosti, byla jsem nezodpovědná, ale fakt mi nedoklaplo, že by ty prášky prostě selhaly... Strašně moc ráda bych si to malé nechala, ale nechci aby moje dítě bylo bez otce a strádalo, bydlím u prarodičů v malém pokoji, co by bylo těch dalších pár let. Navíc mám co dělat, abych se postarala o sebe, natož o malé. Štve mě to, protože vím, že rozhodnutí je jen na mně, bojím se, že udělám chybu...:-(

simča (Po, 5. 2. 2007 - 14:02)

Magiko v jednom má kika pravdu. rozhoduj se velice dobře, ne proto abys nelitovala. Litovat toho můžeš v obou případech. Ale rozhoduj se tak, abys věděla, žes udělala správnou věc. Musíš si být svým rozhodnutím naprosto jistá.

simča (Po, 5. 2. 2007 - 14:02)

Kiko psal si Magice, že je to o zodpovědnosti. Ty sama víš přesně, jak člověk s kterým spíš, zareaguje? Na cokoliv, ne jen na tvoje těhotenství. Nemůžeš si nikdy být jista sama sebou, natož druhým člověke. Můžeš mu bezmezně důvěřovat a dobře ho znát, přesto nemůžeš nikdy předpovídat, co se stane, když... Já sama o sobě byla přesvědčená, že bych na potrat nešla. Když jsem to zvládla poprvé v nelehké situaci vychovát dítě. A vidíš. Situace se změnila.

simča (Po, 5. 2. 2007 - 14:02)

Nechtěla jsem se jima ohánět. Určitě i mezi nima se najdou takoví. Prostě jen chci říst, že to nikdo nemůže brát jednoznačně jako vraždu nebo jednoznačně jako , nevim, běžný zákrok, ve kterém o nic nejde. Jde o případ od případu. A je na každém člověku, co si o tom myslí. Jen jsem chtěla říct, že nemá nikdo právo odsuzovat ženu za to, že to udělala.

Kika (Po, 5. 2. 2007 - 14:02)

Magiko, ale není to taky o zodpovědnosti?! Přece Ty se rozhoduješ, s kým se vyspíš! Rozmysli si to dobře, abys nelitovala.

Magika (Po, 5. 2. 2007 - 14:02)

Můj příběh je jiný, a přesto stejný... Je mi strasne, kdyz pomyslim na to, ze uz zitra nastupuji do nemocnice. Kluk, se kterym jsem otehotnela se na me vykaslal, pres sms uráží a já už nemám sílu, dokazovat mu, že je jeho. Tak jsem v tom sama, i když je kolem spoustu známých co mě podporují, ale co to je za spravedlnost???

Zdeněk2 (Po, 5. 2. 2007 - 14:02)

Simčo, nedej se citově vydírat nějakými zfanatizovanými klerikály. Je jasné, že potrat není nic radostného a je potřeba se tomu podle možnosti vyhnout, ale klerikálové jsou ti poslední, kteří se k tomu mohou vyjadřovat. Vždyť to byli právě jejich předchůdci, kteří pod záminkou šíření víry organizovali formou upalování čarodějnic a kacířů politické vraždy. Další hony na čarodějnice, jak to dělají v Polsku, kde terorizují ženy, kterým selhala antikoncepce, už dnes nepotřebujeme.

Kika (Po, 5. 2. 2007 - 13:02)

Simčo, lékařema se prosímtě neoháněj. Jsou i takoví, kteří to za vraždu považují a potraty odmítají dělat.

Reklama

Přidat komentář