Reklama

Trest smrti

Jak (Čt, 12. 1. 2017 - 20:01)

byl kdo vychováván,tak i sám vychovává.Já sama jsem pro trest smrti,akorát ne zase tak sadistickým způsobem.Brrrr,mám až husí kůži,když vás čtu.

ttt (Čt, 12. 1. 2017 - 20:01)

a kdo by sáhl na děti,na to by byl zvláštní soud,soud z lidu a jak říkám soudila by ho ta rodina zavražděného dítěte ,říkám vám,každý by si rozmyslel na někoho vztáhnout ruku v čR je každá čtvrtá žena doma týraná a mlácená a děti taky a zavírají se před tím div ne oči,pamatujete tu kauzu Kuřimskou,tak ta svině už je venku a týrala kluka nahého ve sklepě,jsou to zrůdy

ttt (Čt, 12. 1. 2017 - 20:01)

když není prokázána vina doživotí v ostatních případech bych to mlátil ,žerou za moje daně,normálně chleba a vodu sráčům je to vězení a ne rekreace a uřezával bych jim ptáky,znásilníš?Ptáka dolu,zmlátíš brutálně?Useknout ruku,přestalo by týrání dětí nato tata,zabiješ,prokážeme úmysl,popravit,bez kompromisu,pár by zůstalo sporných nevyřešených jako Kajínek,nebo Kramný,ale to je hrstička sporných kauz,tresty jsou mírné,proto je to tady tak jak je,hrůza hrůzoucí

ttt (Čt, 12. 1. 2017 - 19:01)

To je moc rychlý a nemůžou...ano,ano,ano

Ne, (Čt, 12. 1. 2017 - 15:01)

vždycky by to musela být jistota,že to ten člověk udělal.

Ale (Čt, 12. 1. 2017 - 15:01)

zavedla trest smrti opravdu...zrovna ted je par kauz, kdy udajni vrahove byli odsouzeni bez jakéhokoliv přímého důkazu -ty by si taky usmrtil?

12.1. (Čt, 12. 1. 2017 - 13:01)

...Američané letos poprvé popravovali...

Určitě (Čt, 12. 1. 2017 - 13:01)

To je moc rychlý a nemůžou...máš pravdu,ale já nejsem celkově pro nějaké týrání,takže právě rychlé elektrické křeslo.

!!! (Čt, 12. 1. 2017 - 13:01)

To je moc rychlý a nemůžou si to řádně vychutnat! Aspoň tak dlouho aby trpěl jako trpěla obět i s úrokama! Já zastávám názor, že kdo vztáhne ruku na někoho jiného s tím mu ublížit, by měl být brán automaticky jako pokus o vraždu! Rozhodně ho nechtěl podrbat na zádech nebo pohladit po tváři! Tím, že se napřáhl a uhodil to nedělal z dobročinosti a už tím ohrozil napadeného a mohl mu způsobit smrt nebo ujmu na zdraví.Žádný grázl nemá žádné právo někoho napadat a ubližovat mu!

Já bych (Čt, 12. 1. 2017 - 12:01)

jenže jak dosáhneme...zavedla trest smrti opravdu pro vrahy,samozřejmě pro ty,co někoho zabili úmyslně.Elektrické křeslo.

ttt (Čt, 12. 1. 2017 - 08:01)

dobrá teorie je ještě ta,že trest určí rodina,které se to stalo,vrah by byl hozen na milost a nemilost těm rodinám,kdyby byla ta možnost určit mu trest,tak trest smrti by bylo opravdu vysvobození,to vám garantuji.........u nás jsou nejmenší tresty na světě

ttt (Čt, 12. 1. 2017 - 08:01)

trest smrti je vysvobození,já bych ty sráče mučil a každý den mlátil,kdo znásilní a zavraždí dítě,nemá dostat milost....trest smrti......

Straka (Po, 12. 12. 2016 - 17:12)

Žel, doba nazrává tomu,... nejen to ale trest smrti chrání společnost, pokud je to třeba násilník, dostane se ven s kriminálu, znova někoho zabije, a říkat že se společnoat dostane na jeho úroveń je slabomyslné. Přál bych takové náně jako je Olga na 4 a 5tém příspěvku, aby i navštívil propuštěný vrahoun. to by čuměla!

Tony (Ne, 11. 12. 2016 - 23:12)

jenže jak dosáhneme...Žel, doba nazrává tomu, že by měl být trest smrti znovu zaveden. Beru to dle teorie práva, trest nemá pouze výchovný účinek, čemuž se mohu v dnešním humanizovaném vězeňství jenom smát, i za komárů platilo, že to, co grázl neznal, tak se v kriminálu naučil. Jenže individua toho začínají zneužívat a je třeba jednat nemilosrdně, všechny, kdo se jakkoliv vydali bojavat za Islámský stát je třeba nemilosrdně nechat popravit rukou žen, kterými oni opovrhují a věří, že když zemřou rukou ženy nepřijdou do ráje, pak jejich těla spálit a vysypat do žumpy plné močuvky. Jiné řešení není.

