Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Návštěvník (Út, 2. 9. 2008 - 15:09)

o co tady vůbec kráčí?je to jen věc každé z nás,jestli bude mít krátké nebo dlouhé vlasy.já jsem letos měla 2x chut se nechat ostříhat.přítel mi to rozmluvil,ale nezakázal.a minulý týden to pokušení se nechat ostříhat přišlo znovu.cestou z práce jsem šla okolo kadeřnictví,tak jsem neodolala a vešla tam.a dlouhým vlasům tím byl konec.a měla jsem je skoro po pás.přítrl chvíli smutnil,ale dnes už je v poho a líbím se mu i s krátkými vlasy...

terina (Út, 2. 9. 2008 - 15:09)

ano přípravku na rozčesávání je opravdu dost, ale když si to naneseš tak zjistíš že máš vlasy tak splihlý že si je druhý den musíš mejt znova,ale co naděláš.

Libor (Út, 2. 9. 2008 - 09:09)

Ano, ženám ani dívkám v nesvobodné kapitalistické demokracii opravdu není co závidět! Televizí, rozhlasem, novinami či různými, nejen jim určenými magazíny, jsou dnes a denně masírovány více či méně skrytým nátlakem, který je má donutit k neustálým změnám svého zevnějšku, aby se z nich vyždímalo co nejvíce peněz. Hlavně aby nevypadaly přirozeně a daly druhým vydělat!
Není ale co závidět ani nám, kteří pak vedle takovýchto umělých nebo chlapům podobných odpuzujících příšer mnohdy musíme žít!

Návštěvník (Po, 1. 9. 2008 - 19:09)

jen blbni.ostříhané jsou během několika minut,ale než narostou,tak to trvá roky.a když půjdou vedle sebe dlouhovláska a holka s krátkými vlasy,tak se určitě otočím za tou dlouhovláskou.

Návštěvník (Po, 1. 9. 2008 - 19:09)

Není to pravda,dnes uz je tolik prípravku na rozcesavaní...atd.

terina (So, 30. 8. 2008 - 21:08)

víš ono dlouhý vlasy to taky není žádná paráda.někdy uvažuju nad tím že bych se nechala ostříhat jelikož skoro každá žena v dnešní době ma krátký vlasy,ale není to jen o tom.každou chvíly je musíš umývat a ta doba než uschnou to rozčesávání je taky hrozný.takže si myslím že ženským které mají dlouhé vlasy není co závidět

to blondorezka (Pá, 29. 8. 2008 - 23:08)

No jo, Sandra Pogodová. Měla nádherné červené vlasy. Včera nebo kdy jsem náhodou zahlédla kousek toho seriálu ( už ho nesleduju )a myslela jsem že mě klepne pepka, to asymetrické mikádo vypadá hrozně.
Moc jí slušely dlouhé ale co se dá dělat, jsou to její vlasy.
Třeba se jí to líbí.

terina (Pá, 29. 8. 2008 - 21:08)

Ja mám vlasy dlouhé až po zadek mému manželovi se to líbí mě taky tak proč ne.každý podle svýho vkusu

Blondorezka (Pá, 29. 8. 2008 - 19:08)

Vím, že ten boj jestli někteří muži nepreferují dlouhé vlasy přehnaně je už trochu zastaralý, ale ráda bych k tomu něco řekla. Já mám dlouhé vlasy (no, zatím jen do půlky zad, ale ještě rostou a snad i porostou dál) hlavně kvůli partnerovi, že se mu to líbí. Cvičím, abych se mu líbila a tak podobně. Ale zase potřebuju vědět, že mě má rád hlavně tak nějak celkově a že třeba ty vlasy má sice rád, ale kdybych o ně přišla (stačí málo a nemusí to být hned nemoc, i třeba po porodu jde někdy kvalita tak rapidně dolů, že nejde než ostříhat )tak by mě chtěl dál.Nebo třeba až budu po porodu tlustá s vytahaným pupkem, tak než se dám do kupy, že nepotáhne jinam.Nebo třeba když mám chřipku, smrkám, opuchlé oči a nic hezkého na mě není, tak mi uvaří čaj a tak. To samé samozřejmě platí i u mě, když jemu není dobře. Koneckonců, zamiloval se do mě když jsem měla jen mikádo. Pak se zmínil, že se mu dlouhé vlasy moc líbí a já řekla tak fajn a už nestříhám, jen rovnám konečky. Jinak vlasy které se mi strašně líbí měla třeba ta herečka z Velmi Křehkých vztahů co hraje tu zrzavou sestřičku. A šup, už jsou taky fuč..

