Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Tomáš (So, 15. 3. 2008 - 22:03)

Jen Libora nechte, on za to chudák nemůže.....

Dlouhé vlasy ženám sluší. Vypadají krásněji, příjemněji. Mě jsou ženy s dlouhými vlasy velmi sympatické. Vzdávám hold ženám, nekuřačkám v dlouhých vlasech. Žena v krátkých vlasech vypadá jako mužatka.

marie (Pá, 14. 3. 2008 - 17:03)

Hele, mluv za sebe! Já se v dlouhých vlasech cítím skvěle. Nikdy bych to nevyměnila za kratší sestřih...a navíc se pak cítím fakt žensky protože i muži se ke mně chovají galantněji (teď možná přeháním) :))

Návštěvník (Pá, 14. 3. 2008 - 11:03)

Libore, jsi neuvěřitelný, děkuju Bohu (ve kterého sice nevěřím, ale přesto...), že tě neznám a pevně doufám, že se nikdy nepotkáme ani jakýmkoli způsobem jiným nepřijdeme do styku...

P.S. chlapi, proč se vám tolik líbí dlouhé vlasy, když mají tolik nevýhod, nemůžete být trochu ohleduplní? :-)

marie (Pá, 14. 3. 2008 - 11:03)

to meda: jéé, tak to´s mě potěšil :))

meda (Čt, 13. 3. 2008 - 22:03)

dlouhé vlasy jsou krásné, hodně moc

marie (Čt, 13. 3. 2008 - 21:03)

to je škoda,že se diskuze nějak zvrtla. mně by taky zajímal názor mužů. jenom tak...já mám už celkem hodně dlouhé vlasy a od přírody rovné. dřív jsem je měla kratší ale v tom jsem se necítila dobře. tak co, chlapi, co se vám líbí, popř. máte tip na nějaký účes?

Libor (Čt, 13. 3. 2008 - 19:03)

A jestli jsem na něco hrdý, potom je to skutečnost, že jsem dokonale odhalil vaše zrůdné praktiky, které jsou součástí stejně zrůdného politického systému.
Zrovna v Událostech slyším plky o boji proti diskriminaci. Pochopitelně se jedná pouze o diskriminaci úchylů a společensky nepřizpůsobivých. Že ale tahle společnost sexuálně, právně i ekonomicky diskriminuje většinu obyvatelstva, o tom se nemluví, to jakoby neexistovalo!

Libor (Čt, 13. 3. 2008 - 19:03)

Pokud zmiňuješ nějakou diskusi na tohle téma, která by měla probíhat v kapitalistické společnosti, potom před termínem diskuse nutně musíš uvést termín uměle vytvořená. V tomhle společenském systému totiž žádná svobodná diskuse na tohle téma nikdy nemůže vzniknout, protože do ní budete vždy zasahovat a tím ji ovládat vy, lobbisté a manipulátoři.
Existence ženského sekundárního znaku, kterým jsou dlouhé vlasy přirozené barvy, totiž znamenají pro mnoho lidí ztrátu zaměstnání a snížení zisků. Jestli tedy existuje něco zkurveného, potom je to tenhle společenský systém, který je zločinecký!

Jsi opravdu ko (St, 12. 3. 2008 - 22:03)

a je vidět, že sem nikdo přispívat nebude. Toto je důkaz tvé absolutní debility, protože v opačném případě si založíš nějaký blog, kde bys mohl klidně psát své názory. Ale to ne, ty raději zkurvíš diskuzi, jenom aby sis něco dokázal. Jsi na sebe určitě zcela po právu hrdý.

Libor (St, 12. 3. 2008 - 21:03)

A vrcholem těchto zrůdných totalitních praktik kapitalistů pak je, když jimi najatí a zaplacení lobbisté volají na internetovém chatu, ptajícím se mužů, jestli se jim líbí dlouhé vlasy, po právu žen na vlastní rozhodnutí, jakou jejich délku zvolit!

