Reklama

FEMIGARD- zkušenosti

Lenka (Pá, 25. 4. 2008 - 20:04)

Nevim, ale jestli si Romčo ta samá Romana co už se mě ptala.
Snažíme se 8 let, máme 5letého syna. Nemohla jsem otěhotnět ani s ním, myslela jsem, že podruhé to bude hračka, omyl, je to ještě horší. Nepomohla hor. léčba, ani ivf.

Romana (Pá, 25. 4. 2008 - 18:04)

Tak to máš dobrý,že máš pravidelnou menstruaci.Jak dlouho se snažíte?

Lenka (Pá, 25. 4. 2008 - 17:04)

Beru ho druhý týden, menstruaci mám přesně na den(i hodinu), ale otěhotnět nemůžu.

Romana (Pá, 25. 4. 2008 - 13:04)

Ahoj Leni.Tak to já Femigard snáším dobře.Jak dlouho ho bereš?Máš také nepravidelnou menstruaci a snažíš se o mimčo?

Lenka (Pá, 25. 4. 2008 - 08:04)

Ahojte, snášíte Femigard dobře? Mě jaksi neblaze zasáhl do trávení. Nevím jak to řešit. Rozhodně nechci s léčbou přestávat. Rozhodla jsem se ho brát 4 měsíce, a když nezabere tak si ještě nechám předepsat hormony. Ale nevím jak ty 4 měsíce budu vegetovat, je mi po něm špatně.

Romana (Čt, 24. 4. 2008 - 21:04)

Je to na prd,viď Jani?Člověk pro to dělá vše.....

Jana (Čt, 24. 4. 2008 - 16:04)

Tak jsem dnes byla na tom ultrazvuku a nic moc. Jeden vaječník na ten clomhexal nezareagoval vůbec, druhý snad zraje ale mám příjít v pondělí znova. Od příštího cyklu budu brát 2 prášky. Na ten femigard sem se dr. ptala a nezná ho tak říkal že mu to mám z netu vytisknout a že mi řekne jestli ho můžu s tím clomhexalem brát. Pá

Romana (St, 23. 4. 2008 - 20:04)

Můžu se zeptat,jak dlouho?

Renata (St, 23. 4. 2008 - 18:04)

Jojo, snažím a už pěkně dlouho! Ok Jani, jsem zvědavá jak dopadneš!

Romana (Út, 22. 4. 2008 - 14:04)

Renčo, chtěla jsem se zaptat,ty se také snažíš o mimčo?

Romana (Po, 21. 4. 2008 - 08:04)

Ahoj Renčo.Tak to jsem ráda,že Ti to takhle pomohlo.Já beru Femigard měsíc a myslím,že se mi to upravilo také.Mám to dostat za 3dny a bez braní Femigardu jsem už to dávno měla,tak mám také radost.

Jana (Ne, 20. 4. 2008 - 19:04)

Renčo, já ten clomhexal mám 1.cyklus takže ve čtvrtek půjdu teprve na první ultrazvuk, tak sem pak písnu jak sem dopadla.

Renata (Ne, 20. 4. 2008 - 18:04)

Holky, ta kombinace Clomhexal, femigard, pupalka fakt fnguje:) Poprvé za 13 let jsem to dostala naprosto přesně 28.den!!!! Nechápu to, nevím co z těch tří věcí na tom má nej podíl, ale aspoŇ tenhle měsíc to zabralo....nečekám 3 měsíce:))) Takže femigard holky berte!!!!Jani ty taky ultrazvukuješ? A taky nikdy 11.den nic????

Jana (Pá, 18. 4. 2008 - 21:04)

Romčo ten clomhexal beru teprve 4.den a 11.den cyklu půjdu na ultrazvuk. Vedlejší účinky evidentně nemá uvidíme co na to po neděli dr. Určo ti sem písnu, půjdu asi ve čtvrtek. Jinak na co sem se ptala v tom cenapu už nevím, ne že by to bylo dávno ale ptala jsem se na více diskuzích tak už nevím na co konkrétně. Ale určo něco ohledně zamlklého těhu které jsem v říjnu prodělala. Jinak už týden cvičím mojžíšku tak uvidíme.

