Reklama

hemeroidy

michaela (Čt, 1. 5. 2008 - 21:05)

Moc bych prosila o radu. Uz dele nez pul roku mam velke problemy s atopickym ekzemem, 2krat po sobe jsem s tim lezela v nemocnici, kde me udelali snad vsechny mozne testy, ale proste nikdo na nic neprisel, tak jen jim prasku a mazu se. Jenze jsem doktorum nerekla, ze uz sele jak rok mne trapi svedeni a krvaceni pri stolici, porad jsem cekala, ze by to mohlo odeznit samo, ale porad ne. Je mozna nejaka spojitost mych nejspis hemeroidu a ekzemu, se kterym nevim, co uz si pocit...?? moc dekuji za odpoved!

Michal (Čt, 1. 5. 2008 - 20:05)

Na hemoroidy mám vynikající jitrocelový extrakt v 100% tukovem zakladě vlastní receptury, který léčí hemoroidy s více než 95% úspěšnosti a ihned po prvním namazaní přínaší úlevu. sulic"seznam.cz

Silver (St, 30. 4. 2008 - 21:04)

Zdravím, chci se zeptat na to, jestli hemeroidy mají vliv na dobré a správné vyprazdňování. Tím chci říct, jestli je normální, chodit vícekrát denně na záchod i když toho zase tolik nesním. Dík.

justyna (Po, 28. 4. 2008 - 19:04)

z vlastní zkušenosti, všechny masti a čípky uleví jen na čas. Dva roky jsem se s tím potýkala, chvilkový zlepšení se střídalo s obdobím, že jsem se belhala ze záchodu. Pak mi známá doporučila doktora-snad proktolog-nevím jestli to píšu správně- v místním znecitlivění provedl zákrok, do večera jsem musela doma ležet na břiše,teda je fakt že samotný zákrok nebolí, ale pak...No ale napsal mi Algifen, pak už dobrý. Ted jsem měla skoro rok klid.

anonymka... (Po, 28. 4. 2008 - 18:04)

No je mi teprve 17 a asi urcite mam hemeroidy? je to mozne... vsude sem se docetla ze tim trpi starsi zeny spis :( ... mam tam takovou boulicku a jakoby kousek kuze z konecniku ...???

Zuzana (St, 23. 4. 2008 - 23:04)

Ahoj, také mě trápí už nějakou dobu dost nepříjemné svědění konečníku, ale nemám to kolem ani zarudlé, jen si nasáhnu takové hrbolky kolem dokola..Občas trpím průjmy, zácpou ne, je to při hemeroidech možné?

Monika (Po, 21. 4. 2008 - 12:04)

Katko to svědění můžeš mít už od těch mastiček!!Já taky používala na krvácení pořád dokola mastu a faktu.....a chytlo mě svědění.Je to alergie tak to vysaď a kup si radši měsíčkovou mast,ten řepík je výborný taky,a udrřovat měkkou stolici.Kup si asccorutin,ten zastavuje krvácení!!!A hodně mazat!

Michal (Po, 21. 4. 2008 - 08:04)

Na léčbu hemoroidů mám vynikající bylinný přípravek, jedná se o jitrocelový extrakt v olivovem oleji vlastní receptury, který bez problému hemoroidy vyléčí a úlevu přínáší ihned po první aplikaci. Neznám nespokojeného klienta. sulis"seznam.cz

katka (Ne, 20. 4. 2008 - 20:04)

Zkuste řepíkovou mast a můžete také pít řepíkový čaj, pomohlo mi to.
Taky mi pomohla dubová kůra, ale jako obklad na noc.

katka (Ne, 20. 4. 2008 - 19:04)

Ahoj, stále mě trápí úporné svědění konečníku a okolí konečníku, taky při každé stolici krvácím, ale u doktora jsem byla. Dělal mi rektoskopii a napsal nějaký mastičky, mimojiné i hormonální. Řekl mi že jsou to hemeroidy, ale né tak závratné, aby byla nutná operace. Ale je to opravdu úporné svědění a bolest, že už ani v noci nemůžu pořádně spát. Zkoušela jsem všechno možné, Mast Faktu, čípky, dubovou kůru, i mast Procto-glyvenol, ale nic nezabírá a to nemluvím o hormonálních mastech, kterými se myslím nic nevyřeší. Taky mám pocit, že mám kolem konečníku nějaký exém a nevím, zda to nemůže být od těch hemeroidů, pokaždé když to vyléčím, tak se mi to za pár dní vrátí. poraďte prosím někdo, kdo máte zkušenosti a jak nad tím zvítězit, už se s tím potýkám skoro rok a je to dost nepříjemné, někdy si myslím, že se z toho svědění zblázním, a když to není na operaci, tak co s tím, přeci se takhle nedá žít...

