Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Libor (St, 13. 2. 2008 - 21:02)

Už několikrát jsem na tomhle fóru zmínil, že lze těžko posoudit, kdo z nás si tenkrát před léty v naši vzájemné soukromé e-mailové komunikaci více pustil hubu na špacír. V každém případě jsem od jisté doby z tvého umírněnějšího chování vůči mně dospěl k názoru, že jsi pochopil, že by se ti mé další výňatky z tvých mailů nemusely vyplatit, což byl pro mne dostatečný důkaz toho, že mé varování dopadlo na úrodnou půdu. K tomu pak dodám pouze tolik, že jsi i v jiných oblastech dosti čitelný, ať už se pokoušíš ukrýt za jakoukoliv identitu či projev. Ve tvých mimikrách tě však netoužím nikterak zdokonalovat, proto si to nechám pro sebe. Věřím však, že se i mezi zdejšími čtenáři nacházejí tací, kteří to už dávno dokázali z poza řádků vyčíst a má tvrzení si tak potvrdit. V každém případě bych uvítal, kdyby ses nikterak nepokoušel tuto Pandořinu skříňku opět otvírat a i nadále zůstal u našeho relativně korektního vztahu. Já se zase na oplátku pokusím být vůči vám poněkud slušnější, i když s tím u parchantů vašeho formátu budu mít docela problém...

Byl jsi to ty s Pankáčou, kdo jste mě jako první obviňovali, že sem píšu pod různými identitami a vůbec si přitom nelámali hlavu, že mi to nemůžete nijak dokázat. Jednou jsi dokonce došel tak daleko, že ses pokusil vytvořit iluzi, že já a ty jsme jedna osoba, přestože spolu takto

Oťas (Út, 12. 2. 2008 - 12:02)

Robe, tohle ale Libor nepochopí! Konečně něco v životě dokázal, konečně po tolika letech nepochopení, nekonečných týdnech strávených ve svěrací kazajce, mnoha hodinách ostřikování teplou a studenou vodou... Píše na diskuzi na internetu, někdo to čte a dokonce si s ním někdo píše jako rovný s rovným. O tomhle léta v bohnickém ústavu jen snil a teď... Pro něj tato diskuze je středem veškerého jeho známého vesmíru, je to nejvyšší vrchol jeho splněných přání, jeho splněný sen. To je pro něj velké vítězství, tak nebuď zlý a neber mu ho! Nech ho, ať si myslí, že je z nás mravenečků ten největší mraveneček. :-))

Rob (Pá, 8. 2. 2008 - 12:02)

Libore, ona ta tebou zmiňovaná nekonzistence názorů bude asi způsobena tím, že se jedná o příspěvky od různých lidí. Je to divné, ale je to tak, přestože to tvoje hlava nebere.
Pokud si někdo přečte mé příspěvky, tak zjistí že názory neměním a již vůbec nikomu nevyhrožuji.
Znovu opakuji, pokud bys byl pro někoho opravdu nebezpečný, tak bys byl již dávno umlčen. Nesmíš trpět velikášstvím. Ne, jsi opravdu jenom obyčejný mraveneček, jako my všichni ostatní.
Jí netvrdím, že tvé bláboly nikdo nečte. Opět překrucuješ, jako normálně. Já říkám, že tvé názory si zde lidé přečtou, ale naprostá většina bez reakce odchází, protože píšeš mimo téma, urážíš a meleš pořád o jednom. Druhá skupina sem něco napíše, zkouší psát k tématu nebo se s tebou hádat, ale po nějaké době rezignuje také.
Jinak se jedná celkově opravdu o minoritní chat ať již v rámci českého internetu a o světovém ani nemluvím.

