Reklama

Nechci mít dítě

Jarda (So, 17. 10. 2009 - 16:10)

jsi suprovej kolík...právě v přírodě jsou ty nejlepší příklady, co si budeme nelhávat. Ty blbko, ukaž mi, kterej samec se stará o mláďata. Moc jich není, snad jedině ptáci. Savci ne. Ty akorát našukaj samice a tím to pro ně končí. Stejně jako já a většina chlapů. Ty si jenom něco nalháváš a že máš doma podpantofelníka, s tím se radši moc nechlub.

Majka (So, 17. 10. 2009 - 16:10)

já dvě - a za tvůj život bych...to by asi měnil málokdo. Ale i takoví chlapi jsou, kdysi si jedna moje kámoška takovýho vzala-udělal jí děcko, pak druhé, pak obrážel kdejakou fuchtli, upletl dvě další nemanželské postupem času. Kamarádka se s ním rozvedla, později se vdala a za dobrýho chlapa, děcka měla tátu a ten, co je omylem zplodil a jako Jarda na ně doslova a do písmene sral, neplatil nikdy výživné, na ulici je potkával a dělal, že je nevidí, když byly větší, tak ten přišel časem o práci, začal chlastat a dnes je z něj smradlavá, špinavá troska, které se každý štítí, dlouho už smrdět na světě nebude, má těžkou cirhozu, je flekatej, motá se, stěží dejchá, ale pro rum doleze denně, je to figura, která se v devět ráno motá prostředkem silnice a řidiči ho objíždí, ze škarp ho tahají policajti, kdo by na něj sahal-mimochodem, je mu teprce 39 let-až chcípne, bude jen dobře-i takoví existují-ti, co serou na svoje děti. Ženský jsou jen díry, smysl života je šuk. I takoví chodí mezi náma. Ty ženský si měly dát bacha, to nepořešily dobře-asi jsou to ty slepice, o kterých tu píšete, jo, josu takové-když se zahodí a vleze do postele s kurevníkem, který nesnáší děcka a jen šuká a šuká a šuká.

Martin (So, 17. 10. 2009 - 16:10)

A kolik máš harantů ty...já dvě - a za tvůj život bych neměnil.

Majka (So, 17. 10. 2009 - 16:10)

A kolik máš harantů ty...jsi suprovej kolík Jardo-holky z Perlovky tě ocení chlape.
Já mám doma normálního chlapa-stará se o nás, naše děcka miluje, když byly maličké, koupal je i přebaloval-prostě miluje svý děti jak by táta měl-a kolem sebe vidím takových chlapů naštěstí dost a dost. To vidíš i v říši zvířat Martine. Samec, který zplodí mláďata a pak na ně sere jako ty-takový stojí za hovno.
Ale žij dál svůj nekomplikovaný život zaplněný šukáním, jen nevím ty vole, co budeš dělat, až se ti nepostaví ? Máš nějakou práci, vyučil ses něčím ? Nebo jsi gigolo a fakt žiješ jen pro ten šuk ? Docela zajímavý z psychologickýho hlediska takovej živočich.

Jarda (So, 17. 10. 2009 - 16:10)

A kolik máš harantů ty Martine? Stejně si myslím, že jsi ženská, jedna z těch slepic tady na diskuzi.

Jarda (So, 17. 10. 2009 - 16:10)

Nedivte se, že matky jsou...je jeden mega penis s mozkem zalitým semenem, prostě čurák!

Martin (So, 17. 10. 2009 - 16:10)

Jardo, jsi chudák. Doufám, že nemáš děti, byli by to chudáci, mít fotra, co na ně sere, žádná výhra. Ty i jako fotr budeš jen obrážet děvky, hledat volné díry a tvoje děcka bude živit jen tak jejich matka, jedna z tvých děr. Tvůj přístup k ženskejm a děckám je hnus a dej pozor, ať žádnou babu neobtěžkáš, bylo by to svinstvo.

máma (So, 17. 10. 2009 - 16:10)

Nedivte se, že matky jsou...přeju hezkou zábavu tady, dobrý sex a šukání a loučím se - stačilo - přišla jsem, četla jsem, seru na takovouto diskuzi. Protože jsem blbá, pokud bych tady chtěla diskutovat a zrácet tak volný čas naprotsto nablble.
Byť jsem máma, nejsou to jen podle vašeho žargonu haranti, kdo mi zaplnil život, je toho daleko víc. Pokecejte si tady, špiňte matky, nadávejte jim dál do slepic, jak vám libo.
Já radši pojedu s manželem na vejlet, popít s přáteli nebo si pěkně zašukat do velké vany s flaškou šáňa, tady je to ztráta času.

