Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Maty (So, 21. 7. 2007 - 16:07)

myslíš že by to bylo možné?pls :-)

Maty (So, 21. 7. 2007 - 12:07)

rád bych tě více poznal pokud by jsi nebyla
proti.

Maty (So, 21. 7. 2007 - 12:07)

Tak se hlásím,ty moje tmavovlásko?!
To že se neznáme,nebo že jsme se nepoznali je škoda.Je to nestandartní a neetické a taky nezdvořlé,ale máš icq?

Otto (Pá, 20. 7. 2007 - 20:07)

Já taky obdivuji tmavovlásky a jednu z nich bych potřeboval najít, nějakou hodnou s dobrým srdcem. :-(

Jája (Út, 17. 7. 2007 - 18:07)

Škoda, že jsem tě neznala, když mi bylo 5 (viz výše). Teď už bych se ti tmavá nelíbila, :-((. Maty, kde jsi, obdivovateli tmavých dlouhých vlásků. Všichni by jen blondýny, kšáááá.

Návštěvník (Út, 17. 7. 2007 - 17:07)

Mě se líbí blond, dlouhé, přirozeně vypadající

Jája (Út, 17. 7. 2007 - 17:07)

Když jsem byla malá, byla jsem blondýnka asi do 5 let a chtěla bejt tmavá jako Jaroušek, kterýho jsem ve školce milovala a on se pořád díval po Danušce, co měla taky tmavé vlásky :-))

Maty (Út, 17. 7. 2007 - 17:07)

šedesátý léta si sice nepamatuji,protože jsem mladší ale za mého školního věku to taky nebylo recht mít kokrhel nebo dlouhý vlasy.

Maty (Út, 17. 7. 2007 - 17:07)

já se nečílím že nemám vlasy,mě to je celkem
pohodlnější jednou za tři měsíce se učešu
strojkem na vlasy(úplně do hola ne,to bych vypadal jak máčos)a mám vystaráno.Nevím jestli každý chlapeček chtěl mít dlouhé vlásky.každý toužil poněčem.
Ty jsi nikdy netoužila,počemkoliv?

Jája (Út, 17. 7. 2007 - 17:07)

No, jsi chlap (prej holohlavost dělá přebytek mužskejch hormonů, tak nevím proč se chlapové čílí, že nemaj vlasy, když jsou pro ně ty hormony důležitější, ne?) a dnešní móda vyholenejch hlav je docela supr. I když každýmu to nesluší. Tobě slušely víc dlouhý vlasy. Začaly se nosit tuším v šedesátých a kluci byli za ně i trestaný. Hustý, co?

Maty (Út, 17. 7. 2007 - 16:07)

Tak to máš asi pravdu ža je s nima práce to udržovat,já jsem jako dítě taky chtěl dlouhé vlasy no a dnes je prakticky nemám.
Paradox že? :-))

Jája (Út, 17. 7. 2007 - 16:07)

Mám je kousek pod lopatky. Teď v těch vedrech je nocím do ohonu, protože v rozpuštěných je moc teplo. To máš jako kdybys chodil v dece :-)). Blbý je, že mi dlouho schnou. Tak do vody je nosím "na hovínko" a plavu paní radovou ale stejně to není nic platný, namočí se. Jo každá legrace něco stojí.

Maty (Út, 17. 7. 2007 - 16:07)

tak to musí bejt nádhera ty tvé vlasy,taky se mi nelíbí když se ženy barví je to nepřirozené.A smím li se optat jaká je délka tvých vlasů?

Jája (Út, 17. 7. 2007 - 15:07)

Maty, mám pěkný přírodně tmavohnědý dlouhý ale rovný vlasy. Kdybych chtěla vlnitý, tak jedině chemie a ta mi smrdí (zkusila jsem jen jednou a již nikdy více trvalou). Mám jen jednu kamarádku, která má světlý vlnitý vlasy, jiak všechny musí na chemii. Moje babička, po které vlasy mám, si je na noc splétala do copů a ráno je pak měla přírodně vlnitý :-))

Maty (Út, 17. 7. 2007 - 14:07)

Dlouhé jemě vlnité,to je krása!
A samo že přírodní čož jak již zde někdo napsal tak těch je po skrovnu. :-(

Jája (Út, 17. 7. 2007 - 13:07)

Já mám dlouhý tmavý a ty jsou taky NEJ! :-((

Návštěvník (Út, 17. 7. 2007 - 13:07)

dlouhý vlásky, nejlépe světlý jsou ty NEJ!

Jája (Út, 17. 7. 2007 - 13:07)

Běžte si na svůj politický kec, nebo si ho založte. Já chci vědět, co si mužský myslí o dlóóóóúhých ženských vlasech a politický plky mne nezajímají. Co kdybyste se na odchodu vyslovili k zadanému tématu, vy mudrlanti.