Libor (Pá, 8. 2. 2008 - 08:02)

,,Každý máme právo hlasovat podle svého svědomí - proto podporuji tajnou volbu prezidenta," říká senátor ODS Sobotka. Každý taky má právo hlasovat podle výše všimného, které za to dostal! A právě kvůli tomu je potřeba tajné hlasování, aby z něho nebyl patrný rozpor mezi bulíky, které svým voličům a spolustraníkům takový uplacený poslanec (jako Melčák a Pohankou) či senátor věší na nosy, když jim slibuje, že bude volit Švejnara a skutečností, že za úplatu musí volit Klause. O tom už ale žádný modrý pták samozřejmě nekráká! To si pouze oteplením probuzení vrabci na střechách cvrlikají!

Libor (Pá, 8. 2. 2008 - 08:02)

Stále mi, Robine-TikTak-Hejtmy, dokazuješ svoji značnou názorovou nekonzistenci!
Několikrát jsi mi tady - samozřejmě prostřednictvím jiných identit - vyhrožoval přepadením a zabitím, které bys údajně nejraději provedl oběšením na vlasech, pakliže toho tady nenechám. Následně mne tady prezentuješ coby paranoika, který si myslí, že po něm jde nějaká mafie...
Po celou dobu mé zdejší mise se mne snažíš přesvědčovat o marnosti mého počínání, protože ty moje bláboly stejnak nikdo nečte, a abys to dokázal, snižuješ své další zdejší inkarnace na minimum. A dnes zase tvrdíš, že by bylo s podivem, kdyby zdejší fórum po těch létech někdo neobjevil...
Kolikrát sis tady svým chlebodárcům mezi řádky poplakal, že na Libora neplatí nic, čím by se dal vypudit. Ani urážky a zesměšňování toho nejtěžšího kalibru (což je informace i pro slušnost a mravnost předstírajícího Oťase), ani výhružky a zastrašování přepadením a zabitím, ani totální ignorace A nyní - posilněn Oťasovou přítomností - se údajně těšíš na mé další přitroublé příspěvky...
Takovéhle názorové piruety tedy ale vůbec nesvědčí o nějaké duševní stabilitě, kterou se tady snažíš předstírat Někteří psychologové tvrdí, že mnozí sexuální devianti jsou obdařeni větší inteligencí, než je běžný průměr. Tomu ale - co jsem poznal tebe a tvé chovné kloučky - nevěřím! A doufám že i tací, kteří si něco takového doposavad mysleli, se z toho náležitě poučí a své názory přehodnotí.
Rozhodně se ale těším na vaše další perly, vy neúnavně úchylná čelátko!

Libor (Čt, 7. 2. 2008 - 21:02)

,,Jestli je Šárka a Bára tlustá, co jsem potom já?!''
Tuhle otázku si zajisté položí nejedna dívka, která si zmíněné komentáře přečetla, a přesně s tímto záměrem taky byly vytvořeny! Je tedy úplně lhostejné, když se někde bude bránit sepisovat smlouvy s anorektickými uchazečkami o práci v modelingu, protože ty kapitalistický zločinci si v té své svobodné společnosti vždycky najdou způsob, jakým je stále vyrábět! A s kastrovanými mužatkami je to pak naprosto stejné...
Tenhle kapitalistický fašismus ale nejsou nějaké větrné mlýny, proti kterým se nedá bojovat, jak se tady nedávno kdosi snažil naznačit! Když se totiž (třeba pouze z protestu) většina těch, kteří jsme touto zločineckou společností jakkoliv poškozováni, rozhodneme ve všech volbách volit komunisty, potom se to určitě změní! Oni jsou totiž jediná síla, která na ty svině platí, a které se bojí jako čert kříže! A já osobně bych se docela rád dožil dne, kdyby byli třeba všichni ti tuneláři, kteří tuhle zem rozkradli, spolu těmi za to zodpovědnými, kteří dali pokyn ke ,,zhasnutí'' a poslání právníků na ,,dovolenou,'' postaveni před soud a zodpovídali se i za to, že uvrhli většinu občanů do zvůle různých despotů a psychopatů s neomezenou možností na nás parazitovat a naši praktickou nemožností se vůči tomu jakkoliv účinně bránit!
Vy snad ne?
A je přitom absurdní se domnívat, že kdyby získali třeba i parlamentní většinu, tak by tady nastolili stejnou společnost, jaká tady byla před Listopadem. Něčím takovým snad mohou strašit jenom ti ze strany modrého ptáka a Steigerwaldova klubu, bojící se spravedlivého hněvu vykořisťovaných a systematicky zbídačovaných občanů.

