Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Návštěvník (St, 8. 10. 2008 - 15:10)

On má své téma to jo,ale proč ho cpe sem,když tohle je diskuse o vlasech?Uvažuj,teda jestli to umíš

Lenka (St, 8. 10. 2008 - 13:10)

hé co to jé? Mozková kapacita?
Jako že mi něco kape z mozku?
Nekape! to vím jistě.
Vezmete v úvahu jo? Vás je víc?
Tak si na nás dejte bacha!

Návštěvník (St, 8. 10. 2008 - 12:10)

Lenko, pokud vezmeme v úvahu úroveň tvých příspěvků, je nepochybné, že se tvé mozkové kapacitě Liborovy výtvory líbit musí :-))

Lenka (St, 8. 10. 2008 - 12:10)

On má své téma. A zaobírá se jím velmi velice a do podrobna.
Slovo inteligence.. vám anonymním výkřikům do tmy se to slovo líbí.
Vůbec mě nenapadlo soudit výši jeho íkvé když ho čtu, ale tak špatný to s ním nebude.

Návštěvník (St, 8. 10. 2008 - 11:10)

Tak ať si na to založí vlastní téma a necpe to sem.Pro tak inteligentního člověka by to neměl být problém,ale spíš bych řekla,že te inteligence moc nepobral

Lenka (St, 8. 10. 2008 - 10:10)

Líbí se mi jak a o čem píšeš Libore.
Vždycky jsi se mi líbil.

Návštěvník (St, 8. 10. 2008 - 09:10)

Liborku magorku,tady na ty tvé kecy není nikdo zvědavý.Hlavně to,že píšeš sem do tohodle tématu ty svoje pičovinky,svědčí o tvé nulové inteligenci

Libor (St, 8. 10. 2008 - 08:10)

Už jsi to pochopil? A došlo ti taky, že oním hodnocením moji osoby jsi vlastně popsal sám sebe? Jestli ne-e, potom jsi případ pro speciálního pracovníka pedagogicko-psychologické poradny!
S vlastním uplatněním na pracovním trhu kvůli tomu ale nemusíš mít obavy, pakliže jsi pravicové orientace. Steigerwaldův mladěfrontový klub slabomyslných přesně takové, jako jsi ty, totiž stále přijímá! Psát a číst zjevně umíš, zapálenost pro věc v sobě taky dokážeš rozžehnout... Takže už jen stačí vhodné téma a chlebíček nejen v Mf-Dnes, ale i Zítra či Pozítří máš jistý! Hlavně se ale neser do komunistů, protože na to má šéf tamního klubu autorská práva, a možná i papíry na hlavu!

Jinak mě těší, že i ty patříš mezi mé pozorné čtenáře! Navíc se tímto stáváš těžko zpochybnitelným důkazem, že není platné ono časté tvrzení nejen Pankáči, že mé zdejší přitroublé příspěvky nikdo nečte.
Že se stále nedokážeš smířit s tím, že tady okupuju tohle pro vás zajímavé vlákno, které jste si za účelem lobbingu za zájmy kadeřníků a mnoha dalších deviantů vytvořili, mně rozhodně těžkou hlavu nedělá, protože ani tebe určitě netrápí, že mnohé televizní pořady, případně články v časopisech či magazínech s erotickou tématikou, neobsahují to, co by si přály jejich diváci a čtenáři. Třeba v posledních Střepinách na Nově poučovali diváky o tom, že fetišista je člověk, který se ukájí nad neživými předměty, jako jsou třeba nohy či chodidla, přičemž ňadra vynechali...
Svět, a obzvláště ten kapitalistický, je prostě takový, a nikdo z nás s tím nic nenaděláme!
Ty se ale i nadále zamýšlej nad každým slovem či větou, kterou sem napíšu, a vystartuj na mě při sebemenším dojmu, že jsi mě dostal!