Libor (Po, 25. 8. 2008 - 19:08)

Stranu zelených na počátku devadesátých let pravičáci přirovnávali k melounu: navrch zelení, uvnitř rudí. Řadoví členové a jejich sympatizanti totiž vždycky spojovali devastaci životního prostředí a život na úkor budoucích generací s konzumním způsobem života, tedy s tržní ekonomikou, což ty neskromné a věčně nenasytné pravicové potvory vnímají jako ohrožování jim sloužící neviditelné ruky trhu, kterou si skrze parazitování na druhých zajišťují blahobyt. Když ale v čele této strany stanul movitý restituent v podobě Bursíka, hnedle bylo všechno jinak. To se jako mávnutím kouzelného proutku začalo o této straně třeba v takové MFD náhle šířit, že byla vždycky v podstatě pravicová, aby se náhodou někteří její příznivci nedivili, jakým že to směrem se bude ubírat a s kterou že to stranou naváže koaliční spolupráci...
Ani Bursík však nedokázal donekonečna předstírat bohem osvíceného spasitele, kterému leží na srdci pouze osud planety a budoucnost lidstva A když už téměř všem došlo, že se za touto nevinně vyhlížející a zdánlivě psychicky vyrovnanou tvářičkou skrývá vychcaný hulvát s diktátorskými sklony, mající za úkol spojit zelené s pravicí, která neohrožuje jeho sociální postavení a využít ji k nastartování zeleného byznysu, jenž by se stal dalším klackem či dojnou krávou pro příjmově podprůměrnou většinovou veřejnost, nastal nejvyšší čas najít nějakého jiného, pravicově orientovaného ,,zeleného" maskota, který by mohl Bursíka po čase třeba i nahradit. To aby tahle strana mohla i nadále lákat politikou zhnusené voliče, kteří nejsou sto pochopit, že příčina naprosté většiny problémů a lumpáren spočívá v systému a nikoli ve špatně vybraných jedincích, vstupujících do politiky pouze v zájmu vlastního obohacení.
Michal Kocáb všechny tyto požadavky splňuje. S image rebelského rockera z minulého režimu na sebe dokáže nalákat značnou část mladých stejné krevní skupiny. Spojením jeho tváře s odchodem sovětských vojsk si získal sympatie dalších, a jiní mu zase budou tleskat za vítání okupantů nových, tentokráte amerických. Coby maskot fondu, který byl posléze vytunelován, je navíc přímo předurčen stát se maskotem Strany zelených a kandidovat za ní do Senátu. Stejně jako Bursík - ani on není žádný chudák, který by případnou změnou politického systému neměl o co přijít, což je dostatečnou zárukou, že nebude ohrožovat penězovody ostatních, více či méně mocných pasáků.
A pakliže i jeho někdy v budoucnu "zelení" voliči prohlédnou, bude už dávno po volbách, a Kocáb se pouze opět stáhne do dobře natrénovaného soukromí. Stejně jako za komunistů - i dnes je občas nutno přinést v zájmu systému nějakou tu politickou oběť (pokud lze vůbec o obětování se v souvislosti s náležitým finančním napakováním vůbec hovořit), což Kocáb moc dobře ví. Pro potřeby těch dalších voleb se pro zelené nepochybně najde jiná návnada s tučným kontem, nebo-li pravicovou duší, aby se stala novou vějičkou pro stále stejné pitomce, kteří doposavad pořád ještě nic nepochopili...

Strana zelených totiž už nikdy nesmí být uvnitř červená a ohrožovat tak zájmy současných mocných!

Libor (Po, 25. 8. 2008 - 19:08)

I já si často kladu otázku, proč toho kterého blba jeho aktivity stále baví. Buď si ale jistý, že s odhalováním vašich praktik mě to začíná bavit čím dál víc!