Libor (Čt, 7. 2. 2008 - 21:02)

Myslíte si, že je už anorektičkám v téhle společnosti odzvoněno, protože média přestala ženy a dívky v tomto duchu masírovat? To jste na omylu!
Když se podíváte na fotografii Šárky Vaňkové, která je umístěna v bulvárním deníku Šíp (14.1.2008, str. 8.), potom dojdete k závěru, že je to krásná dívka drobnější postavy, která by mohla klidně i několik kilogramů přibrat, aniž by přitom byla vyřazena ze skupiny těch hubenějších. Stejně tak je na tom s váhou i Bára Zemanová na fotografii hned vedle. Její krásu však degradují červené vlasy, které svojí nepřirozenou barvou vypadají jako umělohmotná paruka. Fuj!
Co se však váhy obou dívek týče, anonymní autor komentářů u jejich fotografií umístěných je jiného názoru:

,, Šárka Vaňková. Mladá zpěvačka, která nyní BOJUJE S NADVÁHOU, se oblékla opravdu nudně. Šárka by se možná měla zamyslet, protože touto cestou žádného chlapa nezaujme. A pokud nechce zůstat sama, tak by měla začít používat pastelovější barvy, jak tomu bylo kdysi. ''

Nepochybuji o tom, že autor tohohle komentáře nemíní vážně, že by snad existoval úchyl, který by si své partnerky vybíral podle toho, do jak pastelových barev se obléknou. Takový by se mohl nazývat colorfetišista, a zřejmě by mu bylo jedno, jakého pohlaví kdo pod oním barevným hadrem vězí... Toho lokajského idiota, ochotného za prachy v zájmu lobbingu takový blábol napsat, bych ale chtěl vidět. Lidé v kapitalistické společnosti se hold živí různým způsobem...

,,Bára Zemanová. Finalistka třetí řady Česko hledá SuperStar asi nemá soudnost. Bára VÝRAZNĚ PŘIBRALA a to by si měla uvědomit pokaždé, když si chce vzít na sebe krátké tričko, ze kterého by mohlo něco vykouknout.''

Libor (Čt, 7. 2. 2008 - 20:02)

Radost z Oťasova zapojení je na jeho náčelníkovi Robinu-TikTak-Hetmym nepřehlédnutelná. S Pankáčou jste tu tedy tři, čímž rozhodně popírám jakékoliv tvrzení o jedné převlékající se postavičce. V žádném případě ale nepočítejte s tím, že bych snad více reagoval na ten váš další pokus zatažení mne do nějakého bludného kruhu neustálého vysvětlování, zdůvodňování, argumentování. Každý nezávislý čtenář už má k dispozici dostatek informací, aby si z toho svůj vlastní názor vytvořil sám, a to nejen ze strany mé, ale i té vaši, coby najatých lobbistů.

Hejtmy (Út, 5. 2. 2008 - 10:02)

Oťas je to moc hezký co jsi napsal, ale uvidíš on si zase něco vymyslí.... Už se těším Libore na tvoje debilní bláboly

Rob (Út, 5. 2. 2008 - 10:02)

Ano, všiml jsem si, že určité znalosti máš, takže Ti musí být jasné, že člověk, který má vidiny, představy ap. nikdy nepřistoupí na logický argument.
Ono již jenom představa, že by člen nějaké mafie měl čas a ochotu sledovat bezvýznamnou českou debatu zde na Doktorce je úsměvná. Proč by to dělal. Vždyť efekt je mizivý.
Zcela úsměvná je jeho představa, že my všichni jsme jeden člověk, který si mění nicky. Tudíž dle jeho logiky, zde diskutují pouze 2 lidé on a jeden protivník, s více jmény. Neumím si představit, že by tuto diskuzi za ty roky neobjevilo více lidí.
Atd, atd. Měj se.