Pakliže už tedy nemáš k žádnému mému dalšímu názoru komentář, dotaz či poznámku, potom se s nadějí na další budoucí spolupráci s tebou loučím!

Čest Tvé práci!

Libor (St, 8. 10. 2008 - 08:10)

Podívejme se tedy na příčiny snížené pracovní aktivity žen (z pohledu státu) a porovnejme ji s muži.
Anatomicko-sexuální rozdíl mezi mužem a ženou se mj. projevuje tím, že žena v nejproduktivnějším věku (úvaha nad smyslem této terminologie by bylo nepochybně taky zajímavé téma) téměř každý měsíc menstruuje. V populaci se vyskytuje nemalé procento těch, pro něž je tato přirozená záležitost natolik nepříjemná, že je činí práce neschopnými. Jinými slovy: každou menses prožívají na neschopence. Zatímco ony čerpají sociální dávky, muži pracují a produkují státu daně, protože prostě nemenstruují
Dále se od žen lišíme tím, že nepřicházíme do ,,jiného stavu´´. I když těhotenství není nemoc, neustále přibývá těch, které jej kvůli rizikovosti z větší či menší části opět tráví v pracovní neschopnosti.
Pokud všechno dobře dopadne, narodí se zdravé dítě a přichází mateřská dovolená. Z celkem pochopitelných důvodů (např. kojení) je to opět žena-matka, které se to týká. Jakmile se dítě postaví na nohy, je třeba jej odložit do školky, aby už žena mohla nastoupit do práce a místo pobírání státních dávek začala konečně opět produkovat daně. Tato její ,,snaha´´ o produktivitu (motivovaná nutností spoluživit rodinu) je ale velice často přerušována onemocněním dítěte, kvůli čemuž s ním zase nejčastěji ona musí zůstat doma. Pokud ale narození dítěte dobře nedopadne, protože trpí nějakým postižením, vyžadujícím trvalou péči, je to v naprosté většině opět žena, která se už do pracovního procesu pravděpodobně nikdy nevrátí. Přestože kapitalismus většině lidem čím dál více ztrpčuje a znesnadňuje život, existuje ještě stále dost rodin, které nemají jenom jedno dítě. Tím se opět pro ženy všechno opakuje a výpadky v druhé práci pro parazity pokračují.
A zatímco si komunisti dokázali jejich péče o budoucí generaci natolik vážit, že jim za každé dítě o nějaký rok snížili věkovou hranici odchodu do důchodu, pravicoví ,,demokraté´´ v tom žádnou zásluhu nevidí, proto mnohým z nich téměř deset let přidali.

Kvůli výše uvedeným důvodům upřednostňují zaměstnavatelé muže, protože u žen předpokládají daleko větší fluktuaci. To je taky příčinou, proč velká část z nich nemůže nalézt zaměstnání, byť by mohly a byly ochotné (nucené) pracovat. Jsou to tedy opět ženy, které na Úřadech práce tvoří většinu zaregistrovaných, neboli těch, kteří místo produkce daní pobírají sociální dávky.
Ano, ženy v západní civilizaci jsou čím dál více přepracované a přetěžované, což se samozřejmě projevuje i v jejich narůstající nemocnosti a neplodnosti. Je to ale stát, který na nich parazituje a neumožňuje jim pouhé plnění jejich dávné role, kterou je péče o rodinu.

Libor (St, 8. 10. 2008 - 08:10)

Poněvač se do mojí one-man-show zapojil jedinec s poněkud vykastrovaným intelektem, je třeba, abych mu věnoval individuální péči.
Úvodem tohoto pokusu o nápravu jeho myšlenkových pochodů je nutno nejprve podotknout, že pokud jsem v příspěvku, na který neodolal svým specifickým způsobem zareagovat, zmínil pracovní aktivitu žen, potom jsem ji vztahoval k práci ,,za mzdu´´ z pohledu státu a nikoli k jejich celkové pracovní vytíženosti, což ti intelektuálně zdatnější nepochybně pochopili mj. i z této věty:
(...) I stát má své páky, třeba v podobě tzv. ,,odsocializace´´ (snižování sociálních dávek, znesnadňování možnosti práce v domácnosti, zdražování života), kterou se mu daří zvyšovat PŘEZAMĚSTNANOST žen.