Romana (Pá, 18. 4. 2008 - 19:04)

Ahoj Jani.Ty jsi také psala do toho Cenapu?Na co jsi se ptala?Jaké máš zkušenosti s tím Clomhexalem?

Jana (Čt, 17. 4. 2008 - 22:04)

Renčo, tomu s clomhexalem věřím, opravdu stačí přečíst příbalový leták, ale co má člověk dělat když mu ho dr.vychvaluje až do nebe? Jinak tohle vše mi z Cenapu poslali nedávno, to víš oni propagují zase svoje metody tak je jasné že léky chválit nebudou, ale vyhodila sem to, celkově to na mě moc nezapůsobilo. Pa

Lenka (Čt, 17. 4. 2008 - 20:04)

Taky jsem už měla spousty hormonů. Teď jsem si řekla, že to zkusím nenásilně a začla užívat Femigard, p.Vydra říkal že zabere tak za 3 měsíce. Tak jsem zvědavá. Včera jsem ho začla užívat, ráno beďary, hrůza. Asi se něco děje. Jak dlouho kdo užívate Femigard, a jak na Vás působí? Písnite.

Romana (Čt, 17. 4. 2008 - 20:04)

Tak ty jsi toho sehnala Renčo.Tak to je super,ráda jsem si to přečetla.Já jsem také toho názoru,že hormony nejsou moc zdravé.Jsem radši přes ty bylinky.Jak si na tom ty?

Renata (Čt, 17. 4. 2008 - 19:04)

Tady je úryvek z odpovědí....
Vážená paní,

Píšete, že jste od 17 let užívala hormonální antikoncepci a že se při ní projevovaly naprosto běžné projevy, jako je porucha imunity organismu.

Navíc nyní máte obavy z následné neplodnosti. Je to naprosto běžný jev, který se při užívání antikoncepce objevuje- dochází k ochabování činnosti vaječníků, narůstá nižší sliznice v děloze, na druhou stranu dochází k poruše kvality cévní výstelky, a vámi sledovaný stav je tu.

Proto my v našem Centru užívání hormonální antikoncepce vůbec nedoporučujeme, ale manželům nabízíme symptotermální metodu PPR.

My Vám nabízíme z CENAPu Záznamové tabulky i publikaci, podle které byste se mohla dobře naučit rozpoznat, kdy v těle ve skutečnosti k ovulaci, uvolnění vajíčka dochází. Ty tabulky jsou vypracovány tak, že je tam i prostor na případné okolnosti, které mohou , ale nemusí ovlivnit naměřenou bazální tělesnou teplotu. Materiály posíláme na poštovní adresu, proto v případě zájem prosím o její sdělení. Více je též na www.cenap.cz.

Současně Vám též můžeme poslat kopie letáčků k preparátům, které by Vaše tělo mohly posílit.

Rozhodně zatím nedoporučuji užívání Clomhexalu, je to další těžký hormonální zákrok do organismu, přečtěte si příbalový leták.

Nebojte se tedy důvěřovat svému tělu, a těším se na další spolupráci s vámi.

Renata (Čt, 17. 4. 2008 - 19:04)

čauves holky, chvíli jsem se neozvala, ale mám zásadní informace:) Takže, psala jsem na gynekologickou poradnu, kde odpovídají kvalifikovaní lékaři a řekli mi tohle: Pokud člověk bere hormonálku dýl jak dva roky, zničí mu to imunitu, oslabí organismus, následně utemní vaječníky, zarazí ovulaci! Je těžký se z toho dostat, ale prej to jde. Ale může to prej trvat roky!Rozhodně to ale prej nemáme řešit Clomhexalem, že je to traková dávka hormonů, jako celý platíčko hormonálky. Takže prej největší nesmysl je nemoc způsobenou špatnejma hormonama léčit dalšíma hormonama. Takže prej femigard ano, čaj řebíček, břízu a lípu. Sehnat Pupalku a zatím se léčit jenom takhle nehormonálně! Pak prej uvidíme!

Reklama

Přidat komentář