Reklama

Trest smrti

Kouč (St, 10. 8. 2011 - 23:08)

Inak by si hovoril, keby si...Méněcenní - ti závislí

apis mellifera (St, 10. 8. 2011 - 22:08)

Myšlenka, že "stát je..." ...(mj. např komunisti, kteří v justičních procesech popravili cca 20 000 lidí)..."no i historici z ustavu pro studium totalitních režimů udávají 262 popravených

kat (Ne, 7. 8. 2011 - 14:08)

Já bych ty drogy...Ty co drogy berou bych zavřel na odvykačku.Ty co je prodávají tak bych je zavřel do Thajské věznice

taktoravie (So, 6. 8. 2011 - 23:08)

Já bych ty drogy...Inak by si hovoril, keby si mal take decko. Mam moznost sledovat takeho vykuka. zakazuju cigarety, kt. su sice skodlive, ale co dokazu drogy?! A tie maju byt povolene?! A prosim ta, podla coho rozoznavas tych menejcennych?

Black Sugar (St, 6. 7. 2011 - 21:07)

Já bych ty drogy nezakazoval. Ti méněcenní, co by to brali, by se vyselektovali sami, a byl by pokoj. Dával bych jim ještě na cestu nějakej ten šňupeček zdarma...jako pozornost podniku.

Koloman (St, 6. 7. 2011 - 21:07)

Hele, dělat drogovýho...Trest smrti by mel byt za vrazdy, ne za pasovani drog, ktere navic nikdo nikomu nenuti. Kdyz je nekdo blbej natolik, aby si to koupil, tak at se treba ufetuje, kreten.

Fred (St, 6. 7. 2011 - 21:07)

Jo, je to ono. Vrahy za pár...Hele, dělat drogovýho dealera není zas taková legrace. I když, tyhle drakonický tresty bych aplikoval jinde.

No jo, no... (St, 6. 7. 2011 - 21:07)

Pašovali drogy...Jo, je to ono. Vrahy za pár let propustí a tyhle blbce, kteří si mohli zjistit, co tam s pašerákama dělají, tak ty věší...

Je to ono? (St, 6. 7. 2011 - 21:07)

...Pašovali drogy...

Waelly (St, 6. 7. 2011 - 21:07)

Diskuse o trestu smrti je zbytečná, dokud nebude existovat jistota, že nebude zneužíván nebo že neefektivní výkon státní správy nepovede k justičním vraždám. Zatím si nedokážeme udělat ani pořádek s úplatky ve fotbale. Bavme se raději o tom, zda zavést tělesné tresty - třeba i pro mladistvé! Leckterá kriminální kariéra by byla takto zlikvidována dřív, než by pořádně začala

Pytlák (St, 6. 7. 2011 - 21:07)

Jen ať to odsejpá! Taky jsem slyšel, že v Číně maj dokonce mobilní soudy a mobilní popravčí čety. Holt velká země...!

Pátek (St, 6. 7. 2011 - 21:07)

Půjdete v případě potřeby dělat zaměestnání kata? Půjdete se na popravu odsouzeného koukat? Budou se tam zvát rodiny pozůstalých, nebo se budou u benzínovejch pump prodávat na to lístky, jako to dělají ty prasata v Americe? Existuje neomylná justice? Je přiznání vždy důkazem? Když tak mluvíte o tom, jak se vězni mají fajn, znáte někoho, kdo v base teď někdy byl? Řekl vám, jak to tam vypadá? Jak se chodí na velkou? S kolik lidma jste na cele? Jak často se posílá ven dopis, nebo kolik máte návštěv? Víte na jak dlouho se jde do basy za neúmyslné zabití, nebo zabití z nedbalosti? Jak byste asi v base dopadli VY? Pravděpodobně, pokud máte internet tak nejste žádná spodina. Že? Takže byste v base asi nebyli nějak extra šťastní, co? Z té ankety je mi hodně smutno.

FFF (St, 6. 7. 2011 - 21:07)

Kat není zabiják. Je to řemeslo jako každé jiné. Co třeba řezník? Nebo ženská, která celou směnu věší opařená a oškubaná ještě živá kuřata za nohy na pás? A co dřevorubec? Ten taky zabíjí. :-)

Kraken (St, 6. 7. 2011 - 21:07)

Myšlenka, že "stát je tu od toho, stát má povinnost", je pro mne naprosto nepřijatelná. Stát je úplně abstraktní pojem, řekl bych prázdný. Za vším hledejte lidi. A znovu říkám, že kat poruší právo člověka na život úplně stejně jako nájemný vrah. Já samozřejmě nehájím vrahy, jsou mi stejně odporní jako vám, pouze říkám, že trest smrti je krok do prázdna. Pokud si je společnost lidí schopná zavést trest smrti,je to úpadek té společnosti a nikdo nevyloučí, že ho bude aplikovat i za zločiny jiné než hrdelní. podívejte do historie, věšelo se za ukradeného koně nebo za šišku chleba, a co teprve názor odlišný od státostrany... A pak se podívejte kolem sebe, na lidi, kteří tu žijí,abyste věděl, kdo o těchto věcech v případném referendu rozhodne. (mj. např komunisti, kteří v justičních procesech popravili cca 20 000 lidí).

Kníže Vlad (St, 6. 7. 2011 - 21:07)

Nemáte pravdu. Lidé nežijí ve vzduchoprázdnu. K tomu, aby jejich vzájemné vztahy měly nějaká pravidla, si vytvořili stát. Ten stát formuluje zásady soužití a vynucuje jejich respektování. Stát má přímo povinnost toho, kdo zavraždil, zbavit života. Aby zabránil dalším vraždám. Nejde o to, zabít vrahovi člena rodiny (jak jste na tohle přišel?). Jde o to zabít vraha. Mimo jiné právě proto, aby si pozůstalí nevyřizovali účty sami. Kdo dal komu právo, aby testoval na nezúčastněných občanech, jestli se vrah za tři roky v base napravil, nebo bude vraždit dál? Kdo má právo riskovat další životy nevinných?

Kraken (St, 6. 7. 2011 - 21:07)

Pokud se tak dovoláváte logiky, pak vězte, že podle logiky má právo na ukončení života vraha jen a pouze OBĚŤ a nikdo jiný (což samozřejmě nejde provést) . Nebo to uděláme tak, že pozůstalí po oběti zabijou vrahovi nějakého příbuzného? Každý, kdo zabije člověka, je zabiják. Potom je jedno, jestli to udělal z náhlého pohnutí mysli, nebo na příkaz nadřízeného...

! (St, 6. 7. 2011 - 21:07)

Co to máš za vaterináře?...veterináře...

! (St, 6. 7. 2011 - 21:07)

Jednou mi zvěrolékař...Co to máš za vaterináře? Zvíře se přece napřed uspí...

Zítra to bude 2 (St, 6. 7. 2011 - 21:07)

http://www.youtube.com/watch?v=pnBhX1kmJBM&feature=related

Co tím chtěl bá (Po, 25. 4. 2011 - 23:04)

Všichni,kteří se proti...Presidenti? To se psalo někdy před válkou, ne?

Reklama

Přidat komentář