Libor (St, 13. 8. 2008 - 19:08)

Nad tím, koho volit, by se měl ale zamyslet i každý, pro něhož jsou dlouhé vlasy nejdůležitějším ženským prvkem! Kapitalismus je totiž systém, který dlouhé vlasy přirozených barev natrvalo vyřadil ze seznamu sekundárních ženských znaků, protože na jejich odstraňování a prznění prostřednictvím soukromého vlastnictví výrobních prostředků (tedy i kadeřnictví) vydělává a byznys je pro něho na prvním místě. Dodnes je povolují pouze u malých holčiček, maximálně u mladých dívek a žen, a pokud má dlouhé vlasy starší žena, potom její účes nazývají účesem školačky, který se k ní v jejím věku nehodí. A slyšeli nebo četli jste někde, že má nějaká žena sexy dlouhé vlasy nebo cop? Nebo že nějaký známý muž nedokázal odtrhnout svůj zrak od něčí rajcovního blonďatého ohonu, který jí sahal po zadeček? No vidíte!
Kapitalisty lidská práva totiž vůbec
nezajímají! Ta se jim hodí pouze jako
karabáč proti jiným společenským systémům a kulturám! Kdo tuhle diskusi pravidelně sleduje, ten si moc dobře pamatuje, že ten kapitalistům sloužící parchant, který jim se svou kolegyní nejen tady dělá internetový dozor a vyrábí přijatelné umělé diskuse, nás vlasomily označil obskurními fetišisty, kteří by za svým fetišem měli táhnout na východ... Takto nás ty kapitalistický svině dodnes nepřestaly vnímat a nikdy tomu nebude jinak! Jim sloužící média nikdy nebudou dlouhé vlasy žen spojovat s erotikou! I úchylové v podobě buzerantů dnes mají větší práva nežli my!
A jestli máte pocit, že se dnes dlouhovlásky už přeci jen v médiích objevují, potom vězte že přijde čas, kdy ty parchanti lousknou prstem a třeba v bulvárním Blesku budou dlouhé vlasy té či oné ženy opět jako dřív prezentovat coby nevzhledné dlouhé rousy, mužské celebrity budou na jejich přání opět říkat, že ta či ona by zůstala stejně krásná a sexy i kdyby byla dohola, nebo zase spustí kampaň proti nějaké dlouhovlasé čtyřicítce, protože jim bude dělat nežádoucí reklamu. Kapitalismus je totiž trvalá válka, kterou otrokáři vedou i proti nám!

Libor (Ne, 3. 8. 2008 - 22:08)

Podobné projevy nejbrutálnějšího násilí, které začínají být téměř každodenní součástí života občanů kapitalistického světa, jsou další formou ekonomické totality tohoto politického systému. Fašismus totiž nemusí být do společnosti vnášen vládnoucími vrstvami, jako v době Hitlera, aby se občané začali vyvražďovat sami, bez vojáků.
Takovouto špinavou práci za ně totiž dokáží udělat i relativně anonymní média, pakliže jim je dána absolutní svoboda. Jakožto výrobní prostředek soukromých subjektů, za které se tzv. demokratické vlády zříkají odpovědnosti, se snaží nalákat diváky a čtenáře na všemožně brutální, násilné či perverzní scenerie, čímž vytvářejí jisté společenské klima. Jimi naprogramovaní jedinci, kteří v sobě nemají zakotveny jakékoliv mravní hodnoty, nebo jsou nějak duševně labilní, pak ve společnosti rozpoutávají peklo, ke kterému mnohdy nedocházelo ani ve válečných letech.
Budou-li tedy ti, kteří mají v rukou moc a z této společnosti nejvíce profitují i nadále lpět na oné svobodě, demokracii či mediální nezávislosti, které jsou základní podstatou kapitalistické společnosti, potom tady za pár let bude daleko hůř než za okupace fašistickým Německem. Okrádaní přeživší občané se budou těsnat pod mosty, přeplněné a podfinancované věznice nebudou přijímat další zločince a pravicově orientovaná menšina si prachama bude čím dál víc cpát kapsy...
I vy k naplnění takovéto budoucnosti můžete svou troškou přispět, pakliže se rozhodnete volit nějakou z tzv. demokratických stran!