Oťas (Po, 4. 2. 2008 - 23:02)

Rob: Já se nerozčiluji, jen se bavím. To víš, mám po zkouškách, tak mám více času než obvykle. :-)) Liborek je takový dobrý pokusný králíček, na kterém si mohu vyzkoušet určité své znalosti z psychologie. :-))

Jana (Po, 4. 2. 2008 - 11:02)

KOMPLETNÍ VÝŽIVA PRO VAŠE TĚLO
7 denní kurz hubnutí zdarma - registrace na www.snama.cz/dieta NEJDE JEN O HUBNUTI, ALE PREDEVSIM O KVALITÍ VÝŽIVU ORGANISMU :)

Rob (Po, 4. 2. 2008 - 11:02)

Oťas: že se rozčiluješ :-)

Dobře víš, že je to zde monolog jednoho člověka, sem tam poznámka od někoho jiného, ale vážně sem diskutovat nechodí nikdo, protože to nemá cenu.

Oťas (Po, 4. 2. 2008 - 10:02)

A ještě mimochodem, až mě zase budeš nenávistně napadat a oslovovat, tak nepiš "Oťasy" na konci s tvrdým y, vypadá to blbě a je to špatně, s češtinou obvykle problémy nemáš, tak aspoň něco je na tobě pozitivního. :-)

Oťas (Po, 4. 2. 2008 - 10:02)

Hňupe nenávistnej, nevím na jakou televizi koukáš, ale reklamy na šampóny, kde vystupují dlouhovlásky a muži, kteří je obdivují, vidím v televizi každou chvilku, je to jedna z nejčastějších reklam! A nechápu proč by kadeřnická mafie tak lpěla na tom, aby všechny ženy nosily krátké vlasy, pro ně je lepší kšeft, když je budou mít dlouhé, protože prodají více šampónů, kondicionérů, ochranných přípravků a kůr a spotřebují více barvy, takže dlohovlásky jsou pro ně ekonomicky výhodnější z dlouhého pohledu!

To, že kadeřníci jsou jen homosexuálové je totální blbost, je to jako tvrdit, že všechny kadeřnice jsou lesbičky. Převážná většina kadeřníků jsou heterosexuálové a mají manželky.

Jenom úchyl a člověk co má v hlavě vydlabáno může srovnávat ostříhání vlasů, které dorostou s odřezáním prsou kvůli rakovině. Jsi vážně duševně dost nemocný, pokud je to pro tebe to samé!

Z tvých sáhodlouhých příspěvků je vidět, že trbíš fóbií z cizích věcí, tzv. xenofobie, stále se oháníš normálností a ukazuješ všem, že patříš mezi normální. Tvá nejistota jako jedince přímo čiší z toho, aby tě lidé brali jako normálního a jak jinak je přesvědčíš, jedině tím, že budeš napadat všechny skupiny lidí, kteří dle tebe nejsou normální. Jak nejlépe dokázat ostatním, že nejsi homosexuál je dle tvé psychopatické logiky možné jedině tím, že homosexuály budeš urážet a napadat. Když se sejde takových psychopatů jako jsi ty více, stávají se z nich členové různých extrémistických skupin jako jsou fašistické organizace či ve tvém případě hodně levicově až komunisticky zaměřené. Je vidět, že za socialismu jsi měl pré, ovšem ty doby naštěstí dávno minuly!

Možná bych u tebe objevil i znaky keirofobie - chorobného strachu ze stříhání vlasů. Nemáš náhodou pačesy až ke kolenům? A proto propaguješ za každou cenu dlouhé vlasy, aby sis mohl připadat normální. :-)))

Pokud nevysílají soutěž o nejdelší vlasy v televizi, bude to nejspíše tím, že je to vyhodnocené, že by to nemělo asi velkou sledovanost, v celé republice se každý den koná spousty akcí a převážná většina z nich se v televizi nikdy neobjeví a nemají to na svědomí různé mafie, ty jsou jen ve tvé chorobné hlavě.