jeden (Ne, 11. 12. 2016 - 21:12)

jenže jak dosáhneme toho,že se nebude zneužívat??Vždy tu je lidský faktor a ten zneužije cokoli,naše společnost,není tak vyspělá,aby byl pořádek v tom jak provádět trest smrti a to nemluvím o odsouzených neprávem,ale tresty v ČR,jsou velmi nízké,pro určité zločiny,myslím,že si více odsouzených zaslouží doživotí,ale v případě trestu smrti,jsem velmi skeptický,z mnohých důvodů

Steve (Čt, 8. 12. 2016 - 18:12)

Měl by se zavést ... jsem pro.Ale nezneužívat !!!

jeden (Čt, 8. 12. 2016 - 10:12)

jestli by nebylo k zamyšlení to,že je trest smrti, pro onu osobu vlastně vysvobozením,s tohoto důvodu ,nejsem pro trest smrti,myslím,že i ten nejjj.sociopat se bojí svého posledního soudu a proč mu to ulehčovat???Ne,samotku,bez ničeho,chleba a vodu,bez komunikace...

D (Pá, 12. 7. 2013 - 23:07)

Zapomenuto dodat mentalita...> Tento trest většinou zruší tací co se ho sami bojí.Nádherná představa potkat třeba vraha blízkého člověka a jak se vám směje a ještě byl živ z vašich danní.Co myslíte je levnější držet vraha 60 až 70 let než dožije a možná někomu ještě ublíží a nebo mu dát jednorázově procházku s katem ?Tak jiste - moudri revolucionari nepopravuji sve svrzene predchudce, aby tak nenastavili precedent, ktery by pozdeji mohla vyuzit dalsi garnitura, ktera jednou svrhne je samotne.Na druhou stranu: napadlo vas tez, ze legislativu trestu smrti a jeji uplatnovani maji pod palcem politici, soudci, prokuratori a jini urednici? A zajmy techto lidi nemusi byt (a nebyvaji) stejne jako zajmy beznych obcanu. V praxi se to projevuje i tak, ze v trestnich systemech s trestem smrti byva tento trest nejednou aplikovan na tech, kterym by to bezni obcane treba ani neprali, a naopak se vyhyba tem, kteri by si to z pohledu beznych obcanu plne zaslouzili.Vetsina tech, ktere statni moci ve svete zamerne zabily poslednim stoleti mimo valecne fronty, se provinili ne vrazdou, ale tim, ze byli nevhodne etnicke prislusnosti, ci meli nevhodnou svetonazorovou orientaci.

D (Pá, 12. 7. 2013 - 22:07)

Zapomenuto dodat mentalita...> Takovou sebevraždu udělá tam málokdo jak píšete, asi nevíte jak dlouho tam hníjou zavřený než k tomu dojde.Nikdo netvrdi, ze by vyhlidka na popravu pozitivne motivovala vetsinu vrahu. Na druhou stranu ovsem, podobne motivovani lide opravdu existuji (u nas k nim patrila napriklad Olga Hepnarova, ktera skoro presne pred 40 lety v Praze zamerne najela do chodcu nakladakem a osm z nich zabila, aby za to byla nasledne odsouzena k smrti, a pote obesena).V USA se sice ceka na popravu zpravidla dlouha leta, nicmene lze to podstatne urychlit, pokud si to odsouzenec sam preje, a odmitne zadat o odklady a jine opravne prostredky. Takovym odsouzencum k smrti se tam rika "volunteers" ("dobrovolnici").

D (Pá, 12. 7. 2013 - 20:07)

Jsou dva druhy lidí,jedni co...Srovname-li aspon trochu srovnatelne uzemne politicke entity, jako napriklad staty v USA s trestem smrti versus staty USA bez trestu smrti, vychazi nam, ze v tech prvnich je paradoxne vyssi pocet vrazd na milion obyvatel, a ze tento rozdil mezi obema skupinami statu USA se s casem dokonce jeste prohlubuje.To, co muze skutecne odstrasit potencialniho pachatele od spachani vrazdy, vesmes neni perspektiva trestu smrti v pripade dopadeni, nybrz vysoke riziko tohoto dopadeni, usvedceni a odsouzeni.Tam, kde si to volici, politici a statni urednici pletou, se investuje malo do prevence a vysetrovani, a lide jsou ukolebani jakousi falesnou ochranou instituci trestu smrti. Za teto situace pak trest smrti zavaznou trestnou cinnost (za jinak stejnych ci podobnych podminek, samozrejme) naopak spise neprimo podporuje, nez aby ji naopak omezoval.A pokud jde o ty vase kategorie lidi, nelze zapomenout ani na kategorii tech, kteri vrazdi prave proto, aby byli odsouzeni k smrti a popraveni - jedna se v jejich pripade o justicni sebevrazdu (zatimco jini sebevrazi pouzivaji k sebevrazde treba prasky ci provaz, justicni sebevrazi vyuziji k temuz ucelu soudni a vezensky system tim, ze udelaji neco, za co je potom prislusne statni organy odsoudi k smrti a popravi).

Reklama

Přidat komentář