Libor (Ne, 3. 8. 2008 - 22:08)

Zprávy z tisku:

ZLÍN 7. července 2008
Patnáct let vězení nebo dokonce až výjimečný trest hrozí za vraždu osmapadesátiletého spolubydlícího čtyřiadvacetiletému Davidu Hladíkovi ze Zlechova na Uherskohradišťsku, který dnes stanul před zlínským soudem. Podle státního zástupce Romana Kafky byl útok veden zvláště surovým způsobem, a oddělení hlavy od trupu probíhalo ještě za života poškozeného. Hladík po činu uložil hlavu zavražděného do igelitky, kterou pak vyhodil do kontejneru na papír.

WINNIPEG 31. července 2008 19:16
Cestující v dálkovém autobuse mezi kanadskými městy Edmonton a Winnipeg ve středu v noci místního času vyděsil jejich spolupasažér, který brutálně ubodal muže sedícího vedle něj a poté mu uřízl hlavu. Původně prý oba ani neseděli vedle sebe. Útočník si údajně nejprve sedl před něj. "Na další zastávce si zakouřil s mladou ženou, a když se vrátil, sedl si poblíž svého původního místa... Nikomu neřekl ani slovo. Zdál se naprosto normální. O půl hodiny později jsme slyšeli ten hrůzostrašný řev," popsal dění v před vraždou jeden ze spolucestujících, podle něhož se vrah s obětí pravděpodobně neznali.

Libor (Ne, 3. 8. 2008 - 22:08)

....Potom bych se ale rád dočkal vysvětlení, proč pro bulvární plátky není obtížné to neustálé trapné omílání, jak ten či onen nemůže odtrhnout svůj pohled do něčí hlubokého výstřihu, přičemž se vůbec nezabývají tím, jestli se ty ,,kozy jako vozy´´ k dotyčné (třeba v jejím věku nebo k její postavě) hodí. Na druhé straně jsem ale nikdy nečetl, že nějaké ženě by více slušely vlasy dlouhé, než ten její současný pánský střih. Proč pro sekundární znak obřích ženských ňader naši kapitalističtí pasáci nevytvářejí tak přísná estetická pravidla?
Jednoznačným hodnocením, kterým se má kapitalismem vykořisťovaná veřejnost přimět k investicím, jsou média plna, a to bez ohledu, že jsou tím porušována základní lidská práva. Třeba taková ženská obřízka, prováděná v různých kulturách, je našimi pasáky považovaná za odsouzeníhodné týrání mladých žen, ale plastické operace či patologická podvýživa, do kterých jsou ženy a dívky médii západního světa nuceny, aby se tak přiblížily propagovaným idolům, jsou podle nich v pořádku.
Ekonomický fašismus či totalita jsou pak pojmy, které přesně popisují podstatu kapitalistické společnosti!

JohnyCage (So, 26. 7. 2008 - 17:07)

Každý je individuum - original. Nekomu slusi vic dlohe, jinemu kratke. Jednoznačna odpoved je obtizna.

Libor (So, 26. 7. 2008 - 15:07)

Nezbývá tedy než konstatovat, že jak mezi erotickými, tak i tzv. normálními fotografiemi žen, kterými se snaží vydavatelé všemožných tiskovin nalákat i pánské čtenáře, se nenacházejí takové, které by uspokojily potřeby nás, pro něž jsou dlouhé vlasy nejdůležitějším ženským erotickým prvkem, a byť sebevětší prsa či vykouklé bradavky nám vůbec nic neříkají. Stejně tak se to má i s komentáři, které jsou zaměřeny výhradně na prsa, nohy, postavu nebo oblečení. A pokud je někdy zmíněn účes, potom je pozitivně hodnocen jenom tehdy, když vyhovuje požadavku kadeřnických úchyláků.
Taky jsem v životě neviděl jediný erotický kalendář, v němž by byl preferován tento erotický, nepřirozenými barvami nezprzněný prvek. A že jsem jich prolistoval, na které jsem kdy narazil...
Není tedy pochyb, že jsme v tomto ve všech oblastech totálně sexuálně diskriminováni! Takoví buzeranti jsou na tom s bezpočtem pro ně určených pánských kalendářů, erotických časopisů a speciálním pořadem na veřejnoprávní televizi jako v ráji!
A to přitom nemluvím o všech těch neustálých mediálních útocích v podobě všemožně skrytých manipulací nebo doslovných kampaní proti tomuto sekundárnímu znaku, které jsem zde v minulosti dostatečně popsal...
I já tedy mohu napsat, že svět je rozmanitý a rozmanitý je i vkus lidí. Ale někteří lidé mají problém tuto základní myšlenku pochopit!