Takže na to prostě nemáš! Nemáš na to abys uspořádal Miss dlouhovláska či soutěž o nejdelší cop a abys tomu dal takovou popularitu, že se to objeví v televizi. Popravdě, ani mě to nepřekvapuje, podle tvých nenávistných keců nejsi člověk, který toho v životě dost dokázal, určitě máš problémy s lidmi, nikdo tě nemá rád a tak je pro tebe lepší uzavírat se na tuhle malou bezvýznamnou diskuzi a nenávistně všechny lidi co nejsou jako ty napadat. Zaplaťpánbů, že jsi jen takový malá bezvýznamná bezmocná figurka, takoví lidé jako ty rozpoutali kvůli své nenávisti války viz např. Hitler.

Libor (Čt, 31. 1. 2008 - 21:01)

Co myslíte, poslechnou naše údajně nestranná, nezávislá a svobodná média přání ministra Nečase, který je na své nedávné tiskové konferenci žádal, aby neposkytovala informace a komentáře o známých akcích otců, bojujících za svá práva na vlastní děti? Nebo dalšího ministra Julínka, žádajícího, aby média nehovořila o lékařích, kritizujících reformy ve zdravotnictví a hovořících o problémech, které to přináší?
Ano, i tak daleko dokáže pravicová ODS dojít, když se s pomocí předvolebních lží a podplácení opozičních poslanců doboxovala ke korytům
Dovedete si představit, jak by naše média komentovala, kdyby něco takového žádal třeba v Rusku Putin? Nebo u nás nějaký člen předešlé soc.dem vlády? Takovýto diktátorský požadavek by si u nás nikdo neměl ani dovolit vypustit z huby, natož aby to byl představitel vlády!
A pokud jde o odpověď na onu úvodní otázku, potom není pochyb, že taková F1 či MFD dozajista poslechne. Tahle jim sloužící pravicová média ale nakonec nemusejí o nic podobného žádat, protože tamní činovníci své

Libor (Čt, 31. 1. 2008 - 21:01)

Je libo nějaká ukázka z nejbližší doby?

,,Táta má nový objev"- praví synek svému bratrovi, když vidí, jak si jejich, zřejmě rozvedený otec, přivádí domů neznámou ženu. ,,Tohle není tátův typ... nemá prsa!" odpovídá mu na to bráška.
Vyňatá pasáž z druhé části thrilleru Blondýnka ve spícím lese (ČT1, 2O. 1. další údaje neznám)

... ,,S touhle tvářičkou bych mohla být třeba i plešatá!"
Věta ze seriálu Čarodějky (USA), odvysílaném televizí Nova 22.1.

...,,To je fakt, nejsi vybíravej jako já!"
,,Člověče, když se zhasne, vyjde to nastejno!"
,,Tomu fakt věříš? No tak dobře: co u holky hledáš?"
,,Vtip, eleganci a ženskost..."
,,Přesně tak! A ještě když má kozy jako vozy! Paráda!"
Tohle byla zase ukázka rozhovoru dvou po ulici jdoucích chlápků v seriálu Podfukáři. (VB 2OO6, ČT1, 24.1.)