Rob (Út, 7. 10. 2008 - 21:10)

Libor je duševně nemocný a vyšinutý pičusek, po kterém podle jeho slov jde nějaká mafie, mafie tu nařizuje ženám, jak mají vypadat a ta samá mafie asi předpokládá, že ženy neumí používat svůj vlastní rozum.
Jenže to se tu řeší od počátku vlákna. Magor, který ovládá demagogii.

Lucie (Út, 7. 10. 2008 - 21:10)

Libore zmlkni

takjak (Út, 7. 10. 2008 - 21:10)

jo a ted si čtu to výš..ten libor je fakt blbec..

takjak (Út, 7. 10. 2008 - 21:10)

líbí s evám dredy????ale hezký blond a čisty??;-D

!!!!!!!!!!!!!!! (Út, 7. 10. 2008 - 20:10)

!!!!!-ženy jsou navíc pro tržní ekonomiku přítěží, protože většinou nepracují, čímž snižují daňový výnos a čerpají sociální dávky. - !!!!!!!

To je tvůj citát, Libore. Já se ptám, tos myslel vážně, ty blboune?????
Ty jsi úplně mimo. Tisíce ženských dřou dnes a denně takovým způsobem, o jakém se ti ani nezdá, troubo. Co matky samoživitelky, co ženské z rodin, ketré potřebují peníze, mají malé děti...Většina jich pracuje, a hodně jich musí pracovat těžce, stát za kasou, pracovat u pásu ve fabrikách!!!
Ty jsi fakt idiot, jak můžeš napsat takovou hovadinu, že ženské nepracujou a čerpají dávky. Zajímalo by mě, co děláš ty...pochybuju že někde pracuješ.
Idiote, degéne! proč neděláš něco užitečného, proč lapíš pořád tady a likviduješ zajímavé vláknu.
Magore jeden už abys odsud zmizel.

Libor (Po, 6. 10. 2008 - 21:10)

Kdyby byli všichni takoví...

Myslíte si, že bych nemohl pokračovat? No hlavně že nesvobodná komunistická totalita už dávno skončila a nahradila jí společnost, která nám všem zajišťuje svobodu, demokracii, prosperitu a rozšiřuje naše lidská práva!

Libor (Po, 6. 10. 2008 - 21:10)

Kdyby byli všichni takoví, že by byli ochotni používat k cestování pouze veřejnou dopravu, potom by i ze zaměstnanců továren na výrobu osobních automobilů udělali nezaměstnané! Tím by se pak celá naše ekonomika totálně položila, protože s příjmy z této výroby stojí a padá!
Aby se tak nestalo, musely a nadále se musejí rušit všemožné vlakové a autobusové spoje, protože jedině tím se občané donutí pořizovat si nejeden osobní vůz...
Ono to je ale stále málo! Lidé jsou totiž spořiví a vystačí si s ojetinami, nebo prostě nemají na auta nová. Pokud však nechcete, aby tahle ekonomika krachla a vše bylo opět zestátněno, potom koukejte vybrat všechny svoje úspory a utraťte je buď za nový nábytek, chalupu či auto. Pokud tak neučiníte, potom o ně v krachujících bankách stejnak přijdete a zbudou vám jen oči pro pláč!
Že jste se jimi toužili zabezpečit na stáří? Nebo je máte připraveny pro strýčka příhodu, který by vám buď rozházel nepojištěnou střechu, zaplavil dům nebo vás postihl chorobou, na jejíž léčbu byste neměli? Inu, v kapitalismu máte jedinou jistotu v tom, že všechno je za peníze a nikdy se nemůžete posichrovat na všechno! Kdyby tomu totiž tak nebylo, potom by v něm nemohli existovat ani milionáři a miliardáří, ani svoboda, demokracie, spravedlnost, nezávislost...

