Reklama

Péřové bundy,kombinézy,zimní oblečení ,nabalování se

Spankbob (Po, 30. 8. 2021 - 09:08)

Koukám, moc hezký. Líbí se mi, že i v zimě chtějí být dámy sexy.

Návštěvník (Po, 30. 8. 2021 - 08:08)

Vaše příspěvky jsou evidovány.

John anonym (Po, 30. 8. 2021 - 01:08)

Dneska jsem se hrozně nudil. Tak jsem si šel poskládat lépe skříň na péřové. Když v tom mi praskla policka ve skříni a všechno se na mě vysypalo. A vypadly na mě docela staré věci které jsem moc nenosil. Tak hned ze sebe sundám péřový kabát a jdu se nabalit. Nejdříve jsem začal dlouho nenosenou péřovou kuklou tu jsem si nandal pak jsem si nandal péřové oteplovaky s laclem pak jsem si oblékl péřovou bundu a nandal si kapuci a utahl. Pak jsem pokračoval dál, vzal jsem si péřovou kombinézu siberia suit zase nandal kapuci. Pak jsem si vzal péřovou kombinézu glossout se zapínáním vzadu s palcaky napevno a tu mi zapla přítelkyně. Tím jsem ale neskončil. Pak jsem si jako zakončení mi přítelkyně nandala péřové oteplovaky které nemají lacl ale mají místo toho Takovou vestu. A zakoncil jsem to perovym kabátem. Pak mi přítelkyně jenom mandala kapuci a utáhla šňůrky a já slysel jenom šustění. Řekla mi ať zavřu oči že má pro mě překvapení pak jsem ucítil něco igelitového a těžkého byla to pláštěnka. Nandala mi kapucu utáhla a pak ještě řekla ať ještě zavřu oči a dám ruce k tělu. A pak jsem cítil jak kolem mě něco obmotava a stále víc mi to stahovalo ruce k telu a pak u nohy. Už jsem odporoval co dělá a ona vzala pásku a omotala napetkrat a už jsem neřekl ani hlásku. Pak mě položila na postel a nechala mě takto 4 hodiny.

Pamětník (Po, 23. 8. 2021 - 20:08)

U jedný spolužačky to fungovalo tak, že když se večer chystala někam na zábavu nebo na ples, taťka vždy sundal pásek a nechal ho viset na chodbě na věšáku. A do půlnoci domů. Jednou se prý zapomněla s jedním klukem a domů se dostala až někdy ve 3 ráno. A to byly tenkrát poctivý zimy, ještě někde na vysočině,kolem - 15 stupňů. Stačila si prý jen dát kabelku na botník a už s ní táta šel do stodoly. A žádný vyhrnování a svlékání ničeho. Ona i ta zimní bunda se hezky napne přes zadek když se holka ohne....a jak ty rány prý byly slyšet.

Spankbob (Čt, 19. 8. 2021 - 10:08)

Holky, dostaly jste někdy výprask přes nějákou zimní bundu?

Jana (Ne, 22. 8. 2021 - 15:08)

Proč? Přece pěkně na holou. V práci jsem to jednou dost zkazila a tak mě kolega ze srandy stáhnul kalhoty, ohnul přes koleno a naplácal na zadek. Vzala jsem to jako skvělou zábavu. Oba jsme z toho ale byli tak vzrušení, že jsme zalezli a zašukali si. Od té doby, když je čas a můžeme, tak takhle blbneme a skončíme šukačkou. Už ovšem bydlíme spolu, ale i tak si rádi hrajeme. Ty nesmysly s obtěžováním mě fakt nijak neberou a mám ráda líbání s kolegy, osahávání a vše co k tomu patří. Občas si v práci zaskotačím i s jinými, co by ne, když je možnost.

Spankbob (Ne, 22. 8. 2021 - 19:08)

Tak to je něco jinýho. Nebo výprask jako sex se taky bere mezi dvěma dospělými jinak. Ale ještě tak před 20-25 lety se s nářezama nešetřilo. Pamatuji si na případy kdy třeba holky chodili pozdě z tanečních a už u vchodu na ně čekali tátové, nebo si pro ně rovnou došli. A to pak za to stálo.

