Reklama

Nechci mít dítě

alena helena (Út, 17. 11. 2009 - 20:11)

Alena je prdlá Helena, vždycky o víkendu to na ní přijde a píše o harantech .Máš zas propustku co , Helo??Hned jsme tě poznali .

Alena (Út, 17. 11. 2009 - 20:11)

Za to ty nejsi schopná se ani podepsat. Cestovat s malýma uřvaným harantama je prima, to jsi byla nejméně kolem světa. :-D

.. (Út, 17. 11. 2009 - 19:11)

my si taky cestujeme kam chceme, děti jsou malé jen pár let a dnes se cestuje i s malýma.Ty cestuješ prstem po mapě, jak tu vidíme a hlavně píšeš na forum celej den.
Nezmohla ses na dítě, tak si to chceš nějak omluvit sama před sebou -svou neschopnost.

.. (Út, 17. 11. 2009 - 19:11)

já mám děti velký ....a jedno sedí vedle .....vrátili jsme se návštěvy ...rodinné....

Alena (Út, 17. 11. 2009 - 19:11)

Jak si to tu tak čtu, jak maminky asi závidí těm bezdětným svobodu. To, že si můžou cestovat, jít si kam chtějí a nemusí řešit hlídání pro haranty.
Maminky máte kouli na noze a nejlepší léta trávíte lítáním kolem parchantů. Hamat, kakat.... Mastné vlasy, vytahané pupky :-D

Eva (Út, 17. 11. 2009 - 19:11)

to---
a co tu děláš ty? Je zajímavé, že opuštěné ženy jsou většinou s dětma. Čím to asi bude?

... (Út, 17. 11. 2009 - 19:11)

je to pravděpodobnější.....ale vy to máte jistý ...proč si neužíváte sváteční večer místo abyste hájily bezdětnost ??Už ted jste samy co??hihihi

Vás chlap opustí mnohem dřív, protože každej chce dítě nebo mladou milenku...

Voda (Út, 17. 11. 2009 - 19:11)

to...
jestli si myslíš, že mít děti je záruka, že o tebe budou ke stáru pečovat, tak to můžeš být hořce zklamána...

Eva (Út, 17. 11. 2009 - 19:11)

Tak to není vůbec jisté. Možná z ní budou jenom tahat peníze a paní, když to dobře dopadne bude v domově důchodců. Jen se podívej kolem sebe, kolik mladých fetuje. Ty se jenom těžko postarají o své rodiče. A taky se dětičky můžou odstěhovat na druhý konec světa a co pak? Maminka si zničila život a stejně zůstala sama...

... (Út, 17. 11. 2009 - 19:11)

jenže ona až bude stará, tak se o ní ty děti podstarají, zatímco po tobě pes neštěkne...

Eva (Út, 17. 11. 2009 - 18:11)

to: 17.11.2009 18:42
Tak to je přesný příklad. Jak jsi to kamarádka zařídila, tak to má. Tři děti, manžel v trapu, hroutí se, na děti chodí sociálka. Výborné, má, co chtěla...

achjo (Út, 17. 11. 2009 - 18:11)

to:17.11.2009 12:47 -...taky mám hypotéku a dvě děti a zodpovědnost za ně a neskuhrám.Ti mladí dnes nic nezvládají. Mají hypotéku a už se málem hroutí. A diví se, že se mají starat samy o sebe. To je snad normální, ne ? Nebo se o 25leté slečny mají starat maminky a tatínkové ?

vodo, (Út, 17. 11. 2009 - 18:11)

to:17.11.2009 12:47 -...promiň, že oponuji, ale hypotéku na bydlení má dnes obrovské procento lidí v této zemi. Z platu se na bydlení ušetřit nedá, ne každý je podnikatel a ne každý dědí nebo ho zajistí rodiče. Moře lidí se stará nejen o sebe, ale jsou tu tisíce žen samoživitelek-matek dětí a mají hypotéku a grázlové otcové neplatí ani korunu na své děti a soudy pracují pomalu a liknavě. Mám kamarádku, které utekl manžel za mladší ženou a má tři děti, dvě na střední škole, chce je tam udržet za každou cenu. Výživné ani nevidí, rodiče ji nepodporují, byla už i zralá na zhroucení. Maká směny v třísměnném provoze na páse a pak nachystá dětem jídlo a žene do hospody čepovat pivo na vedlejšák, aby děti nakrmila a ošatila. Víš, v mých očích je to hrdinka, málokdo si umí předtavit, s čím se ona pere. A není zdaleka jediná, takových tu je. A představ si, že sociální pracovnice jí vyčetla, že děti jsou dost samy doma, že se jim nevěnuje-nedělá s nimi úkoly. Ta holka mi říká-jsem schopna denně spát čtyři hodiny, aby měly co jíst a co na sebe, jsem schopna sama bez chlapa je uživit, ale nejsem už schopna stihnout je vychovávat. Musím se spolehnout, že samy budou vědět, co správné je a co není... její děti jsou perfektní, pomáhají jí, zvládají to ve čtyřech ... je odporný, že jsem o ní psala i jinde a napsal mi nějaký debil, že si měla najít normálního chlapa a ne vola, který by ji a děti opustil pro jinou ... jakoby ona mohla vědět, že z fajn chlapa se stane kdosi, kdo ji nechá na holičkách kvůli mladší sukni a zapomene i na vlastní krev. Taková ženská nemá čas vysedávat na netu jako ty nebo já-píšu to, abys věděla, že pokud makáš a nemůžeš si dovolit mít dítě kvůli hypotéce, buď si prosím jista, že v této zemi řeší milionkrát větší problémy než ty řada žen, řada lidí-samoživitelky, lidé bez práce, spousta lidí. Ty řešíš jen samu sebe a nejsi za nikoho zodpovědná, takže se máš zlatě. Vlastně problém ani nemáš.

