Reklama

Miniinterupce

Potrat - beze s (Út, 18. 9. 2007 - 14:09)

http://www.ceknito.sk/video.php?id=10371

Helena (Út, 18. 9. 2007 - 13:09)

smutek:
Jsi kretén, vážně.
Je to její tělo, její kariéra, a ty bys jí chtěl takhle mučit? Jsi ještě horší než úchyl co ženský znásilňuje.

A jestli je pro tebe důležitý mít děti, tak si podle toho vybírej partnerku. Chodit s ženskou která nechce dítě s tím že "ona si to rozmyslí, každá ženská přece chce děti!" je naprostá blbost.
To je jako kdybych šla do gaybaru abych si našla chlapa na sex.

Helena (Út, 18. 9. 2007 - 13:09)

Janina:
Co by do toho měl chlap co pindat? Dokud to dítě neroste v jeho těle, tak nemá co žvanit.

A musíš se minimálně obtěžovat s těhotenstvím, porodem a hubnutím, a i když vím o jedné (programátorce) která pracovala do tří hodin před porodem a pět hodin po porodu, tak těhotenství je prostě něco obtěžujícího. Výškrab je jasná volba:-)

Janina (Út, 11. 9. 2007 - 15:09)

Můj sen nebyl zůstat doma u dětí. Chodím celý život do práce až na ty mateřské.
Nemusí zůstat doma....

D. (Út, 11. 9. 2007 - 15:09)

To je tvoje věc, ale někomu to nevyhovuje. Každá žena nemá sen, zůstat doma u dětí. A mají do toho co mluvit oba, ale rozhodnutí je na té žene. Jak už jsem psala, ona bude muset zůstat doma.

Janina (Út, 11. 9. 2007 - 14:09)

Kdybych už byla tak nezodpovědná a dopustila, aby se to stalo, tak rozhodně poslechnu, nepůjdu na potrat a zůstanu doma z práce, co je na tom tak divného. Uhodl jsi to.
Jinak děti vychovávám dvě (doufám, že dobře) a nikdy jsem neměla pocit, že by mi něco někde chybělo. Asi jsme každá jiná. Přesto si myslím, že když na to byli dva, tak do toho mají co mluvit oba.

D. (Út, 11. 9. 2007 - 14:09)

Janino, nevím, proč bych si dělal srandu. Ty, kdybys otěhotněla, dítě nechtěla a přítel ti řekne, že si nepřeje, abys šla na potrat, tak ho poslechneš jako hodná ženuška, odejdeš z práce a zůstaneš doma? Pořídít si dítě není, jako koupit si auto, které necháš stát na dvoře a nikdo se o něj nemusí starat. Ta péče o dítě většinou zůstane na ženě, takže má právo se rozhodnout, i když si to partner přeje jinak.

Janina (Út, 11. 9. 2007 - 14:09)

D: To si snad děláš legraci. Ano, udělala to přes nesouhlas Smutka. On je právoplatný otec a ona mu ani nedala šanci, se vyjádřit. To Ti přijde fér???!!!
Smutku, je mi to líto, ale tohle bych brala, jako konec.

Jana (Út, 11. 9. 2007 - 14:09)

Ona děti rozhodně nechce, to by nešla ve 34 letech na interrupci, na co by čekala? Já to vidím jasně, na rozchod, stejne to mezi Vámi pořád bude stát. Neshodli jste se na tom nejdůležitejsím a to je důvd k rozchodu. Můžes si najít nekoho s dítetem, to nechceš?

