Reklama

Miniinterupce

Milena (Po, 9. 1. 2012 - 20:01)

Janinko, je mi moc líto tvého děťátka. Zajdi za místním farářem a nech za něj sloužit mši, ať jeho duše dojde pokoje. A chraň se, prosím.

Dana (Po, 9. 1. 2012 - 20:01)

Janina: V prvnim prispevku...Jestli Jana trpí, je to jen dobře. Zaslouží si to za to, co udělala. Tohle spáchat na vlastním dítěti, to je neomluvitelné. S tou chudobou to nebude tak žhavý, pod mostem nejsou. Podle toho, co píše, to vidím spíš na pohodlnost a neochotu se starat o mimino, vstávat k němu atd. To je ten důvod nechat toho chudáka roztrhat odsávačkou.

- (Po, 9. 1. 2012 - 20:01)

Už mě začíná unavovat,...Snažíš se tady omlouvat, že nemáš peníze a že spoustu lidí šlo proto na UPT, ale ani dalších 1000 výmluv neomluví to svinstvo, který jsi provedla vlastnímu dítěti, hyeno!

Pro Janinu (Po, 9. 1. 2012 - 19:01)

Už mě začíná unavovat,...Ostatní používají ochranu, víííííš?

!!! (Po, 9. 1. 2012 - 19:01)

Každý, kdo má obavy z nežádoucího otěhotnění, řeší problém nežádoucího otěhotnění, nebo už situaci vyřešil a trpí výčitkami - může napsat na [email protected] a nezávazně se poradit, svěřit, probrat své možnosti...

PhDr. (Po, 9. 1. 2012 - 19:01)

Ing. - to miluji, takové radily, kteří vědí nejlépe co mají dělat ti, o jejichž situaci nemají ani páru :-(. Mám ordinaci plnou klientů, kteří jsou schopní i vzdělaní a přesto o slušně placenou práci, která by odpovídala jejich schopnostem a vzdělání, nemohou zavadit. Hroutí se z toho, mají deprese, ale pan Ing. si je jistý, že ..... Ve zlovolnosti takových příspěvků se projevuje duševní malost a neschopnost empatie dotyčných. Stydím se za to, že patříte svým přiznaným titulem (ale čeho jste vlastně Ing.?) k inteligenci.

Janina (Po, 9. 1. 2012 - 19:01)

Už mě začíná unavovat, jak mě tu odsuzují,copak jsem jediná,kdo se takhle provinil? Četla jsem tu x stejných příspěvků a dostalo se jim podpory,a to šli na ITP ze stejných důvodů jako já.Myslela jsem si,že mě víc lidí podpoří,co si tím prošli.Byla chyba tady něco psát.A možná že ti, co kritizují,vlastně o tom nic neví,v takové situaci nikdy nebyli. A nemůžou vědět, jak jim život jednou zamíchá kartami.

Ing. (Po, 9. 1. 2012 - 19:01)

Janino a jake mas vzdelani a praxi?Asi nic moc,kdyz nemas praci.Na to jsi mela myslet driv.Schopny a vzdelany clovek nema problem najit praci.U tech mene uspesnych to snad take nebude takovy problem,kdyz se projdu po nakupnim centru,v pulce obchodu maji za vylohou cedule,ze hledaji prodavacky.Dite mas uz velke,tak nevim,proc by te nemohli nekde prijmout.Problem bude asi v tobe...

E. (Po, 9. 1. 2012 - 19:01)

Janina: V prvnim prispevku tvrdis, ze trpis. Ve druhem pises, ze se na dve deti necitis, nechces byt tehotna a nervozni, chces byt uvolnena a spokojena s jednim ditetem atd... Proste to druhe beres jako vetrelce, ktereho se proste zbavis a hotovo. Cim tedy trpis? Raduj se, nemusis byt tehotna a nervozni, davat penize na dalsi dite a dalsi tva prani!

Alena (Po, 9. 1. 2012 - 19:01)

A proč jste nepoužívali kondomy? Ty nejsou tak drahé, navíc se dají koupit "rodinná balení" a vychází to levně.

Janina (Po, 9. 1. 2012 - 19:01)

Ano,HA jsem zanedbala,bylo mi po ní nevolno.Někdo tady psal,že na HA jsem neměla a na potrat ano.Peníze na HA jsem měla dokud jsem byla zaměstnána nebo pak měla podporu v nezaměstnanosti,a abych si mohla zaplatit UPT,tak jsem si musela půjčit.Na 2 děti se necítím,je to otázka peněz a bydlení! Možná jsou rodiny,kde jich 5 bydlí v 1+1,ale pro mně a manžela by to bylo stresující.Raději jsem se rozhodla pro přerušení,než být dál těhotná a nervózní z toho, že až se dítě narodí,bude to horší.Peníze na výbavičku nemáme a porodné na druhé dítě nedostanu.Můžete si o mně myslet co chcete,ale já chci být uvolněná a spokojená s jedním dítětem a ne uštvaná a k tomu živořit se dvěma dětmi.Já chci svému dítěti něco naspořit a být hrdá na to, že jsem ho uměla do budoucna finančně zabezpečit, což by se 2 dětmi nešlo.Na závěr:podstoupila jsem ITP,hrdá na to nejsem,chci se s tím vyrovnat a vím, že už to nikdy nesmím dopustit. Zdeňku2 děkuji za podporu.