Spankbob (Ne, 22. 8. 2021 - 17:08)

Tak to je něco jinýho. Nebo výprask jako sex se taky bere mezi dvěma dospělými jinak. Ale ještě tak před 20-25 lety se s nářezama nešetřilo. Pamatuji si na případy kdy třeba holky chodili pozdě z tanečních a už u vchodu na ně čekali tátové, nebo si pro ně rovnou došli. A to pak za to stálo.

John anonym (Út, 17. 8. 2021 - 22:08)

Mám dovolenou tak jsem s přítelkyní na chatě v horách. Dneska ráno se celkem ochladilo. Když jsem dneska šel v šest ráno na svou obvyklou procházku do lesa jsem si nebral nic peroveho pouze nátělník a tepláky žena si vzala jenom mikinu a tepláky. Když jsme vyšli před chatu foukal vítr a bylo jasno. Hned sotva jsme zamkli branku jsme ji zase odemkli a šli jsme do chaty a už sustilo péřové oblečení. Já jsem si vzal péřovou kombinézu siberia suit a přítelkyně si vzala péřové oteplovaky péřovou vestu péřovou bundu a péřový kabát. Pak jenom zazněly zipy a zapraskaly suché zipy a už v zrcadle stáli dva zakuklenci v kapucich. Ještě byl ráno opar mlhy a vyrazili jsme do našeho oblíbeného lesa. Celou dobu jsem poslouchal krásné šustění kapuce a ušli jsme 12 kilometrů. Když jsme došli do chaty sundali péřové oblečení a dali jsme oběd. Pak jsme si vzali péřové kombinézy glossout a chvilku jsme dali siestu. Teď zrovna myju nádobí v perovem kabátu a pod ním mám pouze spodní prádlo a hodně si to užívám.

John anonym (Čt, 12. 8. 2021 - 00:08)

Také se už těšíte na sezonu peroveho oblečení jako já? Mě začíná už na začátku. Listopadu. Jinak v létě doma zkouším kombinace oblečení na zimu treba zrovna mám.na sobe outfit kdybych šel na procházku v půlce listopadu kdy podle mě uz bude ideal na péřové oblečení. To ještě nesnezi ale je zima není pod nulou je 4 stupně a prší. A je to kombinace péřové oteplovaky s laclem péřová vesta péřová bunda a péřový kabát který nahrazuje pláštěnku. Takto oblečeny s kapucema na hlavě si zrovna čtu knihu v posteli. Není tohle podle vás moc už na 4 stupne a pokud ne co je lepší.

Anonym (Út, 10. 8. 2021 - 05:08)

Tady to chcíplo, a maximálně dva cvoci si tu povídají sami se sebou. Veškeré zajímavé psaní a čtení se odtud vypařilo.

Návštěvník (So, 14. 8. 2021 - 11:08)

A co bylo zajímavé? Jak psal Lenek o nabalování, cévkování? Kdo by sem co asi tak psal? Ten kdo si koupí péřovku na normální nošení v zimě sem asi psát nebude. Jasně že sem budou psát úchylové a cvoci. Péřové oblečení je také dost o fetiši a proč by ne, každého věc. Rozhodně lepší než se odpalovat s bombou na ulici a nebo podřezávat lidi. Samozřejmě, že se najde kupa těch, kterým se i tohle líbí. Já radši zvolím fetišistu v péřovce, který si ho bude honit a stříkat na další péřovky a nebo nějaký pár v nich a na nich bude šukat a bude spokojen, jak je vše mokré a zastříkané. Nebo někoho, kdo se v nich koupe, nebo co se tady ještě psalo.

Pavel TNF (Čt, 12. 8. 2021 - 19:08)

Tak se přidej a budete 3.

Návštěvník (Pá, 6. 8. 2021 - 17:08)

Konečně se ochladilo a dá se spát i v oblečených bundách. Za chvíli přijde kamarádka té mojí kočičky, všichni si na sebe navlékneme bundy a bude společný sex. V posteli zase vytečou do bund a do té deky sešité z bund. Vše necháváme tak jak je a pěkně v tom všem usneme hezky utahaní a spokojení. Přes den musíme dát vše mokré uschnout a večer pěkně nanovo. Přes víkend nějaké mokro moc neřešíme a ty mokré bundy máme na sobě, stejně nestihnou uschnout, jak šukáme i přes den. Pereme a sušíme spíš v týdnu.

