Reklama

Trest smrti

Pochybuji, (Čt, 9. 2. 2017 - 21:02)

je prostě k...že pokud ten ex-přítel dotyčnou Michaelu opravdu zabil, tak že to bylo z pedofilie. Spíš se chtěl před svou vlastní smrtí, kterou nejspíš dlouho dopředu plánoval, pomstít Michaelině matce.

To (Čt, 9. 2. 2017 - 19:02)

krásný film"řekni mi...je prostě k nepochopení.Nerozumím vůbec těm matkám,vždycky bych dítěti věřila,ale stejně,něco takového se děje jen v takových divných rodinách.Jinak,já hodně čtu,takže mám ledasco načtené a trošku jsem už dnes všechno přehodnotila.Oni ti pedofilé za to nemůžou,oni to prostě mají jinak,jsou na malé děti,ale ne každý ublíží,někdo ty děti má naopak rád,nikdy by se jich nedotknul.Já,čemu spíš nerozumím,tak pokud už se někdo dopustí tak závažného zločinu,pak léčení a kastrace,nebo vězení.Jiná možnost prostě není,neměla by být.Co tento Ota? Myslím,že to skutečně asi byl on,třeba Míšu nechtěl zabít,ale věděl,že ona to ohlásí,tak to prostě udělal.Pro syna to musí být také hrozné,jenomže si neuvědomuje,co jeho táta prožíval,nic o jeho pedofilii neví,proto věří,že to nebyl.Už tím,že detektor lži prokázal,že nedokázal odpovědět na nějaké otázky,no je to hrůza.Pro všechny příbuzné to musí být strašné,nevědět je mnohem horší,jak vědět.Mamka nebyla dobrou mámou a celý život s tím bude žít.Kéž by to dobře dopadlo,ale tomu už nevěřím.

Slůvě (Čt, 9. 2. 2017 - 18:02)

Viděl jsem francouzský dokument o islámském státu,jak tam popravovali ženu ukamenováním,a nějaká islamistka namítala,že to nebylo zcela korektní,protože tam nebyli svědci a nebyl potrestán cizoložník,pak o trhu s jezídkami,jak je znásilňují v libovolném počtu a kupují takoví puberťáci ,ne nadarmo se říká,že nejnebezpečnější jsou muži 15 až 22let.Základ IStátu je Irák v troskách který rozvrátil Bush.

mešuge (Čt, 9. 2. 2017 - 14:02)

se tedy podle tebe zbavují...Jenže takoví potom nepáchají sebevraždu. Pokud teda budeme uvažovat o tom, že expřítel její matky s tím má jakoukoliv souvislost.Spíš mi ale připadá, že problematická byla celá rodina s matkou v čele, už jenom pro zvláštní reakce již zpočátku, takže v tomto případě je možné asi cokoliv.

když (Čt, 9. 2. 2017 - 14:02)

o tom prostě musela vědět...to nenahlásí každá druhá matka,která o tom ví,tak je to strašné číslo....opravdu je mi té holčičky líto,pořád myslím na to,jestli je ještě šance,že žije...jestli se to stává,nebo ne,policie nám nic neřekne

film (Čt, 9. 2. 2017 - 14:02)

krásný film"řekni mi své jméno"nevím,jestli je i tady,koukala jsem na něj v Anglii,v rodině právníků,šla dcera za mámou,že jí táta večer zneužívá ,bylo jí 1o let,máma nainstalovala kameru a když zjistila,že je to pravda,nemůžu popsat,co mu udělala-podívejte se na film,přesně to,bych udělala já,stát se mi to....a všechny sex.zločince,trest smrti,bez kompromisu

Ano, (Čt, 9. 2. 2017 - 14:02)

jsem v šoku ze stat.že...o tom prostě musela vědět a dcera se ho bála,je to špatná máma.

byla (Čt, 9. 2. 2017 - 14:02)

si to musí vyčítat...jsem v šoku ze stat.že každá druhá máma ví o zneužívání dítěte partnerem a nedělá s tím nic,je to sice stat.z Ameriky,ale alarmující!!!Myslím,že to bude tak i v jiných zemích,některé matky jsou zrůdy,pořád máme utkvělou představu,že jsou to muži,zločinci,vrahové,násilníci,ale ženy to dokáží také,být zrůdy...