Libor (Po, 6. 10. 2008 - 21:10)

Nedávno jsem i na internetu narazil na informaci, jak byli všichni chlapi vzrušeni z velikosti čísi prsou. Klikl jsem tedy na onu stránku se zmíněnou informací a neodolal pokušení napsat jim tam pod jménem Pandrhola vlastní názor. O tom, jak to všechno dopadlo, se můžete přesvědčit na vlastní oči zde:

http://pikant.centrum.cz/pikanterie/165080--foto-nemcova-vzrusila-divaky-to-jsou-prsa.aspx?diskuse

A pakliže jste si to přečetli, potom doufám, že už nemáte pochybnosti, kdo za tím vším stojí, a že i každé místo na internetu je pod naprostou kontrolou těhlech modrých gardistů!

Libor (Po, 6. 10. 2008 - 21:10)

Nechat si rozřezávat prsa a vkládat do nich umělé hmoty se někomu může zdát drastické a zbytečné. Vysvětlujte to ale chirurgům, kteří bez toho nemají do čeho říznout, a i oni chtějí žít! Když tedy řežou, vycpávají či odsávají, potom vydělávají a platí daně. Z nich pak mohou skvěle žít i úředníci a politici se svými podržtašky, poradci a pomocníky. Navíc si mohou přivydělávat i úplatami za předávání státních zakázek firmám, které to dokáží náležitě ocenit, nebo se s nimi podělit na zisku. A kdyby na tyto zakázky neměl stát prachy, potom by museli vyžít ze svého žalostného platu a přivydělávat si jinými loupežemi nebo přepadáváním! Zvednutí ruky ,,pro´´ či ,,proti´´ se i poslancům demokraticko-kapitalistického světa vyplácí, když za to od někoho náležitě odměněni, a kdyby na jejich platy stát neměl, potom by si ani oni takto přivydělávat nemohli!
Aby ženy byly ochotné nechávat se rozřezávat a vkládat do sebe silikony, protože si touží zvyšovat sebevědomí a falešnou sebejistotu o trvalé sexuální přitažlivosti, musí se v nich neustále budit představa, že si každého chlapa získají pouze v případě, když budou mít ,,kozy jako vozy´´. I to je ovšem pro kapitalisty placená média velice lehký úkol...

Libor (Po, 6. 10. 2008 - 21:10)

Kdyby byly všechny ženy takové, že by jim nevadila nadváha, nebo malá či věkem pokleslá prsa, potom by se v kapitalismu armáda nezaměstnaných rozrostla i o výrobce a prodejce všemožných přípravků na zhubnutí, cvičebních strojů, majitelům fit-center a cvičitelkám aerobiku by klesla klientela. Vychrtlé modelky a všemožné missky tedy mají ženám a dívkám ukázat, co je žádoucí a co muže přitahuje. I taková nálepka baculky, přiřčená ženě s normální, zdraví neohrožující vahou, v tzv. seriozním tisku typu MF-Dnes splní svůj cíl. Léčící se anorektičky pak skrze stále více zpoplatňované zdravotnictví opět podporují trh, a když nějaká zemře, žádná škoda! Lidí je v kapitalistickém světě bez tak neúměrně moc, a ženy jsou navíc pro tržní ekonomiku přítěží, protože většinou nepracují, čímž snižují daňový výnos a čerpají sociální dávky. Také se dožívají vyššího věku, což má za následek další zvýšenou zátěž státní kasy kvůli jim vypláceným důchodům. Čím jich proto bude méně, tím se bude méně rodit dětí, a pakliže poklesne počet pracujících z řad našich občanů, nahradí je mnohem levnější pracovní síla z východu, kterou lze navíc odsud kdykoliv vyhostit...

Reklama

Přidat komentář