Jarda (So, 17. 10. 2009 - 14:10)

Nedivte se, že matky jsou slepice, když haranti jsou jejich smysl života. Je to iluze, skutečný smysl života je mrd, šukání a sex. Aspoň pro nás chlapy. Haranti jsou vedlejší produkt, my děláme, že je žereme, ale ve skutečnosti na ně sereme. Ale ženskejm to neberte, kdybyste jim vzali tenhle úkol, tak se totálně rozpadnou, protože bez harantů budou jenom díry na šukání.

Lilie (So, 17. 10. 2009 - 13:10)

Máš pravdu Pavlo, za matky tu píšou až na vyjímky děsné nány a slepice. A jsou posedlé jistou Helenou, která sem psala před rokem a nejspíš si z nich utahovala a ony jí to sežraly i s navijákem. Teď když tu nějaká napíše, že nechce děti, tak jí okamžitě považují za Helenu:-))) Mně za ní taky považovaly:-))) a já ani nevěděla, o koho se jedná. Před tebou smekám, ty máš všech pět pohromadě a jsi určitě dobrá máma. Kéž by takových bylo víc.

Pavla (So, 17. 10. 2009 - 12:10)

jsme rády za takové ženy...Sorry mámo, ale matky slepice se tady skutečně vyskytují. Jak hned šmahem odsoudily Drahomíru za její názory, to jsou fakt neskutečné slepice. Jsem ráda, že byť matka, tak taková slepice nejsem. Drahomíra má svým způsobem pravdu, na přivádění dětí na svět není nic altruistického. To že děti v naší zemi netrpí hlady je opravdu slepičí argument. Cožpak nechápete, že na světě je všechno spojené? Že nelze uvažovat takhle hloupě izolovaně? Tak uvažují opravdu jenom slepice, a těch je bohužel mezi matkami tolik, že jsou mi kolikrát bližší názory dobrovolně bezdětných.

máma (So, 17. 10. 2009 - 11:10)

pro mámu: samozřejmě, že si...jsme rády za takové ženy Gertrudo-za kvalitní učitelky, dobré vedoucí táborů - a takdále. Které mají s dětmi trpělivost, umí to s nimi, neberou je jako obtížný hmyz, ale naopak jako malé lidi, jejichž charaktery máme formovat, protože i když to zní jako hodně blbá fráze, ty děti jsou budoucnost národa a musím říct, že budoucnost dnešních dětí mi dělá starosti, když vidím ten bordel v této zemi, ty, kteří ji mají někam vést a kam ji ve skutečnosti vedou, jak se prezentují, jak hospodaří s penězi daňových popolatníků. Mám strach, že jestli nedojde tady k nějaké změně, pak nastupující generaci předáme tak akorát dluhy, problémy, starosti s existencí. V tom lze pochopit Drahomíru, proč na takový svět nechce přivádět děti, na druhou stranu z ní čiší nenávist k dětem a tam je mi její postoj vzdálený. I když respektuju každý názor a přitom vyslovím svůj. Já jsem toho chtěla od života poměrně dost-vystudovat, najít dobrého chlapa, mít děti, vydělat si, cestovat, slušně žít. Asi jako většina z nás, ale nic není samo, je potřeba pro to hodně udělat. Slevovat ze svého pohodlí kvůli dětem a rodině mi nevadilo. Tvůj postoj ctím, respektuju, rozumím mu. Nerozumím zesměšňování matek, přirovnávání ke slepicím, nenávisti k dětem, to všechno tady lze číst-tam nechápu.