děvče zlaté, (Út, 17. 11. 2009 - 18:11)

to:17.11.2009 12:47 -...nejen, že jsem se musela starat sama o sebe, ale k tomu o tři malé děti. Víš opravdu hovno zlato-o životě ...

Voda (Út, 17. 11. 2009 - 17:11)

to:17.11.2009 12:47 - děti
Ty jsi asi nikdy nemusela se sama starat o sebe, viď? Platit hypotéku na celý život a klepat se, abys nepřišla o práci a tím i o střechu nad hlavou. Mě se tohle témeř stalo. Nikdo mi nepomohla a byla jsem ráda, že v tomhle srabu děti nemám. Přečti si tenhle článek, ty chytrá.
http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/pribeh-manzele-bydli-ve-stanu-v-garazi-prisli-o-praci.html
To: :)
Já jsem o téhle diskuse čekala to, co ty. Že si tu ženy, které nejchtějí, nebo si nemohou dovolit děti ať už z jakéhokoliv důvodu budou moci vylít srdce a předat zkušenosti.Ale české netolerantní dětné se jim jenom vysmívají a kritizují je...

:) (Út, 17. 11. 2009 - 13:11)

Chtělo by to nankouknouta na vůbec první stránku této diskuze a nebo se vrátit o pár stránek dále kde jsem příspívala i já.

Možná se někdo pomocí téhle diskuze utvrzuje v tom, že když nezaloží rodinu a neporodí děti tak to opravdu neva.....já sama mám dost času a jestli nějaká touha přijde nebo ne to vážně nevim. I přesto, že je mi kolem 2Oti tak mé kamarádky ve stejném věku nechápou mé názory, nemám si s kým popovídat takže proto jsem občas tu.

Občas přijdu a chci si popovídat s někým normálním kdo nevidí nic špatného na tom když řeknu, že děti v budoucnu nejspíš mít nebudu, protože nechci.
Proč by tu tahle diskuze nemohla být, proč by si lidé se stejným názorem nemohli prostě popovídat, když v jejich blízkosti nikdo takový není.

Někteří berete tuhle diskuzi až moc vážně a opravdu mě mrzí, že to tady musí pořád někdo kazit. Pokud se tu někomu nelíbí tak ať sem nechodí....

A co se týká (ji) napsala to špatně ale pak to vysvětlila jak to myslela.....neměla na mysli dětné a obecně lidi, kteří mají určitý názor a jsou přesvědčeni, že pouze ten jejich názor je jediný správný a neustále vás o tom přesvědčují a žádný jiný nepřichází v úvahu....což má pravdu takový člověk, který nebere v úvahu názory jiných je prostě hlupák a může být dětný i bezdětný.

milé bezdětné, (Út, 17. 11. 2009 - 12:11)

Blbec si je vždy jistý svým...máte jistě pravdu a rodit je pitomost. lepší je nerodit a křičet na forech a zabíjet čas planým blábolením o tom, jak zaplnit plně život bez dětí. Jen mi nejde do hlavy, proč tady vysedáváte a nejdete zaplnit život ke své spokojenosti. Nechcete fakt raději žít ? Tohle vás baví ? Pro toto zakládáte diskuze ? Je mi vás líto ne pro tu bezdětnost, ale pro tyhle slinty a nejden na tomto foru.

děti (Út, 17. 11. 2009 - 12:11)

A co ženy, které se dítě...se mají rodit z lásky dvou, ne na základě kalkulací o penězích. Snad tu pořád lidé hlady neumírají.
O že je někdo blbec tu napsala ji, bezdětná, tak bacha, ta tady srší nenávistí a nazývá lidi blbci, tedy ty s dětmi-chce to lépe číst.

jasně (Út, 17. 11. 2009 - 12:11)

A co ženy, které se dítě...bezdomovkyně, ty, které nemohou dělat nebo nechtějí dělat a ty, co nejsou schopny si najít normálního chlapa, děti mít nemohou, to dá rozum-naštěstí.

nemyslím, že li (Út, 17. 11. 2009 - 12:11)

Blbec si je vždy jistý svým...a bezdětní inteigenti, byť se tu někdo, kdo se hrozně nudí snaží tohle hlásat. Debilové jsou ve všech skupinách lidí.

Reklama

Přidat komentář