Návštěvník (St, 4. 8. 2021 - 15:08)

Tak jsme ještě dokoupili 4 bundy retro Nuptse TNF a 2 vesty. Máme je pohozené v posteli a pěkně se v nich válíme s tou mojí kočičkou. Na víkend u nás byla kamarádka a s tou mojí si nahé zkoušely bundy. Nedalo se to už vydržet a tak jsem začal tu moji hladit a líbat, ona k sobě přitáhla kamarádku a políbily se a já musel taky. Nakonec jsme skončili v posteli a pěkně si v bundách a na bundách zašukali. Šel jsem i do té kamarádky. Bundy dostaly svůj příděl a užívali jsme si tak až do večeře. Po večeři se pokračovalo, kamarádka si pochvalovala, jak je to v nich měkoučké.

Pavel TNF (Út, 3. 8. 2021 - 17:08)

Včera byl krásný liják z jednoho mraku. Hned jsem na sebe hodil Supreme péřovku s kapucí a hurá ven. Držela se dlouho, ale déšť nakonec prošel a bazén už promočení jen potvrdil.

John anonym (So, 31. 7. 2021 - 00:07)

Cau v zimě v prosinci jedu na Sněžku výšlap. Protoze bude zima a to velké mrazy obzvlášť na vrcholku půjdeme jak jinak než v perovem. Potrebuju poradit co je lepší kombinace. Buďto bych si vzal termoprádlo péřové oteplovaky perovou vestu péřovou bundu a péřový kabát. Nebo druhý možnost je vzít si pouze je si vzít péřové otrplovaky a péřovou vestu a přes to péřovou kombinézu. Co je lepsi

Pepa (Čt, 29. 7. 2021 - 14:07)

Tak jsem si tady v rychlosti přečetl nějaké příspěvky a napíšu svůj poznatek. S přítelkyní jsme řešili co na sebe na zimu. Zvolili jsme Retro Nuptse The North Face. Oba máme radši spíš kratší bundy. Na kratší jsme zvyklí, protože jinak nosíme klasické pánské Bomber bundy, přítelkyně má nejmenší pánskou velikost a když chce velkou, tak si vezme moji a máme společné pánské mikiny přes hlavu s kapucí jedné velikosti a přítelkyně je ráda nosí jako velké. Řešili jsme, jak vybrat u těch Nuptse velikost. Koupila si dámské S a XL. Já si koupil pánskou L. Vše v černé barvě. Tu její XL si půjčuji, je skvěle krátká a stačí mi přes tričko a nebo mikinu na zip. V zimě jsme pod bundami nosili mikiny s kapucí, jsou hezky dlouhé a zahřejí tam kam bunda nedostane. A ještě jsme si pořídily ty samé vesty. Jen se nám nelíbilo, že u bund a vest nejsou pořádné kapuce, tak přítelkyně někde sehnala ještě s kožíškovým lemem a přišila je na bundy napevno. Zatím spokojenost a snad vydrží a nebudou pelichat jak stará slepice.

John anonym (So, 24. 7. 2021 - 09:07)

Od jakých značek máte péřové kombinézy? Já jak jsem psal minule mám vše od parkasite.

John anonym (Pá, 23. 7. 2021 - 20:07)

Také jste si někdy v létě posteskli po zimě. Chtěli jste se jít projít ven v perovem ale bojíte se reakci okolí. Já dneska měl přesně ten den kdy je nuda a zrovna jsem v PC koukal nás fotky ze zimy. Tak jsem vstal od PC otevřel péřovou skříň a bádal co si obleču. Vzal jsem si péřovou kombinézu se zapínáním na zádech. Sundal jsem si vše kromě trenek a zalezl jsem si do toho příjemného chladiveho skafandru. Se sustenim jsem si nandal kapucí a zapnul až nahoru. Teď sedím u PC ctu si zprávy. V bytě mám 15 stupňů díky klimatizaci a budu takto i spát.

Reklama

Přidat komentář