Reklama

schizofrenie!

To (St, 24. 5. 2017 - 20:05)

Ano jsem zvláštní ale...je zajímavé.Jako víš,co ostatní chtějí slyšet a co ne.A asi hodně i předvídáš.A co city,máš rád zvířata,lidi,kterým bys nikdy nechtěl ublížit,nebo se to v tobě pere.A hele,žena tvá to ví? Chápe tě,nic nevyčítá?

Hmm (St, 24. 5. 2017 - 20:05)

Dnes jsou na to léky snad...

Dobře, (St, 24. 5. 2017 - 20:05)

Nemusí jen prostě chce...nemusí,ale dělá to,protože ho to baví-ale ty pochop,že tě baví něco,co je nelidské,co nedělají charakterní lidé a že dokážeš něco,co nedokáže zdravý jedinec,tak to opravdu VŮBEC v potaz neberu-to je jediné,co máš navrch,ale zdravý lidé dokáží mnohem,opakuji mnohem víc.Zase ti někdo tolik neublížil,aby ty ses rozhodnul z pouhé zábavy je zničit.Rodiče z tebe museli být neštastni a jednou bude i tvá žena,až nebudeš mít nikoho,na kom by ses podepsal.A že to kámoši ví,že jsi divný,ti nevadí? Jak se to projevuje,jak to poznají?

Matěj (St, 24. 5. 2017 - 20:05)

Nemusí jen prostě chce...Ano jsem zvláštní ale dokážu poznat na člověku nebo určitou situaci kdy jak a co říkat..

Matěj (St, 24. 5. 2017 - 20:05)

to spolu zatím moc dlouho...Nemusí jen prostě chce protože ho to baví..Nadřazení jsme proto že jsme schopni lepších výsledků ve všem co děláme než ostatní..a ti s kterými trávím čas ví že se mnou není něco v pořádku ale rozhodně je to nijak neovlivňuje.. tys mě zdá se vůbec nepochopila nebo nechceš si vzít v potaz to že člověk jako já dokáže více než lidi jako ty..

Tak (St, 24. 5. 2017 - 20:05)

:D teď si mě docela...to spolu zatím moc dlouho ale nejste.5 let je krátká doba.Myslím,že už aspon málo chápu jednu jedinou věc a to mi ted potvrd,jestli tomu dobře rozumím.On totiž ten člověk jako ty to v tu chvíli dělat MUSÍ,jemu samotnému to dělá dobře,i když třeba ví,že by to dělat neměl,ale musí,jeho to uspokojuje.A tím je to jak jsi psal,nadřazenost,že jo??? Jenomže milej zlatej,nadřazeně se cítíš ty sám,ale pro ty ostatní co ti to dlouho baštit nebudou,myslím jen ty,se kterými strávíš celé dny,večeři,noce-ti to zjistí,že všechno s tebou v pořádku není.Každý máme přátele,nepřátele,přesto bych tohle nikomu neudělala,fakt ne.Zajímavé,jak ted píšeš,že je i důležité,že je žena,ta zdravá a muž ten nemocný.

Matěj (St, 24. 5. 2017 - 20:05)

přesně naopak.On chytne...No ano už jen to že si žena a on muž je dost zásadní..

Matěj (St, 24. 5. 2017 - 19:05)

vidíš,to je to co říkám...:D teď si mě docela rozesmála,vážně.. Ano dělám takové věci nijak se tim netajím protože vím komu to dělám no a jinak mám přítelkyni jsme spolu už 5let je učitelka taky mám dost přátel i když je to třeba neuvěřitelné..dokážu být i milý a hodný :p

Takže (St, 24. 5. 2017 - 19:05)

Proč bys na něho měla být...přesně naopak.On chytne amok a já abych ho ukočírovala,tak přísná,zlá,žádné ohledy.No ale pak nevíš,co ten člověk vyvede.

No (St, 24. 5. 2017 - 19:05)

To je jednoduché..Je to...vidíš,to je to co říkám já.Vy máte úplně jiné životní hodnoty.Pro tebe jsou takové věci běžné,nemáš žádný cit,žádné slitování,jen lidi rád ponižuješ a pak si kvůli tobě někdo vezme život,protože soužití s tebou není možné,to by vydržel jenom hodně silný jedinec.JKá bych třeba nikomu nic takového nepřála,mám totiž svědomí a kdyby si někdo vzal kvůli mě život,tak bych si to do smrti vyčítala,nedalo by se s tím smířit,vyrovnat.A jak to tak píšeš,tebe to přímo obohacuje,dělá ti to dobře.A v tom je tvoje nadřazenost? No,hnus a věřím,že rodinu jistě nemáš,protože s tebou by dlouho žena nežila,už by ležela někde na psychiatrii.

Matěj (St, 24. 5. 2017 - 19:05)

tím,že budu na nemocného...Proč bys na něho měla být hodná? Tvrdá ruka..

Matěj (St, 24. 5. 2017 - 19:05)

To je jednoduché..Je to zábava..Proto bych to dělal..

No (St, 24. 5. 2017 - 19:05)

"Tím,že na nemocného...tím,že budu na nemocného hodná,on třeba záchvat,tak já mu nebudu nadávat,nebudu útočit,aby se zklidnil.Tak jsem to myslela.Ale v tom jeho záchvatu mu stejně nepomůžu,i když ho třeba pohladím a řeknu mu,že zase bude dobře.Jsi hodně zajímavý člověk,to se jen tak nevidí.

Takže (St, 24. 5. 2017 - 19:05)

Napsat ano..Ale já mluvím o...je znát,že je to pro tebe taková běžná věc,když máš takovou jistotu.A já se ptám,proč bys to vlastně dělal? Proč by ses chtěl někoho zbavit? A pak,je tisíc možností a to i bez mluvení-vybourá se v autě atd.atd.,ale jak ty sám můžeš někoho přesvědčit,to vůbec nechápu.

Matěj (St, 24. 5. 2017 - 19:05)

ani lékař to být..."Tím,že na nemocného nebudu útočit,ale ani to přece nestačí" a na co to je odpověď?

Takže (St, 24. 5. 2017 - 19:05)

Musí to být člověk který...ani lékař to být nemusí.Tak to jsem z toho jelen.Piš ještě podrobněji,zkus vysvětlit.Tím,že na nemocného nebudu útočit,ale ani to přece nestačí.To by mě zajímalo.

Matěj (St, 24. 5. 2017 - 19:05)

a jak bys to jako udělal?...Napsat ano..Ale já mluvím o dnu stráveném se mnou.. A znám plno dalších lidí kteří do dokážou jen musíš vědět co říct a jak..

Tak (St, 24. 5. 2017 - 19:05)

A já ti tady říkám že to...a jak bys to jako udělal? Pokud jsem zdravá,nemám žádnou duš.poruchu,pak můžeš napsat cokoli a nemůže se ti to podařit.To je přece nesmysl,to bys musel třeba někoho nadopovat práškama,aby si sáhl na život,nebo nedej bože někomu jinému ublížil.

Matěj (St, 24. 5. 2017 - 19:05)

to třeba kdo??? To musí...Musí to být člověk který ví proti komu/čemu stojí a ví jak jednat..To je vše..Těžce se to popisuje je to někdo kdo prostě ví..

Člověk (St, 24. 5. 2017 - 19:05)

Onemocněl jsem touto nemocí...o kterém jsem psala já by už schopen práce nebyl.Vlastně je to s ním tak,že chvíli je doma a pak je znovu hospitalizovaný.Bere pravidelně léky a stejně je mimo.On má asi tu horší diagnozu.

Reklama

Přidat komentář