Libor (So, 26. 7. 2008 - 15:07)

I když je Jitka Čvančarová na další straně nepochybně velice pěkná mladá žena, pro vlasomila je to něco podobného, jako pro kozomila takové ,,dvojky´´.
Barvou zprzněné vlasy Sámerovi nové milenky (dole na třinácté straně) vypadají odpuzujícím dojmem, takže jí na přitažlivosti rozhodně nepřidávají, byť je nemá nikterak krátké. Shora po bradu blondýna, od brady po prsa černovláska, mezi čímž je jakýsi hnědý přechod. Opravdu k zblití! Rychle obracím na další stranu.
Byť je Míša Kuklová pěkná ženská, na fotografii se svým partnerem vůbec ničím nezaujme, protože jí vlasy nejsou téměř vidět.
Andree Verešové při focení náhodou vypadlo ňadro - píše se na její fotografii pod Kuklovou. Opravdu důležité sdělení! Bodejť by ji ale ňadro nevylezlo, když ji fotograf požádal, aby si vlasy schovala za sebe! S oběma zdviženýma rukama tak vypadá, jako by je měla přivázané k nějaké tyči za ní. Jak trapné! Kdyby byl její manžel na fotografii pečlivěji oholen a měl na hlavě vidět stejné vlasy, jako Andrea, potom by byl mnohem hezčí...
Jana Doleželová, která se údajně promění v čerta, svým bohatým ohonem téměř do pasu každého vlasomila nepochybně zaujme. Její vlasy však působí poněkud zdredovatělým dojmem, takže by musely být alespoň jednou tak dlouhé, aby tento handicap ,,vyvážily". Pak bych si i jí možná vystřihl a někam nalepil...
Inna Puhajová, nová partnerka hokejisty Jágra (str.21), je snad jen o něco málo hezčí, než Lucie Vondráčková, takže pro vlasomila opět nic. Na třiadvacáté straně se dozvídám, že pánové v Libanonu hltali ladné křivky modelek, předvádějících spodní prádlo. Jak je z obrázku patrno, mohli tam hltat i obdivovatelé dlouhých vlasů. Vlasomilové z řad čtenářů Blesku však mají opět smůlu, protože nejvzdálenější dívka s vlasy do pasu je vyfocena tak, že si při pohledu na ní nikterak neužijí. Má je totiž schovány za svým levým bokem, kterým je otočena k tamním divákům a nikoli k fotografovi. Vidět je pouze slabý pramínek vpředu, sahající témě ke kalhotkám.

Libor (So, 26. 7. 2008 - 15:07)