Libor (St, 12. 3. 2008 - 21:03)

Pravda je tedy taková, že hlavním smyslem tohoto nekonečného, nebo alespoň co nejdéle trvajícího seriálu Ošklivka Katka je opět prezentovat vzor nežádoucí vizáže a donutit tak dívčí a ženskou veřejnost k investicím do sebe. Čert vem následky, které to zapříčiňuje.
Ne každý je ovšem ochoten pravidelně zabíjet čas sledováním zmíněné kraviny, aby si z ní ve svém mozku podvědomě ukládal pasáky vnášené MEMy, kterými je zmíněný seriál prošpikován. Aby se této novodobé programovací masáži nemohl vyhnout nikdo, proto je doprovázena patřičnou kampaní i ve všech ostatních médiích. Když totiž kapitalisti do něčeho vrazí svoje z lidí těžce vyždímané prachy, potom jim to musí přinést náležitý efekt! Tak neúprosně nemilostné jsou zákony tržní společnosti...
Pro ilustraci, jak taková doprovodně-mediální kampaň vypadá, několik výňatků z článků, které se s neuvěřitelným nasazením k tomuto seriálu v různém tisku objevují:

- Je inteligentní i kvalifikovaná, má však handicap, který dnešní doba (podle mne je to však společenský systém) nepromíjí - je ošklivá. (...) Její seriálová maska je milosrdná, stačilo jen nasadit rovnátka a vytvořit NESLUŠIVÝ ÚČES."

- Je chytrá, nadaná, citlivá, temperamentní, oduševnělá a neumí lhát. To vše je jí ale v moderním světě (nadvlády kapitalistů...) vcelku k ničemu. Protože je OŠKLIVÁ JAKO NOC.

- Nosí brýle, NEMOŽNÝ ÚČES, rovnátka, a tak se není čemu divit, že jí nikdo neřekne jinak než ošklivka.

- Tlusté brýle, rovnátka, NEMOŽNÝ ÚČES a nevkusné oblečení.

- ...že se ošklivé káče změní v labuť a dojde štěstí, víme předem.

A aby této nevídané kampani neunikl opravdu nikdo, nechali si na ženách parazitující kapitalisti k tomuto seriálu vyrobit dokonce i písničku, která k uším veřejnosti doléhá z rádia i televize!

Závěrem si neodpustím otázku, v kolika kolektivech dětí a puberťáků si pod vlivem této zrůdné kampaně najdou svoji ošklivku, aby ji mohli psychicky, někdy ale i fyzicky trýznit, protože má zubní rovnátka, brýle či nenabarvené dlouhé vlasy, jako kapitalisty stanovený vzor ošklivosti v podobě seriálové Katky? Kolik dívek a žen přijde o svého současného či potencionálního partnera, protože se pod vlivem tohoto seriálu nechají kastrovat a barevně zprznit, čímž se připraví o pro ně nejdůležitější sexuální znak? Takové otázky si naši novodobí otrokáři tedy rozhodně nekladou, protože něco takového je vůbec nezajímá a je jim naprosto lhostejné!

Toto je další nádherná ukázka, jak ty nelítostný kapitalistický bestie v zájmu svých zisků nenápadným způsobem vytvářejí ve společnosti zlo v jeho všemožných podobách! Je to ale i důkaz, že v muslimských zemích mají ženy díky možnosti se zahalovat daleko větší práva a svobodu, nežli v tzv. demokratických zemích moderního světa. Z toho pak vyplívá i právo tamních mužů na prožití života s partnerkou, mající pro něho důležitý sekundární znak, které je nám, žijícím v kapitalistické totalitě upíráno!

Libor (St, 12. 3. 2008 - 21:03)