Podobné, zejména ženské veřejnosti sdělované instrukce, zabudované do všemožných filmů, zábavných pořadů, reklam či seriálů, se v televizích vyskytují téměř každý den. Přicházím na ně většinou buď úplnou náhodou, protože se zajímám pouze o publicistiku a pořady o vědě, duchovnu a přírodě, nebo mi to sdělí nějaký můj kamarád ,,z klubu". I ti mají podobné zájmy, takže na něco takového narážejí taky náhodou. Ani já, ani nikdo z nich se však nikdy nesetkal s tím, že by součástí takovýchto informací byly i dlouhé vlasy, které by měly muže na ženách zajímat a přitahovat. A v přesně v tom spočívá jejich vynětí z onoho seznamu ženských sexuálních znaků v kapitalistické společnosti, a právě proto se jich většina žen bez problému zbavuje a sama touží po nepřirozeně obarveném chlapském účesu, ve kterém se pak následně cítí dobře a ještě si přitom myslí, že jí to sluší. V koutku duše ale touží po plastické operaci, kterou by si nechala zvětšit svoje prsa, o níž se domnívá, že jsou příliš malá na to, aby se snad s nimi mohla někomu líbit...
A pak se tady objeví za svoji úchylku lobbující kretén, který si navíc hraje na slušného, normálního a tolerantního demokrata.
Až se tedy v souvislosti s ženskou přitažlivostí začne (ať už skrytě či zřetelně) ve všech médiích hovořit o dlouhých vlasech a vlasomilech se stejnou frekvencí, jako je tomu u jiných částí jejich těl a jiných fetišistů, potom i já budu hlásat, že se ženy jakéhokoliv věku svobodně rozhodují, jak mají vypadat a co mají se sebou udělat! Do té doby tak budou činit na základě mediálně-společenských tlaků, lží, manipulací a cenzury, což tedy rozhodně není svobodná volba!

P.S. A nyní můžeš zase něco napsat o moji netoleranci, urážkách a odvádění pozornosti jinam, Oťasy!

Libor (Čt, 31. 1. 2008 - 21:01)

A na závěr mé reakce si ještě dovolím komentář k dalšímu Oťasovu blábolu, který je oblíbenou součástí manipulačních frází nejen deviantů jemu podobných a k tomuto účelu nejen na internetu najatých!
K čemukoliv se kdo na sobě dopouští, činí tak proto, aby tím něčeho dosáhl. Jestliže se nějaká žena domnívá, že jí to sluší, a díky tomu se tak cítí dobře, potom se tak děje pouze na základě vlastního srovnání s okolím (vypadám a chovám se tak, jako všeobecně uznávaná většina vrstevnic stejného společenského žebříčku), nebo na základě okolního působení na ni (společensko-mediální tlaky, určující správnou a pro opačné pohlaví sexuálně přitažlivou vizáž). Těžko si lze představit, že by jedinec, žijící v naprosté izolaci od okolních lidí (nebo třeba hluchoněmý slepec), měl nějaký názor na svoji vizáž a oblékání...
,,Chtít mít krátké vlasy nebo holou hlavu a umět to nosit, a navíc se přitom domnívat, že mi to sluší a cítit se tak dobře" - jak tady onen člen deviantně lobbovacího spolku zmínil, může být tedy pouze výsledkem působení okolí na dotyčnou, lhostejno jak sebevědomou ženu!
A jak ono působení přítomné kapitalistické společnosti, toliko rozdílné od té předchozí, údajně totalitní, vypadá, to lze nalézt v daleko větším množství mých zdejších příspěvků, nežli těch pár, Oťasem záměrně vybraných! Neexistence televizí přenášené volby Miss dlouhovláska či dlouhý cop je tudíž pouhá třešinka na onom pomyslném pyramidovém dortu manipulací a cenzury, kterých se na svých vlastních občanech zrůdný kapitalismus v zájmu zisků a umělé zaměstnanosti dopouští!

Libor (Čt, 31. 1. 2008 - 21:01)