Tady (St, 8. 2. 2017 - 18:02)

ještě objevili živou, byl...si to musí vyčítat samotná máma.Mě jí bylo zpočátku neskutečně líto,ale už to,že se jejího přítele bála,že dřív někoho zneužíval měla dát od něho ruce pryč.Ona dala přednost partnerovi,před dítětem.Smutné.

to (St, 8. 2. 2017 - 17:02)

Už aby ty největší...každý normální člověk,je nenormální nechávat je užívat si kriminálu ,jsou země,které vůbec neuvažují o zrušení trestu smrti ,naopak

Steve (St, 8. 2. 2017 - 15:02)

Už aby ty největší darebáky a úchyláky popravovali ... jsem jedině pro!

Darina (St, 8. 2. 2017 - 10:02)

Já se za ní modlím,je to takové automatické modlení,neumím to popsat,myslím,že nejsem sama,pro takové zločiny,jsem pro trest smrti,ale aby bylo koho trestat ,v tomto případě,mám obavu,že tento zločin nebude potrestaný,ani vyřešený a že se té malé nedostane spravedlnosti,toho se bojím já....

Kdyby ji (Út, 7. 2. 2017 - 22:02)

nemusí to tak...ještě objevili živou, byl by to opravdu zázrak. Veliký úspěch za dané situace by ale bylo již pouhé nalezení těla.

Ne (Út, 7. 2. 2017 - 22:02)

že je mrtvá s extrémně...nemusí to tak být------------to se nedá tak jednoduše připustit,stalo se plno případů,kdy se dítě našlo i po několika letech,policie toho moc nemá,nebo nám spíš neříkají všechno,ale zázraky se stávají,ne?

Já myslím, (Út, 7. 2. 2017 - 20:02)

ještě jí nikdo...že je mrtvá s extrémně vysokou pravděpodobností, a za dosti pravděpodobné považuji i to, že její tělo již bylo zlikvidováno.

Ne (Út, 7. 2. 2017 - 20:02)

ještě jí nikdo nenašel,ale zlatý český národ jí už pohřbívá,každá vědma má přesnou představu co se stalo,dnes TV Prima,to přeci neznamená,že když je to tolik dní,že nežije?Dokud nenajdou tělo,je nesmysl tvrdit takové hlouposti,hlavně jak přesně víme ,kdo to udělal,odsuzujeme lidi z gaučů u televize,oh národe ,český národe,kdy už dostaneš rozum?????

......... (Út, 7. 2. 2017 - 17:02)

v jedné knize byla krásná...snad.

Honza (Út, 7. 2. 2017 - 17:02)

v jedné knize byla krásná věta--------žádný trest,není dostačující,když se jedná o vraždu dítěte-----proto věřím v Boží spravedlnost,kdybych zapochyboval o Bohu a větších zákonech,nemohl bych v této společnosti žít,protože zde nejsou dostačující zákony v ničem,natož v těchto případech,snad je někde místo,které tu spravedlnost bude posuzovat spravedlivě.

......... (Út, 7. 2. 2017 - 17:02)

ona už se našla?Nebo je to jen spekulace?Nejhorší na tom je to,že tyhle příběhy mají hloubku v tom co předcházelo,tohle,nebo Kramný,aj...potom už se řeší jen důsledek toho,či onoho zločinu,ale pravdu,proč se většinou nikdo nedozví,jen je nám předhozen ten důsledek,odnesla to malá holka,která za nic nemohla a to je případ i Kramného,tak krásná malá holčička a tahle taky a jiné děti,mají si hrát a učit se a zamilovat se a naše společnost je má chránit,,,měli bychom alespoň potrestat toho,kdo je za to zodpovědný....

5.1. (Pá, 5. 1. 2018 - 13:01)

Karma moci je daleko přitažlivější, než jiné návnady i pro Stát.

Reklama

Přidat komentář