Pod pojmem ošklivka si každý představí úplně jiný typ podle naprosto odlišných kritérií. Třeba já, s bezpočtem dalších, bych do takové kategorie zařadil třeba takovou Anetu Langerovou, současně vypadající Lucii Vondráčkovou, Noru Fridrichovou z pořadu 168 hodin či Ester Janečkovou z Pošty pro tebe na ČT 1, která takovýmito typy přímo překypuje. I to zřejmě paří k jejímu veřejnoprávnímu poslání... Moderátorka Politického spektra (ČT1) Veronika Paroulková nebo reportérka Marcela Klíchová z Novy už pak charakterizují tzv. příšerky...
Naši otrokáři to ale vidí úplně jinak! Oni potřebují přesvědčovat veřejnost, že ošklivost se skrývá ve všem, co je jimi neopracované a nemají tak z toho zisky! Proto tedy musí mít jimi prezentovaná Katka, mající kvůli své údajné ošklivosti problém nalézt zaměstnání a přátele, dlouhé a husté vlasy, aby jí pak po náležitém ostříhání a prostříhání mohli prezentovat jako krasavici, kolem které se všechny mužské herecké postavy točí a dvoří se jí. Od doby, co kapitalisti vyhlásili válku vůči dlouhým vlasům žen, to je stále stejný scénář. Rozdíl snad je jen v tom, že dnes se už nemohou uchylovat k tak radikálnímu teroru , jak tomu bylo za dob jejich informačního monopolu. Tedy zatím. Otázka totiž je, jak to tady bude vypadat, až se objeví nějaká větší ekonomická krize...
Proto se vedle současné dlouhovlasé ,,ošklivky" mohou vyskytovat i jiné dlouhovlásky, které do této kategorie zařazovány nejsou. Tedy opět zatím...Ty jsou ale prezentovány coby hloupé, líné, zákeřné, povrchní či vypočítavé mrchy, čímž má být poněkud zastřen útok na tento ženský sekundární znak. Vedle nich se tam ale bude vyskytovat i nejedna kastrovaná a barevně zprzněná žena středních let, aby se všem divačkám připomnělo, jak mají v tomto věku vypadat, což je další z nejdůležitějších záměrů tohoto jejich novodobého tažení
Že je celý příběh zasazen do prostředí prestižní módní společnosti má pak budit dojem, že se ,,problematika ošklivosti" netýká řadových dívek a žen v běžných sférách života. Ony ale poslání této skryté manipulace ve skutečnosti moc dobře vnímají a vztahují i na sebe, což ty parchanti, kteří si tento seriál nechali vytvořit a zaplatili si jej, moc dobře vědí!
A aby Katka nepřipadala divákům na ošklivku příliš hezká, nasadili ji na oči brýle, na zuby rovnátka a hodně často se musí nepřirozeně pitvořit. I tak je to ale v porovnání s výše uvedenými mužatkami nejen pro mne učiněná sexy-krasavice!
Možná se někdy v budoucnu dočkáme toho, že i ženy se sádrou na nějaké poškozené končetině nebo s jiným zdravotním handicapem budou prezentovány coby ošklivky. Kapitalisti se totiž v zájmu svých zisků neštítí ničeho!

Libor (St, 12. 3. 2008 - 21:03)

Jaro klepe na dveře, a jak už bývá v kapitalistické totalitě tradicí, na ženách parazitující pakáž přechází touto dobou opět do útoku! Minulý rok svoji sezónu odpískali filmem Postřižiny, letos si k tomu vymysleli poněkud těžší kalibr - seriál Ošklivka Katka. Protože socialistické společnosti už ze své podstaty nemají potřebu takovéto nátlakové pořady produkovat, inspiraci k němu našli ve spřátelených diktaturách, které podobně nazvanými filmy či seriály své obyvatelstvo v minulosti masírovaly. Že jim v takovýchto aktivitách TV Prima vychází vstříc bylo zřejmé už i při realitishow VyVolený...
Protože je pro všemožné gaunery typické zakrývat své zločinné záměry a skutky šlechetnými úmysly, hlavním posláním tohoto seriálu je podle nich ukázat, že skutečnou krásu je třeba hledat uvnitř a ne na futrálu. Naivka, nebo spíše úplný hlupák by si však myslel, že těm kapitalistickým bastardům jde o nápravu mezilidských vztahů a vzájemného porozumění. Na něčem takovém by totiž nevydělali. Vyždímat z nás maximum, to je jediné, o co jim jde! A pravidla se zákony, které si v přítomné diktatuře sami určují, jim v tom jdou na ruku. Kdyby tady vznikla společnost, ve které by se v jejich zájmu v médiích nelhalo, nemanipulovalo, nepodněcovalo k násilí, nevytvářela se ve všech sférách života atmosféra strachu a v ledasčems se neprováděla cenzura, přičemž by si lidé vzájemně vycházeli vstříc, pomáhali si a chovali se k sobě slušně, tak tahle diktatura investic zkrachuje. Není to deprimující?

Libor (Út, 4. 3. 2008 - 21:03)

A kdyby měl někdo opět pocit, že to s tématem tohoto fóra nemá vůbec nic společného, potom se sakramentsky mylí! Předvolební projev Jany Bobošíkové totiž dokazuje, že dlouhé vlasy rozum nekrátí, a že i pěkná ženská to může mít v hlavě srovnaný daleko víc, než kdejaký Klaus či Švejnar!
Ale hlavně - nebojí se to říci nahlas!

