Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Rob (St, 25. 7. 2007 - 11:07)

Maty, udělal jsi jednu chybu. Měl sis projít zpětně několik stránek diskuze a potom bys měl jasno, jak je to v tomto tématu s úrovní diskuze.

Lenka (St, 25. 7. 2007 - 10:07)

Mě se tedy Liborův příspěvek líbí a od věci mi nepřipadá. Uklidni se Maty, Libor ví o čem píše a píše pěkně.

Maty (St, 25. 7. 2007 - 07:07)

Tak mi vysvětli jaký význam k tomuto tématu má tvůj příspěvek.
Dík

Maty (St, 25. 7. 2007 - 07:07)

Milí Liborku nebo spíše zakomplexovaný analitiku?
Bylo zde založené téma k diskuzi a debatě,
lidi se ptají či sdělují své poznatky nebo
přání.Je to vše založeno na diskrétnosti
jednotlivce a jeho schopnosti sdílet své věci,přání a pod. s ostatními.
Dle mého názoru je to vlastně jistá forma
exhybycionismu.(za češtinu se omlouvám pokud to píšu z chybama)
Tak že jestli se tu baví nebo lépe řečeno píší dva či více autorů jednotlivých dotazů ti může bejt ukradený.Buď se přidej k tématu a nebo si založ (což bude nejlepší např.:analýza demokratické společnosti a jejich osobností)vlastní téma které tobě a tvím přívržencům bude vyhovovat.Nelíbí se mi když se založí téma(jakékoliv) a někdo tam začne psát do daného tématu takovéhle bludy,které s ním nemají nic společného!
Ikdyby někdo založil téma ač jen z legrace,
tak tam píší k danému problému a pod.
Dotyčná osoba to může třeba jen sledovat z čisté zvídavosti jací jsou ostatní.
Některé odpovědi nebo dotazy samozřejmě jaksi jasně dávají najevo o slabomyslnosti,naiivitě,idiotismu jednotlivého pisatele,který se snaží být třeba ftipný a z ostatních si jen udělat legraci,ale taky je tu i opak a člověk se tu dozví dost věcí které sám nevěděl a informace je pro něj pomoc do života.
Já sám jsem tu našel spousty rad které se mě
hodí tzv.do krámu a jsem za ně rád.
Tak že tvůj výlev k tématu "Líbí se mužům dlouhé vlasy" absolutně nechápu ty kapitylistický demokrate nebo co jsi vlastně
zač.Nejprve analyzuj vlastní osobnost,aby jsi zjistil jaké jsou tvé skutečné potřeby od společnosti(jakékoliv)ať materiální nebo duchovní.
Zdar a sílu.

Libor (Po, 23. 7. 2007 - 10:07)

Když jsem 17. 7. na stránce A2 snadno uhádnutelného plátku letmým zrakem přehlédl jakýsi ksicht, podvědomě jsem zaregistroval, že je to nějaký chlap. Pak mi ale nějak došlo, že se jedná o upoutávku na dnešní vydání feministicko-reklamního magazínu Ona dnes a rozhodl se to blížeji prozkoumat. Hrůzou mi pak přejel mráz po zádech!
Z následujících vět, nacházejících se u oné podobizny, jsem totiž zjistil, že se nejedná o sebevědomého, testosteronem čpějícího samce, jak se na první pohled zdálo:

ONA DNES
Všichni mí muži jsou dominantní
Herečka a malířka Jana Krausová působí na první pohled křehce...

Nepochybuji o tom, že nejeden z emočně labilnějších agresivních chlápků by neměl nejmenší problém udeřit do takovéhoto "křehce"vypadajícího obličeje pěstí, pakliže by ho jeho majitelka jakkoliv naštvala. Pouze skutečná a pravá ženskost se všemi sekundárními znaky, které k ní patří (tedy i dlouhými vlasy), jsou nejspolehlivějším zajištěním ochrany, úcty a respektu u naprosté většiny NORMÁLNÍCH mužů. Ač si to chceme připustit či nikoliv, vnější vzezření každého z nás totiž vytváří v našich bližních emoce, které nejsou schopni vlastní vůlí trvale ovlivnit a kontrolovat. Ženy, které vypadají opravdu žensky, jsou proto většinou mužů hýčkané, obletované a ochraňované, mužatky jsou pak na tom o poznání jinak. Na druhé straně však muži po skutečné ženskosti touží, protože své city chtějí ženám projevovat. Ženy nejsou něžné, jak pravil klasik, ženy v nás, mužích, něžnost probouzejí a vytvářejí. Jelikož to však k ženskému kastrátovi většině těch normálních nejde, proto je opouštějí nebo jim jsou nevěrní. A jestli to snad nějaká nechápe, tak ať si představí, že by jí někdo přesvědčoval, aby se mazlila s myší, hadem či pavoukem sklípkanem, nebo jim třeba jenom projevovala sympatie, když k nim cítí nepřekonatelný odpor.