Gertruda (Pá, 16. 10. 2009 - 23:10)

s plínami a ječením to nemá...pro mámu: samozřejmě, že si hluboce vážím každé ženy - matky, která si malé pořídí s plným vědomím a hlavně má snahu a vůli dát dítěti do života jen to nejlepší (nemyslím materiálně) - a ty plínky a jekot, vždyť to není napořád, vytření podlahy taky neřešíme.
Věřím vám, jakou radost pak přináší dětské objetí nebo úsměv.
Prostě to máme nastavené různě, každý ke spokojenému životu potřebuje něco malinko jiného a tak je to dobře.
Myslím, že mámy jsou rády i za nás "altruistky", které blbnou s vašimi zlatíčky a přinášejí tak další podněty pro jejich rozvoj - a zároveň dávají trochu času k vydechnutí vám doma.
No, zní to trochu idealisticky, když já jsem nezřízený optimista a věřím, že když se chce, všechno jde - jen se chtít domluvit ;-)

prostě (Pá, 16. 10. 2009 - 23:10)

Já se nerouhám, já to s tou...se postarej o sebe a buď ráda, když to zvládneš.

Drahomíra (Pá, 16. 10. 2009 - 22:10)

Já se nerouhám, já to s tou bídou moc dobře vím, jenomže těm lidem nedokážu pomoci. A tak jediné, co mohu pro tento svět udělat je, že do něj nebudu přivádět další chudáky trpitele.

Linda (Pá, 16. 10. 2009 - 22:10)

Jak jsi přišla na to, že...svět zanic nestojí a ty bys spáchala sebevraždu-asi nic moc život nežiješ. Nevím, co tak špatného tě potkalo. Určitě máš co jíst, kde spát a bydlet a spoustu dalších věcí. Co mají říkat ti, kteří tam někde v jiných částech světa fakt trpí, hlady, nemocemi, válkami, fanatismem náboženství, nemají na jídlo, spí na ulici, mají bolesti a za krkem smrt - a že jich jsou miliony a je to tvrdá realita, která nikdo tady nedojme, protože cizí neštěstí nebolí-ty se rouháš, prootže víš hovno, co to je lidská bída, která může zahnat k sebevraždě - a i ti nejbídnější často žít chtějí.

Dana (Pá, 16. 10. 2009 - 22:10)

pak máš možná ráda sebe a tím to končí, děláš dojem, že nikoho ráda nemáš a to je smutné - hlavně pro tebe. A jsi plná skepse. To není dobré. Na světě je dost krásných věcí, pro které stojí za to žít i přes všechny sračky, které ty máš asi na mysli-jo, jsou-přesto může být život fajn-dobrá práce, hezká rodina, děti, láska, zájmy, příroda, přátelé ... působíš prostě zahořkle a pesimisticky, ten dojem děláš. A to tady nepíšu pitomé fráze, byť to tak působí, já mám život fakt ráda a jsem tady ráda-a za svoje děti jsem ráda ... tak dobrou cestu životem a hodně lásky pro tebe ...

Drahomíra pro D (Pá, 16. 10. 2009 - 22:10)

Jak jsi přišla na to, že nemám ráda sama sebe? Já sama sebe náhodou ráda mám, jinak bych už dávno spáchala sebevraždu. Tenhle svět za nic nestojí a je sobecké do něj přivádět další děti.

Dana (Pá, 16. 10. 2009 - 22:10)

čtu tady dost otřesena některými příspěvky, Tebe Drahomíro lituju, i pokud Helena nejsi-tady nejde o to, že nemáš ráda děti, tvým problémem a bolestí je, že nemáš ani trochu ráda sama sebe - snaž se to naučit, aby tvůj život za něco stál. Žít tak, abys mohla mít sebe samu ráda a sama sebe si vážit-tedy asi žít od základu jinak.

Drahomíra pro V (Pá, 16. 10. 2009 - 21:10)

Nejsem Helena. Její příspěvky jsem sice četla, ale nejsem to já. Co s tou Helenou pořád máte? To si myslíte, že každý kdo sem píše, že nemá rád děti je nutně Helena?

Reklama

Přidat komentář