Reklama

Nechci mít dítě

Einar I. (So, 23. 6. 2007 - 23:06)

Ono se třeba u chlapů není čemu divit.Kdo je vášnivej,tak pro něj rodinnej život není.Mě zkazí náladu i občasná únava holky,když k ničemu nedojde.A když má rodinu,tak je unavená pořád a veškerá vášeň jde do hajzlu.A to je konec všeho.Já si fakt nedovedu,že z mý sexy holky by byl jen věčně ospalej kámoš v teplákách.A život mnicha je pro většinu chlapů těžko přijatelnej.Mám svých požitků a zájmů dost,už teď to někdy finančně a časově nezvládám,a kdybych měl přijít o všecko,to si fakt nedovedu představit.Když bych chtěl teoreticky někdy založit rodinu,tak nanejvýš po 40,když poznám všecko,co jsem kdy chtěl.A ani to není jistý. Nás takových je víc.Je to naprosto v pořádku.

Návštěvník (Čt, 21. 6. 2007 - 11:06)

Vaška:Myslím si, že jsi jak stvořená pro děti,jistý si nemůže být nikdy nikdo ničím, ale ta tvá rozvážnost a zodpovědnost dost napovídá.Rozhodnutí je na tobě, ale taky si přečti ty pozitivní příspěvky v jiné rubrice, tady je to samé sobectví a pokrytectví.

Nicky (Čt, 21. 6. 2007 - 10:06)

Vaško,jak jsem již psala,zkus vyhledat psychologa,určitě by Ti pomohl.Psychoterapie by tady byla na místě, protože soudím dle Tvých příspěvků,že o sobě přemýšlíš a jsi vůči sobě zodpovědná.Psychoterapeut by Ti pomohl vyřešit Tvou minulost,aby neovlivňovala Tvé současné jednání a rozebrat Tvé obavy z možného selhání..Držím palce:-)

Vaška (Čt, 21. 6. 2007 - 10:06)

Nicky: Ono to není jen o alkoholu, skoro nepiju. Ale nevím, sklony k tomuto se dědí. Ve všech publikacích se píše, že ten kdo týrá, byl v 90% týrán sám. Prostě se strašně bojím, přitom nejsem agresivní, nezabiju ani mouchu... Ale jistá si sama sebou prostě nejsem...

Návštěvník (Čt, 21. 6. 2007 - 10:06)

Vaška:Miluješ děti a jsi zodpovědná, alespoň soudím podle toho, co jsi napsala.Právě ty bys asi děti mít měla, protože s tvým přístupem by tě to asi jednou mohlo mrzet, ale i kdyby jsi žádné neměla, máš k tovu pádný důvod, ale i po tvých zkušenostech bys určitě nevypustila na veřejnost, takový blábol, že se tě hnusí matky s dětma, jako tady pisatelka.Dětí se neboj, zvaž pro a proti a uvidíš,ale obohatí tě o to, co je tady zbytečné vysvětlovat.Pa a rozhodni se jednou správně.

Nicky (Čt, 21. 6. 2007 - 10:06)

Vaško,tak nepij a máš po problému.Možná bys potřebovala nějako psychoterapii,která by Ti pomohla vyrovnat se se zážitky z dětství...

Vaška (Čt, 21. 6. 2007 - 10:06)

No, já děti miluju... Chodím je kamarádce hlídat, má 3 prcky. Je mi 25 a svoje nechci, protože se strašně bojím. Měla jsem příšerné dětství-týrání, v 16 děcák... A strašně se bojím, že budu stejná jako oni. Že se napiju a moje děti budou muset prožít to, co jsem prožila já. A to nepřeji ani uhlavnímu nepříteli, natož jakýmkoli dětem... Proto asi děti mít nikdy nebudu:-(((

Návštěvník (Čt, 21. 6. 2007 - 10:06)

Tady naprostá většina holek, které nechtějí děti, mají primitivní a nevyzrálý názor. Stačí si přečíst starší příspěvky. Hádám, že jim je tak 14 nebo mají značně snížené IQ.

Návštěvník (Čt, 21. 6. 2007 - 07:06)

Že nechceš deti-beru, ale proč se tě hnusí matky s dětma, to nechápu.Máš trošku primitivní a nevyzrálý názor.