Jak se v tom ale mají ženy a dívky orientovat, když jsou v přítomné nedemokratické totalitě kapitalisty toliko masírované a manipulované, aby se na degradaci jejich ženskosti mohli - spolu se státem - maximálně napakovat, přičemž se v tomtéž zájmu skutečná pravda totálně cenzuruje?
Křehké, něžné, elegantní či oduševnělé... Takovéto nálepky jsou přiřazovány ženám, které ve většině z nás zmíněné pocity ani náhodou nevzbuzují, a v mnohých filmech západní provenience se v podobném duchu taky skrytě manipuluje. A MFD, jak vidno, v těchto praktikách i nadále pokračuje. Dlouhovlásky jsou pak často označovány jako nudné, nedbale, zanedbaně, neupraveně, někdy i drsně vypadající, přičemž nejeden z nás by takovou na rukou nosil, a ve skrytu své duše po ní sní. V takovémto uměle vytvářeném společenském názoru to ale málokdo přizná, což je nepochybně záměrně vytvářeným vedlejším efektem. Opravdu stojí za to pozorně sledovat, jaké ta kapitalistům sloužící pakáž dává nálepky a komentáře k tomu kterému ženskému obličeji. Ono je ale velice poučné všímat si takovýchto skrytě manipulativních projevů téměř u všeho!

Libor (Po, 23. 7. 2007 - 10:07)

Že jsi coby internetový dozorce, facilitátor, tvůrce webových stránek a bůhví čeho všeho ještě (což je ode mne samozřejmě nezištná reklama) časově velice zaneprázdněný, víme jenom my dva a nikoho jiného to ani nezajímá. Každý čtenář proto od tebe žádá kvalitní práci a ne nějaký diskusní zmetek, jaký jsi tady naposledy vytvořil! To je jako kdyby se třeba režisér Troška při natáčení Z pekla štěstí z časové tísně na všechno vykašlal a nechal na rukou tamních postav digitální hodinky, nebo na střeše chaloupky satelitní anténu! A nepochybuju o tom že zrovna ty bys k tomu neměl nějaký hlemzy!
V normální skutečné diskusi se musí nejprve nějaký text přečíst, pak vymyslet a napsat odpověď, potom odeslat, vrátit se zpět na stránku a zkontrolovat, zda je na ní umístěn, čekat na odpověď, případně napsat doplňující otázku... To já expeduju jeden připravený příspěvek za druhým a dost u toho spěchám, a jejich časový odstup je téměř stejný jako mezi tebou vyrobenými postavičkami, které mezi sebou mají spontánně diskutovat! A takhle to flákáš na všech diskusích, které na internetu vyrábíš!
Sissrobe, člověče nešťastná, kdyby tady v týhle profesi existovalo normální tržní prostředí, tak máš za tohle hodinovýho padáka a chodíš po žebrotě na socku! Važ si takovýhle práce, kde nemusíš makat rukama za minimální mzdu!
Vole!

Libor (Po, 23. 7. 2007 - 10:07)

Tvá opětovná snaha se mi zavděčit, která je z tebou vyrobené diskuse nepřehlédnutelná, je, Sissrobe, nepochybně chvályhodná! Jako internetového facilitátora a dozorce dodržování ideologicky-tržních mravů tě proto za odměnu poučím o jedné malé chybičce, kterou přitom děláš, a které by si mohl pozornější čtenář všimnout a odhalit tě tak, a ještě navíc si o tobě (nedejbóže) něco nezáviděníhodného myslet.
Nyní ti tady seřadím vybrané hlavičky tvých příspěvků tak, jak šly za sebou, a nechám tě hádat, co je na nich divného, ano? Takový malý testík inteligence!

17. 7. 2007 17:27:56, Maty
17. 7. 2007 17:29:48, Maty
17. 7. 2007 17:33:59, Jája

21. 7. 2007 12:27:13, Maty
21. 7. 2007 12:28:18, Maty

Libor (Po, 23. 7. 2007 - 10:07)

Dokud se tedy skutečná svoboda a demokracie v Česku nevybojuje, do té doby to, Jájo, budeš muset na tomto chatu s politickými plky vydržet! Určitě se ti to ale vyplatí, protože jestli se lidem podaří onu kapitalistickou pakáž s bolševickými praktikami z našeho státu "vymlátit," tak v televizi nebudeš muset zírat pouze na erotické pořady typu ,,Tvé nadbytečné špeky mě rajcují," volby Miss boubelka nebo Qeer pro buzeranty. Taky se pak už možná v reklamách nebudou mezi sebou hladit po dlouhých vlasech pouze ženy, herečky se nebudou muset v jakémkoliv věku svých dlouhých vlasů kvůli rolím v seriálech a filmech zbavovat a budeme je vídat v pozitivních rolích třeba i s vlasy do pasu.
A to všechno "jenom" pro naplnění základního lidského práva každého heterosexuálně orientovaného muže na celoživotní partnerku se všemi sekundárními znaky, které u ní potřebuje k tomu, aby k ní mohl mít touhu, úctu a respekt, na což i ony mají své Právo!