,,Cos napsal včera na Doktorku je přesný´´, povídal mi kamarád, který se u mne stavil minulý týden při odjezdu na dovču. ,,Vona se ale ta diskriminace nás projevuje i jinak´´ - pravil a podal mi jakýsi srolovaný plátek. Prý se mám do něho podívat, jestli mně ty nahotiny, který tam jsou, neříkají nic stejně, jako jemu. Podrobně to prý rozebereme, až se vrátí. Teď ale musí frčet, páč má s sebou rodinu. Chápu a s přáním šťastného návratu zvedám pravačku na pozdrav.
Rozbaluji onen moták a zjišťuji, že jde o středeční Blesk s Bartoškou na titulní straně, která se prý čehosi dočkala. To asi zase šlohnul někde v čekárně, pomyslím si, a začínám listovat.
Dal jí kopačky! (zahýbala mu s Ramosem) - tak zní titulek u nahotiny první, na kterou jsem v tomhle plátku narazil. Mohla by to být docela pěkná holka, pokud by jí bylo vidět nějaký vlasy. Kdyby ale měla takový ohon po zadeček, to bych si jí možná i vystřihl. Takhle mě ale vůbec nic neříká. A třeba je skoro i tak dlouhé má. Na požadavek fotografa si je však musela rukou stáhnout za sebe, aby jí nebyly vidět - pomyslím si, a listuji dál.
Zasmějte se s dívkou Blesku, píše se nad další nahotinou. Pod ní se nachází výzva: Stáhněte si obrázek dívky Blesku do mobilu! Tak tuhle bych si nikam nestáhl ani náhodou, protože ani ta mě ničím neoslovuje. Kdyby si ale i ona nedržela stažené vlasy oběma rukama za hlavou, aby ani jí nebyly vidět, potom by to možná byla jiná...
Tak to bylo, co se nahotin týče, všechno. Lze tam vůbec najít nějakou ženskou, která by mne alespoň trochu přitahovala? Listuji tedy opět od začátku. V levém spodním rohu čtvrté strany hledají nejvíce sexy dívku léta. Ta, nacházející se na fotografii u zmíněné výzvy, je docela pěkná. Vypadala by ale daleko lépe, kdyby měla vlasy více vpředu a neměla je sestříhané. Ale takové dva rajcovní culíky nebo po zádech se plazící cop, o jehož délce by se dalo spekulovat, páč by pokračoval kamsi za zadeček mimo fotografii - to by byla erotika!
No nic... Listuji dál. Uprostřed osmé a deváté strany se nachází fotografie Eriky. I ta by vypadala daleko přitažlivěji, kdyby se ji vlasy spouštěly po její pravé straně a končily třeba alespoň kdesi u kalhotek. Ona si je ale opět rukama schovává za hlavou! Kristýna vpravo vedle ní by opět byla daleko přitažlivější, kdyby se jí vlasy po zádech šplhaly k zadečku a nekončily u lopatek. Blonďatá Karin s vlasama po ramena, na fotografii nahoře, je jen o něco málo hezčí, nežli třeba takový uvolněný Honza Kraus... O Lucii Borhyové na titulní straně nabízeného pátečního Blesku o stránku dále se rozhodně nedá říci, že by byla ošklivá. Její kadeře však připomínají spíše chemlon než vlasy, a jsou příliš krátké na to, abych ji mohl zařadit mezi oslnivé krasavice, od kterých bolestivě odtrhávám svůj zrak.
Za pozornost však stojí, že zatímco jsou různými titulky zakrývány vlasy dlouhovláskám, aby nebyla patrna jejich délka, upoutávka ,,čtěte už v pátek´´ ve žlutém kruhu je umístěna tak, aby fetišisti ňader nepřišli o pohled na hloubku Luciina výstřihu. Pochopitelně, že i v tomto případě - jakou náhodou - konců nejí vlasů nelze dohlédnout, protože onen žlutý kruh v žádném případě nemohl být menší, nebo níže... Viděli jste někdy fotografií, na které by byl nějakým nápisem zakryt dekolt místo vlasů? Já nikdy!

Libor (So, 26. 7. 2008 - 15:07)

... A to zejména pak ti v médiích, filmových studiích, reklamě, showbyznysu atd. kteří veřejnost přesvědčují o tom, že chlapy na ženských zajímají jenom kozy, protože vlasy rostou zadarmo a kozy se dají plastickými operacemi zvětšit, aby byly ,,jako vozy´´, což většina údajně žádá, protože se za to musí platit. A tohle není o chápání nýbrž o systému totalitní diktatury, která propaguje a lidem povoluje pouze to, skrze co je lze VYKOŘISŤOVAT!
Zdejší lokajové oněch současných parazitů pak stále odmítají vzít na vědomí, že dokud vedle informací, že ten či onen nemohl odtrhnout svůj zrak od čísi hlubokého dekoltu nebude ženské veřejnosti sdělováno, že jiní nemohou odtrhnout zrak od po zadek dlouhého copu, ohonu nebo rozpuštěných vlasů, do té doby nelze tvrdit, že je tady demokracie, mediální nezávislost či svoboda projevu, a nedochází zde k sexuální diskriminaci normálních, heterosexuálně orientovaných občanů.
Jeden stále o koze a oni pořád o voze!

Reklama

Přidat komentář