D. (Út, 11. 9. 2007 - 12:09)

Smutku překvapuje mě, jak píšeš: "přes můj nesouhlas". Ona chce dělat svou práci a najednou by musela zůstat doma. Nebo ty jsi byl ochoten zůstat 3 roky doma a věnovat se péči o dítě? Pokud ano, řekl jsi jí to?
A bavili jste se někdy o dětech, jestli je vůbec chce? Myslím, že když žena ve 34 dítě nechce a radši jde na interupci, že je neplánuje ani do budoucna.

andrea S (Út, 11. 9. 2007 - 12:09)

Sama z vlastní zkušenosti vím, že vztah kdy jeden chce a druhý nechce interupci, a ta proběhne, už nemá dlouhého trvání. Pořád nad tím vztahem visí to, že člověk..v mém případě byl donucen, ve vašem případě i přes vaši vůli partnerka interupci podstoupila. Vyčítaní (i když třeba ne nahlas) už v člověku zůstane...a vztah to silně poznamená

smutek (Út, 11. 9. 2007 - 11:09)

Chci se zeptat ve fóru, jaký máte názor na můj příběh a možná očekávám i menší radu...
Je mi 45, stále podnikám, jsem 5 let rozvedený, děti jsem dosud díky svému workoholismu nestihl. Nyní mám č roky 34 letou přítelkyni, měli jsme krizi před rokem a letos asi před 3 měsíci. Já své pracovní temzo již velmi omezuji, ale ona právě naopak.
Do toho přišla před 2 týdny s tím, že je v jiném stavu a že si dítě pořizovat ještě nechce, že se na to necítí, že chce dělat kariéru, že to mezi námi nebylo zrovna ideální a bůh ví co ještě.
Dnes ráno v 6 týdnu na miniinterupci skutečně odešla.
Nevím si rady, nevím co mám dělat. Dítě jsem chtěl, nezajímalo jí to a přes můj nesouhlas si jej nechala vzít???!!!
Poraďte mi prosím co dál
Má smysl v takovém vztahu setrvávat?
Je mi již dost na první dítě a opravdu jsem si jej přál, ale hledat teď v mých letech novou přítelkyni, nejdříve ji poznat a pak zjistit, že to není ta pravá matka dětí mých budoucích, jakou bych si přál?
A setrvat se stávájící přítelkyní mi připadá rovněž velmi neperspektivní?
Co si o tom myslíte?
Když neporadíte, napište mi prosím alespoň svůj názor.
Díky, Smutek.

Zuzajda (So, 8. 9. 2007 - 10:09)

Ahoj Majo, píšu ti v době, kdy už máš zákrok určitě za sebou. Já ho ze zdravotních důvodů podstoupila taky. Byla jsem po trojnásobném rentgenu a postižené dítě bych opravdu nechtěla. I po tomto zákroku jsem normálně otěhotněla, bez větších komplikací a teď mám zdravé dítě. A co se týče psychiky, taky jsem to obrečela, ale člověk na to špatné zapomíná a v životě tě potká určitě ještě mnoho krásných chvil.

Katka (Po, 27. 8. 2007 - 20:08)

dobrý den, pane doktore, jak dlouho po miniinterupci pobolívá břicho a jak dlouho se může objevovat krvavý výtok? Děkuju za odpověď

Návštěvník (Čt, 23. 8. 2007 - 20:08)

mona ty tak kecáš to je už fakt síla

mona (Čt, 23. 8. 2007 - 09:08)

Kamoska byla na potratu pred dvema lety,a psychicky se z toho nevzpamatovala dodnes!!

Gábina (Čt, 23. 8. 2007 - 08:08)

Kdybys dítě opravdu chtěla, jinak bys o něj bojovala majo.

Lékař (Čt, 23. 8. 2007 - 08:08)

Možná bys název napsat mohla.

maja (Čt, 23. 8. 2007 - 07:08)

Opravdu jsem si vše řádně promyslela a vím, že se by se děťátko mohlo narodit zdravé, ale bohužel také nemuselo a čekat např. do pátého měsíce, by bylo něco strašného. Ta ATB byla skutečně silná, nechci psát název, ale vydávají se pouze na recept s pruhem a kolují prý v krvi ještě 14 dní po dobrání. A děkuji všem, kteří se mi snaží poradit.

A více informac (St, 22. 8. 2007 - 22:08)

text

Reklama

Přidat komentář