L. (Po, 9. 1. 2012 - 18:01)

Janino, nevšímej si...Zdeni, ty rád píšeš, že se žena nemusí bát, že by lékař interrupci pokazil a přišla o plodnost. Jenže ti samí lékaři kazí sterilizace a ženy musí "opakovaně chodit na potraty i přesto, že se daly sterilizovat". Jak to tedy je, jsou ti lékaři neschopní nebo ne?

Renda (Po, 9. 1. 2012 - 18:01)

Janino, nevšímej si...Jí ale antikoncepce neselhala, ona se na ní vykašlala. Pak jsou kecy o tom, jak trpí, akorát na pár facek. Trpět může, když jí dítě umře na leukémii, ne proto, že ho kvůli své blbosti počne a pak dá pryč, protože není ochotna se kvůli dalšímu hladovému krku uskromnit.

Zdedněk2 (Po, 9. 1. 2012 - 18:01)

Janino, nevšímej si urážek a citového vydírání, které se v příspěvcích některých náboženských fanatiků objevují! Je jasné, že potrat není nic radostného a je lépe se mu vyhnout, ale nemusíš toho litovat. Zachovala ses jako zkušená žena, která ví, co chce a co ne. Pokud žiješ jako normální žena, nikdy nevíš, kdy a kolikrát ještě budeš těhotná. I ta nejlepší antikoncepce někdy selže a jsou ženy, které musejí opakovaně chodit na potraty i přesto, že se daly sterilizovat. Pamatuj na to, že další potrat je u nás povolený až po půl roce, takže teď musíš být opatrná jako nikdy předtím!

S. (Po, 9. 1. 2012 - 16:01)

Ja hlavne nechapu kdyz nekdo dite nechce, resp. si ho nemuze dovolit, proc "zanedbava antikoncepci"? V tvym veku Janino bys mohla uz vedet, jak vznikaji deti a pokud je nechces, tak se chranit.

TY NEJSI MATKA, (Po, 9. 1. 2012 - 16:01)

Markéto,já jsem byla před...Nechat rozervat vlastní dítě jen kvůli prachům je neskutečný svinstvo!!! A taky akorát výmluvy!!! Před 1-2 dny psala do Potrat-cena holka, která pomohla páru bez domova a bez práce, aby se mohli starat o dítě!! To je opravdová bída a ne to, že máte bydlení i alespoň jeden plat!!! Za svojí situaci si můžeš sama, teď ještě žij s tím, že jsi nechala zavraždit své dítě!!!

. (Po, 9. 1. 2012 - 14:01)

Každý, kdo má obavy z nežádoucího otěhotnění, může napsat na [email protected] a nezávazně se poradit, svěřit, probrat své možnosti...

Janino, pokud se potřebujete vypovídat z výčitek kvůli interrupci, paní Markéta se Vám také bude jistě ráda věnovat.

- (Po, 9. 1. 2012 - 13:01)

A proč jsi proboha zanedbala antikoncepci??? Chtěla jsi ušetřit nebo co? Hlavně že na potrat máš. A opravdu nevím co je špatného na tom, aby sourozenci bydleli v pokoji společně, nebo snad všechny rodiny mají min. 4+1???

Janina (Po, 9. 1. 2012 - 01:01)

Pokud jsi rozhodnutá, nic ti...Markéto,já jsem byla před 2 týdny na přerušení z fin.důvodů a bytových důvodů, jsem nezam.,bez soc.podpory,žijeme jen z manželova platu,doma máme 12leté dítě,dluhy,byt 2+0,dítě má svůj pokoj, ale můj obývák je pro mě zároveň ložnicí s kuch.koutem.Nemohla bych do tohoto bytu přivést miminko a neposkytnout mu zázemí,klid a soukromí,nebo ho dát do pokojíku ke staršímu dítěti,protože o to všechno připravím zase jeho.Měla jsem na to myslet dřív,zanedbala jsem antikoncepci a zbytečně nechala ukončit začínajíci život mého miminka.Velice tím trpím.

J. (Ne, 8. 1. 2012 - 12:01)

Markéto a vy jste na tom sále byla?

Reklama

Přidat komentář