Libor (Út, 4. 3. 2008 - 21:03)

Kandidátský projev Jany Bobošíkové - druhá část

Hlava státu zmůže mnohé, když se nebude bát hlasitě hájit hodnoty a principy civilizované společnosti. Když bude připravena sloužit lidem a ne posluhovat mocnostem. Pokud bude mít stále na paměti, že stát musí především chránit slabé. Že musí trestat viníky a ne jejich oběti. A že musí zajistit všem rovnost před zákonem, ať už se liší v barvě pleti nebo politické příslušnosti. A to v našem právním systému ještě zdaleka není samozřejmostí.
Ten, komu svěříte prezidentský úřad, má jedinečnou možnost snímat hloupé nálepky, které staví nebezpečné bariéry mezi lidmi i myšlenkami. Proč například mezi demokraticky smýšlejícími politiky vzniká hráz kvůli referendu? Proč mají být jeho zastánci automaticky označeni za populisty, když jde o demokratický nástroj jako každý jiný? Proč každý, kdo mluví o solidaritě, hned dostane na čelo razítko nebezpečného bolševika? Vždyť solidarita se slabými je jednou ze základních vlastností, která odlišuje lidskou společnost od džungle, kde platí

Libor (Út, 4. 3. 2008 - 21:03)

Kandidátský projev Jany Bobošíkové

Dobrý den dámy a pánové, ve Španělském sále nehovořím poprvé. Před třemi lety jsem zde na pozvání Českého svazu bojovníků za svobodu četla Přísahu buchenwaldského vězně. Bylo to začátkem dubna 2005. Stejně jako každý rok se tehdy vzpomínalo na ty, kterým nebylo souzeno žít jako lidé. Na ty, kterým divoké politické, společenské a válečné turbulence dvacátého století nedovolily prožívat běžné radosti i starosti každodenního života. Ta dubnová vzpomínka se vztahuje k Mezinárodnímu dni politických vězňů a dnes patří všem. Bez ohledu na to, zda zemřeli jako hrdinové v boji za svobodu své země nebo jako bezmocné oběti, odvlečené od svých blízkých a umučené v nelidských podmínkách. Svornost ve smrti tak činí tyto vzpomínkové akty důstojnými. Přesto nebylo lehké k ní po roce 1989 dospět. Hladina emocí ve společnosti, rozjitřené spoustou těžkých historických křivd, potřebovala čas, aby nechala promluvit rozum.
A já se Vás dámy a pánové ptám: Kolik let ještě budeme potřebovat, abychom dokázali nalézt svornost v životě? A tím vůbec nemyslím falešnou jednotu názorů a postojů. Naopak - čím pestřejší jsou, tím vytvářejí lepší podmínky pro společnou sílu a prosperitu. Svorností rozumím schopnost se domluvit na tom základním, co činí společnost společností lidskou. To je svoboda a z ní plynoucí odpovědnost, tolerance a ochota vyslechnout jiný názor, úcta jeden k druhému a ochrana slabých před případnou svévolí silných. Co nám brání dohodnout se na těchto hodnotách, respektovat je a tak si navzájem dopřát daru důstojnosti? Proč má být právě tento pamětihodný sál degradován na pouhé tržiště, kde se kupčí s lidským strachem? Nepatří sem spíš debaty a spory o myšlenky? Nepatří sem souboj kvalifikovaných argumentů těch, kterým dali občané důvěru, aby zastupovali jejich a nikoliv své vlastní zájmy?
Asi namítnete, že tento sál v polistopadové historii už zažil ledacos. Jenomže když jsme se v roce 1998 při volbě Václava Havla pohoršovali nad pískající první dámou, netušili jsme, čeho můžeme být svědky při prezidentské volbě deset let poté. Sprosté výhrůžky, vydírání, střelivo v dopisech

Libor (Út, 4. 3. 2008 - 21:03)

