Reklama

lupus erytematoides

milena (St, 11. 2. 2009 - 14:02)

ahoj holky,je mi 38 a lupus mam uz 10let.Poradte prosim,lecba nezabira.Moc dik

milena (St, 11. 2. 2009 - 14:02)

ahoj holky,je mi 38 a lupus mam uz 10let.Poradte prosim,lecba nezabira.Moc dik

Ludmila (St, 11. 2. 2009 - 08:02)

Simčo děkuji moc. Já tu náplast mám dokonce asi i doma, jen jí musím najít a to bude problém. Předevčírem jsem už byla tak zoufalá, že jsem zavolala kamarádovi rehabiliťákovi. Ten mi řekl abych přišla, že mi to obstříkne a napraví. No, já se lekla a lekla se asi i ta uskřinutá páteř, takže dala najevo, že bude dělat dobrotu. Tak jsem zatím nikam nešla a zkusím to s ní dál podobrém, jen mazáním Opodeldokem a Koňskou mastí. Beru dost léků a horší se mi Lupus. Musela jsem zvednout kortikoidy a plíce bolí dál, jako bych dala volovi malinu, vůbec nereagují. Je to už ale určitě lepší a tak budu meditovat a snad to nějak půjde bez doktorů. Já se jich neadekvátně bojím, přitom jsou na mě moc hodní. Simonko, ještě jednou děkuji za soucítění.Papa.

símča (Út, 10. 2. 2009 - 23:02)

http://www.lekynainternetu.cz/p/flector-ep-tissugel-5/

Zde je odkaz, jen abys vedela a nemusela to dlouho hledat!
papa

símča (Út, 10. 2. 2009 - 23:02)

Ludmilko, jestli ti mohu trošku pomoci, mě pomohlo přiložit si naplast Flector EP tissugel,je to hodně učinné,moje teta si to dava i na zapesti,když ji chytne karpal:O))Doktori sice tvrdi -NSA jako NSA,ale nam se to v rodine osvedcilo velmi,tak to zkus-stejne jsou obstriky jen docasne,tak co to nezkusit!!
papa,davej na sebe pozor!

Ludmila (Po, 9. 2. 2009 - 07:02)

Ahoj Evičko, jsem ráda, že jsi se ozvala a že jsi rámcově OK. Nějak se mi to plete - v kterém už jsi ročníku? Jeden z mých synů se chystá opustit školu. Podle mého je to špatně, ale nechce si to nechat rozmluvit. Dělat dálkově VŠ při SLE musí být velmi namáhavé. Drž se.
Lupus je u mě snad v klidu, ale zase se mi zablokla křížová páteř a už týden trpím. K dr. se mi nechce, ale asi budu muset. Už jsem z toho uondaná, v noci nespím, potíže jsou nejhorší v noci a prášky moc nezabírají.
Obstřiky ale stále odkládám -uvidíme.
Mej se moc hezky a občas se nám ozvi, pa,pa.

Eva Tramp (Po, 9. 2. 2009 - 05:02)

Ahoj holky Lupusinky,
konečně jsem dočetla všechny vaše psaníčka na doktorku od listopadu až po dnešní ráno.
Jsem ráda, že si na mne Ludmila vzpoměla. V prosinci se mi rozbil můj starý notebook a musela jsem čekat na Ježíška než mi přinese nový :-))).
Celý leden jsem řešila rodinné problémy a do toho zkoušky, až nyní mám volnější dny (do další ZK 14 dní).
Přeji Vám všem ať je lupus v klidu, mějte se hezky - tedy v rámci našich možností. Čaučík Eva :-)

Návštěvník (Čt, 5. 2. 2009 - 15:02)

musí se s tím opatrně,s rozumem,ne se všeho bát..někteří lékaři přímo bylinky doporučují,ale je třeba "vědět", ne plácat byliny bez ladu a skladu..

Návštěvník (Čt, 5. 2. 2009 - 14:02)

imunita je specifická a nespecifická. tu nespecifickou můžou ovlivňovat i lidi a autoimunitou

Marie (Čt, 5. 2. 2009 - 14:02)

Jarčo,píšeš,že bylinky,které užíváte,posilují imunitu.Ale my bereme léky,které imunitu oslabují.Jsem taky zdrav. sestra,ale tomu nerozumím.

Ludmila (Čt, 5. 2. 2009 - 11:02)

Eliško jsme na stránkách lupusu - takže problémem je lupoidní postižení.
Teď mě ale víc trápí ischias - bolesti v kříži. Nemohu se hnout a k dr. nechci.

ELIŠKA (St, 4. 2. 2009 - 18:02)

Ludilo-co přesně máš za problémy stěma plícema-díky

Ludmila (St, 4. 2. 2009 - 15:02)

Marto,
mně to také moc zajímá. Zkus o tom něco tady napsat. Já mám také problémy s plícemi - spíš se serozama kolem nich. Tu slezinu Ti vzali v rámci terapie nebo kvůli něčemu jinému? Měj se moc hezky.

Ludmila (St, 4. 2. 2009 - 15:02)

Jarčo,
je vynikající, že jste pomocí lékařů našli bylinky, které výrazně posilují imunitu a jejich pomocí se Vám podařilo zastavit progresi lupusu. Maminka je dokonce, jak píšeš, už bez chemických léků. Mohla bys nám o tom víc napsat sem. Určitě to bude zajímat hodně Lupusinek. Děkuji.

ELIŠKA (St, 4. 2. 2009 - 12:02)

MARTO-můžu vědět kdy ti na to přišly?KDYŽ UŽ JSI MĚLA PROBLÉMY SE SLEZINOU A nebo jak ti vlastně přišly na to že máš lupus-díky

Návštěvník (St, 4. 2. 2009 - 06:02)

to asi nebude nezjištná pomoc,ale příležitost zbohatnout,že?

jarca (Út, 3. 2. 2009 - 20:02)

Moje maminka se na lupus "léčí" už několik let.Protože jsme začali používat přírodní produkty,které sestavili lékaři a mají i klinické testy a posilují výrazně imunitu tak už víc než 2 roky je bez léků a podařilo se naprosto zastavit progresy/zhoršování/ onemocnění.Jsme obě zdravotní sestry,takže víme,že vyléčit to nejde,ale zpomalit ano-nám se to podařilo.Informace můžu další poskytnout,když mi napíšete: jarca.hrdova"seznam.cz

Marta (Út, 3. 2. 2009 - 16:02)

Je mi 44 let a mám lupus už 25 let. Nemám už slezinu.Jsem v plném ID. Teď mě to postihlo i plíce. A chtěla bych vědět jak s tím žijete Vy. Děkuji za odpověd.
marta.dany"seznam.cz

síma (Pá, 30. 1. 2009 - 14:01)

Luci,jo a ještě můžeš požádat o radu doktory, internetova poradna,poměrně dobra je ZDE:
http://www.ulekare.cz/poradna

Luci (Čt, 29. 1. 2009 - 13:01)

Já to měla taky a bylo to drážděním z kvasinkové infekce, kterou jsem měla vedle :o) ( v pochvě a byla slabá,takže se na ni dlouho nepřišlo).Pokud máš ale gynekologicke zaněty vyloučené, mělo by se to vyšetřit na alergologii a kožním -mastičky plácat jen od oka není k ničemu.Posílám ti odkaz na stránky o alergii,
http://www.bez-alergie.cz/uvodni-stranka
ale podle sebe si myslím,že to bude chtít doktora,aby tě zbavil potíží "na míru", ne abys zkoušela,co náhodou zabere.:o)
Tolik můj skromný názor....papa, Síma

Reklama

Přidat komentář