Reklama

Kněz a žena ...

Ina (Po, 1. 6. 2015 - 23:06)

Vztah s knezem... Damy,zblaznite se,je to sakra tezke,kdo muze at se jim vyhyba. :-(

Ina (Po, 1. 6. 2015 - 23:06)

Vztah s knezem... Damy,zblaznite se,je to sakra tezke,kdo muze at se jim vyhyba. :-(

..... (Ne, 31. 5. 2015 - 20:05)

a ano,samota kněze trápí, někteří to nedaj a začnou pít a podobný věci,bohužel někteří sjedou na horší cestu, nějaký obtěžování a podobně....takže to je většinou doba kdy si kněz začně hledat lásku..on totiž pochopí že život o samotě je jen poloviční..ale to jim dojde až po mnoha letech jejich služby.. bohužel..

........... (Ne, 31. 5. 2015 - 20:05)

Teď to tak jistě nevidíš,...hele výhybko a víš proc jsi neštastná?? protože tam je to ALE.... kdyby jsi se nedívla na okolí ale jen sama na sebe tak bys možná svoji lásku měla opětovanou..totiž, celibát je výmysl lidský..knězi se ženili,až jeden papež tohole vymyslel a má to jen tato církev..takže co říci..kněz je člověk který má srdce..jasně,jsou mezi nimi i uchylaci..ale kde nejsou..neni to jednoduchý život,ale vztah s knězem,pokud je z lásky,je moc fajn..a já věřím že přijde doma kdy i katolíci budou mít zase znova manaželky a pokud ne,tak se těm ženám bude říkat kuchařky,jako je tomu doposud..jo a jak tady vidíš nějaké komenty které řeší jen restitce a podobné hovadiny..tak to prostě neřeš..jako by to tady nebylo:-))věř tomu že toho svýho prince budeš mít a ono to tak bude..pokud tomu nevěříš s řešíš ALE, tak sni a trap se dál..každýho věc a nikdoooo nikdooo Tě nemá právo soudit..Tvuj život je Tvá věc,jaký si ho uděláš takový ho budeš mít.....

.... (Ne, 31. 5. 2015 - 18:05)

kolikrát jsem ho chtěla chytnout,ale pak ta reakce... třeba co si to dovoluješ nebo to nemyslíš vážně atd... tak za to mi to teda nestojí,tak o tom jen sním... a nechám si zdát i tak je to dobré

Výhybka (So, 30. 5. 2015 - 22:05)

Jasne chapu,strach je...Teď to tak jistě nevidíš, ale nešťastná bys byla, i kdybys tu šanci nepromeškala. Bohužel jsem nečetla všechny tvé příspěvky a tak nevím nic moc bližšího. Ani neznám povahu tvého idola, ale jsi si jistá, že by ho nikdy nemrzelo, že zanechal svého povolání? Jak by jej asi přijali ostatní, kdyby se zjistilo, že spolu máte románek? I já bohužel patřím mezi ty "blbky", mám ráda kněze. Jednoho :-) Do diskuse jsem psala již několikrát, naposledy možná tak před půl rokem. Známe se asi deset let. Řada příhod nás sblížila, ale nikdy jsme se ani jeden nevyjádřili. Vzájemně se vyhýbáme, když jsme měli příležitost se potkat, tak vždy mezi mnoha lidmi. Vím, že ještě nedávno schválně vyhledával mou přítomnost, ale nikdy jsem se nechtěla dostat do řečí, a tak jsem s ním nezapřádala ani hovor. Doma jsem pak hodně brečela, protože bych mu nejradši řekla, že ho mám ráda. Bojím se na něj i usmát, nechci mu zkazit život. Navíc je mezi námi dost velký věkový rozdíl. Na jednu stranu bych s ním ráda byla. Cítím k němu důvěru, hrozně mě to k němu táhne. To je i důvod, proč jsem přestala navštěvovat kostel. Poslední dobou slýchám, že je náš pan farář hodně smutný a že se neusmívá jako dřív. Vím, co ho trápí. Je sám. Hrozně bych si přála, aby byl šťastný. Moc bych mu i přála, kdyby si našel partnerku, ale není to ten typ, kterému k srdci přiroste kdejaká. Uvědomila jsem si, že ho mám ráda, ale že bych ani svou rodinu nechtěla vystavit nějakým problémům. Kdyby záleželo jen na mně a řídila se jen citem, neváhala bych. V životě je ale mnoho ALE...

Klara (So, 30. 5. 2015 - 11:05)

kolikrát jsem se chtěla o...Jasne chapu,strach je prekazkaa,diky strachu lide promeškaji svou šanci a pak je treba pozde. Kazdopadne ponauceni do priste je jasny,nebat se ničeho a nikoho a jit za svym,to je cely,jinak budes nestatsna..

anti (Pá, 29. 5. 2015 - 19:05)

Pokud to nebude váček s...Proč se strefujete do naší milé katolické církve.Vždyť po dobu její existence jen mír kyne,pravdu a lásku nám káže,žije s darů věřících,nemaje jakýchkoliv požadavků na stát,restituce striktně odmítá,neboť skromnost a pokora je jí vlastní.

Heč (Pá, 29. 5. 2015 - 17:05)

Nevím, jestli jste takové... blbka jsi ty Patriku, kdyby každýmu knězi když jde do semináře ufikli žaluda, byl by klid pod sutanou. Takhle si ten červ nedá pokoj, zduří se chce do ďoury. Je to zákon džungle. Prdel si dělá David pod nickem D., pořád píše jako blbec, dělá odstavce a je chytrej jako trpajzlík, hajzlík.

sardanapal (Čt, 28. 5. 2015 - 20:05)

Miluji šíleně Dominika...Pokud to nebude váček s penězi z milodarů !

Lenka (Čt, 28. 5. 2015 - 19:05)

Miluji šíleně Dominika Duku.Akorát nevím jestli mu pod tou sutanou stojí péro nebo tam má kýlu.Snad to bude vědět nějaký ministrant.

Patrik (Čt, 28. 5. 2015 - 19:05)

Nevím, jestli jste takové blbky, či si tu někdo dělá prdel...

.... (Čt, 28. 5. 2015 - 19:05)

kolikrát jsem se chtěla o něco snažit ale nikdy jsem se k ničemu neodvážila.... měla jsme strach co by pak následovalo...

Klára (Čt, 28. 5. 2015 - 14:05)

jasný že bude mít jinou,když ty jsi nezabojovala tak co čekáš..:-))

v klidu ... (St, 27. 5. 2015 - 19:05)

škoda a já jsem si dělala naděje :-))))no asi už má jinou :-)))

no comment (St, 27. 5. 2015 - 11:05)

hmm takže na to zapomen :)))co říci život je holt nespravedlivý...a taky takový vztah není žádný med,takž bud i ráda..

.... (Út, 26. 5. 2015 - 17:05)

kdyby měl zájem tak udělá první krok sám a nečeká na mě ....

v pohoděě (Út, 26. 5. 2015 - 11:05)

je to jednoduchéé, pokud nikoho nemá tak o něj bojuj a oslov ho,pokud někoho má tak si nechej zajít chut..to je celééé a jasnééé :-)

.... (Ne, 24. 5. 2015 - 17:05)

sprcha nepomáha :-)))

dej si (Pá, 22. 5. 2015 - 21:05)

zamilovala jsem se do kněze...Studenou sprchu.

Reklama

Přidat komentář