Neschopnosti či odmítání vnímat českou realitu ve všech její barvách se nelze u Václava Klause divit. Byl to totiž on, kdo se nejvíce podílel na polistopadovém určování směru, kterým se má naše společnost ubírat a právního rámce, v němž se lze pohybovat. Jakákoliv kritika stavu a ducha současné společnosti z jeho úst by se mu pak vrátila jako bumerang, proto byla jeho kandidátská řeč plna chvály a optimismu. Z téměř nic neříkající řeči druhého uchazeče o tento nejvyšší post pak bylo patrné, že nechce nikoho urazit a s každým touží být zadobře.
I když ze všech stran neustále slyšíme plky o svobodě slova, projevu, demokracií a všemožné nezávislosti, všichni moc dobře víme, jak to ve skutečnosti vypadá. Kdyby byla pravda, že se média na moci spolupodílí s nějakými šesti jinými mocnostmi, neboť jsou údajně tou sedmou, potom je to mocnost nejvlivnější. Ona totiž ovlivňuje nálady, myšlení a chování většiny členů společnosti Protože jejich společným zájmem je zachování systému, který přináší největší užitek těm, kteří tyto mocnosti ovládají, nelze od té nejmocnější očekávat, že by připustila jakoukoliv společensko-systémovou kritiku. A obzvláště pak od tzv. zástupců lidu nebo jiných členů mocenských struktur.
Existuje ale několik příležitostí, kterak veřejnosti sdělit vlastní kritický názor, aniž by tomu média měla šanci jakkoliv zabránit, nebo to třeba i jen částečně zcenzurovat. Jednou z takových jsou předvolební kampaně. Ta nedávná, prezidentská, takovou kampaní taky byla, byť dala možnost neomezeného projevu jenom několika jedincům.
Europoslankyně Jana Bobošíková rozhodně není natolik naivní, aby se domnívala, že by mohla být našimi zástupci na tento post zvolena, obzvláště pak za současné parlamentní konstelaci. Moc dobře si ale takovouto příležitost svobodného projevu uvědomovala a jako představitelka politické strany ji náležitě využila. Po té svoji kandidaturu stáhla.
Zatímco Klausovu (sebe)chválu média všemožně tlumočila a pochvalně komentovala, u Švejnara zdůrazňovala jeho nečitelnost a nebezpečná rizika skrytých zájmů. Bobošíková pak prý pouze oslabovala Švejnarovu pozici, aniž by sama měla sebemenší možnost uspět. Svým kandidátským proslovem však dala jasně najevo, že problémy a nebezpečí současné politiky vnímá stejně realisticky, jako většina obyčejných lidí. To se pochopitelně médiím nehodilo do krámu, proto v nich o něm nepadla zmínka
A já jsem se rozhodl její proslov pro ty, kteří jej neměli šanci v televizi vyslechnout, nabídnout zde k přečtení.

Libor (Út, 4. 3. 2008 - 21:03)

Jako příklad by namátkou mohl posloužit třeba rozhovor s Lucií Vondráčkovou v TV magazínu na tento týden, z něhož vybírám:

Co jste si řekla, když jste se na sebe poprvé podívala do zrcadla se svým novým účesem, který vzbudil tolik rozruchu?
Z kokršpaněla se stala holka, co se víc směje a může běžet s větrem o závod. Myslím ale, že nezáleží na vlasech ani na oblečení...

Posluchačům se současná Lucka zjevně líbí...

Návštěvník (Út, 4. 3. 2008 - 21:03)

Sice jsem na takovýto lobbistický blábol nedávno reagoval, ale nečiní mi problém to kdykoliv opakovat znovu.
Co se sebou kdo udělá, to je vždycky jenom na něm, což pochopitelně platí i pro ženy. Problém je ale v tom, že ta kapitalistická pakáž v jejich přítomné totalitě zatajuje ženám existenci mužů, pro které jsou dlouhé vlasy nejdůležitějším ženským znakem, bez jehož přítomnosti k nim v sobě nedokáží probudit jakékoliv pozitivní city, sexuální touhu a respekt. Ani termíny jako dlouhovlasá kráska, sexsymbol s dlouhými vlasy či neodolatelná dlouhovláska nesmí v jim sloužících médiích padnout. A protože se dlouhé vlasy nesmějí spojovat s erotikou, žádný muž se ve filmech či reklamách nesmí za dlouhovláskou otočit, krásu její dlouhých vlasů pochválit, nebo jí je rukama prohrábnout, pohladit či políbit je. A místo toho všeho se prostřednictvím jim sloužících lokajů všude možně sděluje, že na vlasech nezáleží. Nedivím se, že by za takovýchto podmínek kapitalisti a různí jim sloužící lobbisté nechávali rozhodnutí o typu účesu na ženách...

Návštěvník (Ne, 2. 3. 2008 - 18:03)

Uražená ješitnost?Měl jsem odjaktěživa rád dlouhé vlasy.Ale myslím,že u každé ženy záleží na několika faktorech.A jinak moje dcera nosila vlasy dlouhé a byla krásná.Na maturitní ples se nechala ostříhat úplně na krátko a já šel do kolen.Bylo to úplně nej.Od té doby však o tom nechce ani slyšet.Co kdybychom to nechali malinko na řenách?

Reklama

Přidat komentář