Kdykoliv jsem se rozhodl něco či někoho kritizovat, vždycky jsem to doložil pádnými argumenty a důkazy! Mohl bys mi, Oťasy, nalézt na zdejším fóru jedinou moji větu, ve které bych ženy nutil k nošení dlouhých vlasů? A navíc pod pohrůžkou násilí, jak se mě tady, coby psychopata, snažíš prezentovat? Ano, několikrát jsem zde zmínil, že v zemích, kde na veřejnosti chodí ženy zahaleny buď celé, nebo si zakrývají svoje vlasy, jsou daleko svobodnější, protože se nemusejí podrobovat společensko-mediálním tlakům. Díky tomu se pak mohou strojit a česat tak, aby se samy cítily dobře a přitahovaly své vlastní muže a ne podle kapitalistů, kteří skrze média určují, která je IN a která OUT! Kapitalisti však tuto jejich svobodu překvalifikovali na porušování lidských práv, protože na tamních ženách kvůli tomu nemohou parazitovat stejně, jako v zemích jejich vlády. Opět jsem ale nikdy ani nenaznačil, že by tak ženy měly činit i u nás, jak se mi tady snažíš podsouvat!
Že se většině sexuálních deviantů, mezi které i ty Oťasy nepochybně patříš, líbí dlouhovlásky, je známá věc. Bez toho by se totiž nemohli ukájet jejich kastrací! Ještě víc se vám totiž líbí, když by je před vámi někdo stříhal, nebo byste je v tom lepším případě mohli stříhat sami! Přitom byste se totiž pořádně udělali, a právě v tom tkví podstata vaši deviace!
Dlouhovlásky se prý dokonce líbí i mnohým kadeřníkům! Jeden takový to o sobě na internetu napsal. A dodal k tomu, že i jeho manželka si na jeho přání nechává dlouhé vlasy narůst... Nebyl to ale deviant střihač, jako jsi se svým internetovým guru a kumpány ty, nýbrž deviant buzerant, který žil s buzerantem jiným, a žádnou manželku nikdy neměl! Tímhle laciným trikem se jen pokoušel napravit pověst kadeřníků...
Mnozí lidé toho tedy hodně naplkají, a ani předstíraná slušnost, serióznost a tolerance jim nečiní vůbec žádný problém. Za takovýmto předstíráním dobrých mravů však často maskují, že jsou ve skutečnosti zvrhlá a odporná hovada Homosexuálně orientovaný heparinový vrah Zelenka by mohl posloužit jako jedna ukázka z mnoha takovýchto příkladů...

Libor (Čt, 31. 1. 2008 - 21:01)

Taky si nemyslím, že by byl někdo úchylák, když se mu líbí ženy s delšími či kratšími vlasy. Rozhodně bych ale takové neházel do jednoho pytle s těmi, pro které jsou sexuálně přitažlivé ženy s holou hlavou, čehož ses, Oťasy, záměrně dopustil ty! O takových jsem totiž přesvědčen a stále budu tvrdit, že úchylové jsou!
Jestliže totiž někomu nerostou na hlavě vlasy, nebo mu během života náhle vypadají, potom je to znakem nějaké choroby, kterou dotyčný jedinec trpí! Když je ale takto postižený pro někoho sexuálně přitažlivý, a navíc jde o ženu (!), potom nemůže být považován za normálního jedince! O někom, kdo je ochoten a schopen druhému v zájmu svého vzrušení stříhat vlasy nebo dokonce oholit hlavu ani nemluvě... Stejně tak nemůže být normální ten, koho sexuálně vzrušuje, když je někdo bez uší, očí, končetiny, s kožními vředy či odlupující se kůží, a stejně tak se zdržím komentáře k těm, kteří něco takového opět činí v zájmu svého ukájení, nebo snad na prodeji takovýchto natočených scenérií dokonce vydělávají!
Normální jsou věci přirozené a zdravé, které tak byly k něčemu záměrně stvořeny. Tudíž ani homosexuál nemůže být normální, když jej nepřitahuje zdravě vypadající jedinec opačného pohlaví, a nemůže být normální ani ten, koho sexuálně vzrušuje příslušník jiného živočišného druhu, tedy zoofil. Jak by asi vypadal kocour, ukájející se na druhém kocourovi, nebo dokonce králíkovi? Nemluvě o tom, jak by takovýto živočišný druh dopadl, kdyby byly takto postiženi jeho příslušníci všichni?
Podle hesla - Podle sebe soudím tebe, se pak jenom úchyl může domnívat, že by i ostatní toužili po nějakém sexuálním zážitku s mimozemšťany, pakliže by nás někdy navštívili, jak se veřejnosti snažili sdělit z onoho pro ně určeného pořadu na té naší veřejnoprávní televizi...

Reklama

Přidat komentář