Nelly (St, 20. 6. 2007 - 17:06)

Taky nemám ráda děti a matky s dětma se mi hnusí! tak jediná rada je si je nepořizovat! a nenechat se od nikoho do toho nutit! pokud partner děti chce ale ty ne, tak ukonči tento vztah a najdi si muže, co smýšlí stejně! já to tak udělala a jsem moc spokojená!

Sára (St, 20. 6. 2007 - 17:06)

e mi 28 a můj manžel chce mít strašně děti.Já ale děti ráda nemám. Nedávno jsem otěhotněla, ale šla jsem na interupci a necítila jsem žádný soucit ano lásku.

Sabrina (St, 20. 6. 2007 - 17:06)

Ahoj je mi 25 a nechci mít nikdy děti. Mám k tomu sobecký důvod nechci ztrávit 9 měsíců jeděním a zvracením. Ani se ráda o děti nestarám.Možná bych dítě adoptovala, ale doma bych nabyla chtěla bych pracovat a nééé se o něj starat to nenávidím.

Martin (St, 13. 6. 2007 - 17:06)

Vlčice, asi to nevíš, ale jsi dobrá máma.
Dost lidí by to ale takhle nezvládlo, takže ti ať se do toho nehrnou!

Ombudsmanka (St, 13. 6. 2007 - 16:06)

Kdo by jim to měl zakázat?

??? (St, 13. 6. 2007 - 16:06)

Ono většinou ve velkém plodí ti,kteří by to měli mít zakázáno.

Luna (St, 13. 6. 2007 - 15:06)

Raději dítě z rozumu nemít než z blbosti mít.
Jako včera ve zprávách ti "sociálně slabí občané". Na to, aby zplodili haldu dětí, na to hloupí nejsou, ale že dvouleté dítě s průjmem může umřít na dehydrataci, to jim nedojde. "Mý za to nemůůžemeeé..." A když jim je úřady seberou a stát bude živit? Aspoň budou mít klid na plození dalších.

vlčice (St, 13. 6. 2007 - 13:06)

Omlouvám se, že jsem tu litányji musela rozkouskovat, ale nechtělo se to celý natáhnout.

vlčice (St, 13. 6. 2007 - 13:06)

Je to můj přítel,který ví,že ho nikdy nenechám na holičkách a taky,že mu nikdy nepřistřihnu křídla a že budu šťastná,když bude svobodný ve svém rozhodování a v životě. Žádná lidská cesta není rovná, ale není pravda,že dítě člověka omezuje,i když jsem to tak ze začátku vnímala,je to přesně naopak,dítě chce,abys byla sama sebou,vyloženě tě k tomu nutí a ty musíš překonat předsudky a strach z případného odsouzení "zasloužilých matek", protože život v masce (rádoby mateřské) není život,ale přežívání:-)

vlčice (St, 13. 6. 2007 - 13:06)

Dnes jsem ráda za to, že jsem synovi nikdy nepředstírala učebnicovou matku. Vždycky věděl, že ho mám ráda,protože jsem mu to říkala vždycky,když jsem si to uvědomila a nikdy mi nevyčítal ani mu neuškodilo moje samotářství,on pro svůj raný vývoj totiž potřeboval právě takovou mámu a ne jinou. To vím už teď, je mu 14 a žádné pubertální stavění se na zadní se nekoná,dokonce se za mne před kamarádama nestydí a oni k nám rádi chodí,protože si jich nevšímám:-) Protože jsem nikdy nebyla autoritou,ale člověkem a protože jsem vyhodila všechny knížky o výchově a protože jsem s ním mluvila a říkala mu,jaká jsem a že neumím být lepší...

vlčice (St, 13. 6. 2007 - 13:06)

Dítě na nějakou vzornou výchovu zvysoka s..e, chce mít mámu takovou opravdovou,jaká je ve skutečnosti a ne jinou,protože jenom takovou ji může poznat a tudíž doopravdy milovat. Tvoje dcerka ví, že ji máš ráda, nemusíš jí to dokazovat činnostmi, které jsou ti cizí. S dítětem je třeba mluvit a otevřeně se k sobě přiznat,ono stejně ví:-), je to ten nejbližší člověk, ne náhodou přišla právě ona právě k tobě:-) Mezi dítětem a mámou je třeba mít čistý stůl, nic si nenalhávat a být tím,kým jsi, pak se všechno dá tou správnou cestou..

Reklama

Přidat komentář