Libor (Po, 23. 7. 2007 - 10:07)

Tak Jája chce vědět, co si mužský myslí o dlóóóóúhých ženských vlasech a politický plky jí nezajímají. A pak bych měl prý vypadnout...
Kdyby tady existovala normální, tedy (dnešní optikou) svobodná, demokratická a otevřená společnost, ve které by média - stejně jako za komunistů - informace neupravovala či necenzurovala v zájmu potřeb režimu, tak by se na takové zdánlivé hlouposti nemusela ptát, protože by se to z nich dozvěděla. Protože ale žijeme ve společnosti, která je z tohoto hlediska stále stejná jako před "sametem," jenom se v ní někteří převlékli, změnili se zájmy a politický systém, nemůže z médií zjistit, že se většině normálních mužů líbí dlouhovlásky. To se vědělo pouze za komunistů, neboť s tímhle oni neměli problém...
Jednou z mnoha výhod státního (společenského) vlastnictví výrobních prostředků totiž je, že stát, coby jejich jediný vlastník, obyvatelstvo v zájmu byznysu neterorizuje a neomezuje jeho svobodu tak, jak mohou svobodně činit kapitalisté v té zase pro ně svobodné společnosti. Že se veškerá kriminalita, která je s neviditelnou, soukromě-tržně-konkurenční rukou spojena, v socialistické společnosti také nevyskytuje, je téma na jiný příspěvek. Dnes proto média veřejnost v tomto směru informují maximálně tak o lidských právech buzerantů, vzájemně si toužících strkat do "úst" penisy a vychovávat cizí děti, případně o tzv. ženských vnadách nebo nohách, jejichž velikosti a délky údajně všichni muži na ženách obdivují, a na které své pohledy hned po zhodnocení očí a tělesného pachu vrhají..
V nesvobodných a nedemokratických společnostech tedy z logiky věci vyplývá, že se tyto hodnoty musejí nejprve vybojovat. Teprve pak je možnost zabývat se záležitostmi šlechetnějšími a přízemnějšími, než je politika!

Maty (Ne, 22. 7. 2007 - 21:07)

a toto je jako co ty odkazy?
jste si drobet popletly téma néé?!
Založte si téma "INTERNETOVÉ ODKAZY"

Návštěvník (Ne, 22. 7. 2007 - 20:07)

www.rychlyprachy.cz super web, co vsechno zeny udelaji za penize....

g (Ne, 22. 7. 2007 - 20:07)

www.rychlyprachy.cz

Maty (Ne, 22. 7. 2007 - 20:07)

spletl jsem se Andy.Ale stejně mě zajímá proč píšeš v minulém čase,už nemáš přítele?
A si se moc ptám že,aůe zajímají mne osudy lidí a rád je poslouchám,jsem taková vrba,

Maty (Ne, 22. 7. 2007 - 18:07)

Andy píšeš v minulém čase,hádám že jsi z diskuze nechci už žít?
Je to tak?

Maty (Ne, 22. 7. 2007 - 18:07)

ich bin hier.
Andy tak to musí být fakt super.
Jájo jsi tu?

andy (So, 21. 7. 2007 - 20:07)

ja mam dlouhé vlnité hnědé vlasy a když jsem byla nad ním ráda jsem jimi projížděla po jeho bříšku a tam níž a po jeho stehnech,mám přírodní lokny a když mi zajel do vlasů,tak se mu ovinuly kolem jeho paže,tahal mě za ně,ty vlasy ke mě patří a jsem za ně ráda

Návštěvník (So, 21. 7. 2007 - 18:07)

ty jsi opravdu sude jaja ty jsi divnej

jaja (So, 21. 7. 2007 - 17:07)

mně se líbí,dlouhé,krátké,prostě sexy.Ale kde takovou sehnat????Všechny jsou tlusté a ošklivé,kromě modelek.

Maty (So, 21. 7. 2007 - 17:07)

no nic tak zase zítra,snad budu mít štěstí.

Maty (So, 21. 7. 2007 - 16:07)

pro otta: a co inzeráty nebo online seznamky,myslíš že by jsi tam nenašel osobu sobě blízkou?

Reklama

Přidat komentář