Bohumil (Pá, 21. 3. 2008 - 17:03)

Zájemcům o bezoperativní řešení poradím. Napište mi na adresu: bjaeger"tiscali.cz

Lea (Pá, 21. 3. 2008 - 09:03)

a co ještě prodáváš? Herbalife ? Papuče?
Seš fakt vlezlej jak pojišťovák, v každý¨m tématu, vnucuješ a hraješ si na nejchytřejšího. Kšefty jsou kšefty co ? Chudák ten, kdo ti na to nalítne.
Jo a Lea se jmenuju už 32 roků, tak sklapni.

Honza (Čt, 20. 3. 2008 - 23:03)

Milá paní Leo,
i přesto, že to není zřejmě Vaše pravé jméno, tak si nepamatují, že bych se s vámi tykal. Za další je to tady diskuse na dané téma. Nikdo Vám nic nevnucuje, protože je to Vaše zdraví a Vaše peněženka. Také jsem si nevšiml, že někde v tématech se podílíte o své zkušenosti. Pokud chcete o něčem diskutovat, můžete použít uvedenou emailovou adresu. Jedině, co máte pravdu, tak Radiu opravdu rozumím. Ale stejně rozumím i léčivým potravinám a Aloe Vera gel patří mezi dobré léčivé potraviny. Dobré Aloe se ale na tržišti neprodává.....

Lea (Čt, 20. 3. 2008 - 09:03)

Honzo ty seš fakt chytrej jak rádio.. Ve všech tématech zacláníš a nutíš aloe. Mazej prodávat na tržák za vietnamcama.

Honza, email : (St, 19. 3. 2008 - 22:03)

Jedná se o vakovitě rozšířenou povrchovou žilu v oblasti konečníku. Jsou to uzlovitě rozšířeniny v žilních pletencích pod řitní kůží a pod sliznici konečníku. Často se jedná o svědění a zánět s bolestivým zduřením žil. Někdy jsou spojené s vychlípením střevní sliznice ven ze střeva. Na jejich vzniku se značnou měrou podílejí poruchy vyprazdňování, dlouhodobá zácpa a další poruchy spojené s metabolismem. Správnou stravou s preventivní detoxikací a dobrou hygienou lze postiženou tkáň ochránit před zánětem a vytvořením hemoroidní trombózy, které bývají velmi bolestivé a ve svých důsledcích vyžadují nakonec chirurgický zákrok

Onemocnění je doprovázeno také silným až úporným svěděním v oblasti konečníku. Zde pomůže důkladná hygiena po stolici osprchováním a nastřík pomoci Firstu, který ponecháme 2 - 3 minuty působit. Následuje natření krémem Aloe Gelly.
V horších případech použijeme Aloe Propolis krém, hlavně na noc. Nepoužívejme krémy s příponou - kain, protože zvyšují alergickou reakci a udržují vlhkost a tím způsobují potíže.
Problém je nutno řešit vnitřně jak úpravou stravy, tak vhodnými potravinovými doplňky. O tom více je na www.aloe-gel.cz

Matous (Út, 18. 3. 2008 - 23:03)

Prosim te co je to za pripravek ten Ok gel maji v lekarne a kdo je vyrobcem Dik m

Eliška (Pá, 14. 3. 2008 - 09:03)

Zjistila jsem, že mám asi jenom vnější hemeroidy. Na toal papíru mám krev. Krevní obaz mám zhoršený. Krvinky 112 a 3,3 je to moc špatné nebo se to může k tomu přičítat? A po odstranění se krev zlepší.?

Eliška (Pá, 14. 3. 2008 - 09:03)

Zjistila jsem, že mám asi jenom vnější hemeroidy. Na toal papíru mám krev. Krevní obaz mám zhoršený. Krvinky 112 a 3,3 je to moc špatné nebo se to může k tomu přičítat? A po odstranění se krev zlepší.?

Petra J. (Ne, 2. 3. 2008 - 12:03)

Dobrý den, mě osobně pomohl přírodní výrobek OK Gel. Po prvním dni se výrazně zmenšil a přestal bolet. Za pár dní zmizel úplně. Můžu podat více info na mailíku ok.lukepha"gmail.com Peťa

Monča (Út, 19. 2. 2008 - 15:02)

Tak dej pak vědět:-)

Reklama

Přidat komentář