Libor (Po, 16. 7. 2007 - 20:07)

Do záležitostí, týkajících se bezpečnosti státu, nemají řadoví voliči co kafrat, protože právo o tom rozhodovat mají pouze jimi zvolení zástupci! To nám vzkazuji nejen politici, nýbrž i umělci, typu režiséra Marhoula. Příchod sovětských vojsk v osmašedesátém, a jejich dočasný pobyt na našem území byl tedy v pořádku, protože to vyžadovala tehdejší politická situace. Kritika veřejnosti tedy nebyla oprávněná stejně, jako není oprávněná dnes, kdy se u nás zase mají usalašit Američané.
Politikům přísluší záležitosti politické, a veřejnost jim do toho nemá co mluvit. Ta přichází ke slovu pouze v případech, když se politika k tomu "kompetentním" osobám vymkne z rukou, nebo v ní udělají chyby, protože jejich vinou dojde k válečnému konfliktu. Teprve pak přicházíme na řadu my, v jejich očích lůza, kteří jsme nahnáni do války, abychom jejich politické chyby napravili. Na naší straně jsou ranění a mrtví, pasáci pouze přihlížejí, protože tohle se zase jich netýká. Oni pak přicházejí na řadu, když je válka vyhraná. Na nich pak zase je, aby zemi vyvedli z krize, z nich se pak stávají oslavovaní hrdinové.
Ano, co je lidstvo lidstvem, pravidla hry stále zůstávají stejná: Dole otroci, kteří dřou na sebe a otrokáře, nebo za ně vedou války, aby obhájili nebo rozšířili jejich panství. K nim máme vzhlížet, je máme uctívat a do jejich práce nemáme co mluvit, parlamentní demokracie sem, autoritářská diktatura tam...

Libor (Po, 16. 7. 2007 - 20:07)

Ano, jednak nejsi Pankáča, a taky moc dobře vím, že tvoje postavička jménem Rob má jiné poslání.
K ,,nosnému tématu" jsi coby Rob opravdu nenapsal ani čárku. Na relevantnosti Wolanda, Karoba, Hejtmyho či kterékoliv tebou jinak pojmenované identitě se specifickým úkolem to ale nikterak neubírá, protože - jak jsem zde nesčetněkrát poznamenal - na tuhle hru s tebou nepřistoupím!
,,Nejsem ani pravičák, ani levičák" - to byla tvoje věta, na kterou jsem reagoval zmínkou o apolitičnosti. V ní o nějaké politické vyhraněnosti, o kterou to nyní rozšiřuješ, není ani zmínka. Doporučuji ti proto, abys po sobě své věty pořádně četl ty sám, protože jinak jsi k nerozeznání od figurky jménem Woland. A to přece nechceš, nebo ano?
,,Demagodie" je univerzální nálepka, kterou mnozí často používají buď tehdy, když jim dojdou argumenty, nebo nemají dostatečný prostor na polemiku. Tebe k tomuto označení ale přiměla časová zaneprázdněnost, protože jako kdysi, když jsi se mnou diskutoval pod jménem Woland, tak i nyní, coby Rob, máš nepochybně tisíc a jednu jiných důležitějších věcí na práci, nežli tady vysvětlovat, v čem moje demagogie spočívá, že?
A pokud bys dobře četl zase ten můj příspěvek, tak bys mě nemusel opravovat, protože jsem v něm ani slůvkem nenaznačil, že bych snad Čuňkovce považoval za stranu politicky středovou. Ty jsem zmínil jako stranu univerzální, vhodnou pro apolitické voliče, protože se vetřou do vlády s každým. A že nemají problém ani s komunisty, dokazuje třeba ten jejich bývalý Kalousek, který před časem u nich hledal podporu pro vládu s Paroubkem, a nyní je u koryta s odeesáky, coby ministr financí. Ten kluk snad ani nemá páteř, čímž se ti, Sissinku, pardon, Robe ;-) docela dost podobá, co říkáš! Stejně jako ty, nebo většina poslanců, prostě jenom potřebuje splatit své dluhy, a tak dělá, co umí.
...A většina nás, voličů, jim stále děláme voly, protože je v té hře na demokracii stále volíme ke korytům, aby na nás mohli parazitovat a utahovat nám ve svůj prospěch opasky. Až to ale většině dojde, a o volbách pro změnu zase jim ukážeme Topolánkův znak, tak si s tím hlavu nikterak lámat nebudou. Prostě jenom rozšíří volební právo na malé děti v mateřských školkách, a ti, kteří na ně nejlépe udělají budliky, budliky, nebo jim koupí nejsladší čokoládičky, budou mít vládnoucí většinu, a divadlo zvané Západní demokracie bude mít další reprízy...

Reklama

Přidat komentář