Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Rob (Pá, 20. 1. 2012 - 21:01)

Jinak - mít vlasy pod zadek...Myslím si, že vlasy alespoň po lopatky, všechno dál je "bonus" navíc. :-)

Radostné je, že náš milovaný Libor ze zdejší diskuze, je nenávratně v trapu. :-)

Elis (Pá, 20. 1. 2012 - 19:01)

Jinak - mít vlasy pod zadek je můj sen, ale bohužel asi nemám natolik kvalitní vlasy, nejdelší jsem je měla k lemu kalhotek, pak se mi trochu pohoršily, tak jsem šla do půl zad a teď je nechávám zase dorůstat.

Elis (Pá, 20. 1. 2012 - 19:01)

Mám vlasy ani ne do pasu (hnědé, nikdy jsem je nebarvila) a vždycky jsem si myslela, že to chlapy obtěžuje, když ná žeská dlouhé vlasy - všude se to plete nebo když se nad ně skloníte tak mají tu šimravou nádheru v obličeji a všude a že to musí být nepříjemné, A vida, nedávno jsem se od toho mého dozvěděla, že za hezkou ženskou považuje třeba Tymošenkovou :-). Docela mě to pobavilo. Je dobré vědět, co se našim protějšům líbí.

JJ (Pá, 20. 1. 2012 - 18:01)

Je krásné být dlouhovláskou, tak se nestříhejte :) . Dal bych nevím co za to, abych mohl šetrně česat co nejdelší vlasy - pod zadek a delší :)

dáda (Po, 11. 4. 2011 - 22:04)

Jedině krátké. Dlouhýchuž mám plné zuby. Zítra jdu na ježečka 2 cm.

David (Pá, 8. 4. 2011 - 18:04)

Jedine dlouhe vlasy. Alespon po zadni lem podprsenky.

fuck off EU (Út, 11. 1. 2011 - 16:01)

jedině dlouhé vlasy, nikdy se mi nelíbily holky s krátkými vlasy, zezadu vypadají jak chlapci.

Ned (St, 5. 1. 2011 - 22:01)

Mam rad bud' dlouhe vlasy nebo, jako alternativa, aspon' polodlouhe nebo v klasickem mikadu. Nelibi se mi ty moderny ucesy, kde ma zenska kratke vlasy nahoru a delsi kolem krku, o nejakych jezech, kvetacich apod. nemluve.

Take se mi nelibi ten zvyk menit si barvu vlasu. Pripada mi to zbytecne a neni to zdrave, ani nejak nekrasli zenu (nebo muze0. Kdyz to aspon' imituje prirodu (treba odbarvene na blond), muzu to tolerovat. Ale nesnasim barveni do neprirozenych barev nebo 3 ruzne barvy ve vlasech, uprimne receno, to nekrasli ale hyzdi. Nelibi se mi ani svetlejsi vlasi obarvene do "prirozene" cerne barvy.

Libor (St, 17. 12. 2008 - 21:12)

Výňatek mého dialogu s účastníky diskusního fóra stránky pro fetišisty dámského punčochového prádla - 7. část
http://www.mrpantyhose.net/cz/diskuzni-forum

16.12.2008 20:06 Lucky
Tak já tady končím, sem už chodit nehodlám, jak jsem již kdysi psal, jsem nekonfliktní člověk a tady jsem hledal to, co mám rád a ne tyhle hnusy. Škoda, fakt škoda, protože to tady bývalo fajn a teď už mě to tu neba. Tuhle stránku klidně oželím, protože stejně už za nic nestojí, ani inzerce už sem nejde dávat, jak psal Mr. Pantyhose kvůli neserióznosti.Tak k čemu to vlastně je? Nic nového už tady nenajdu, jen tyhle přihlouplé hádky, a o to nestojím. Sbohem

17.12.2008 13:50 mariasnice || mariasnice"seznam.cz
Tak snad kvůli jednomu člověku nzavrhneš stránky, ikdyž koukám dokáže otrávit spoustu lidí. Co ti vlastně vadí na mně Neroztrhánku, Nehazardére a jak si to říkáš, že proti mě útočíš. Já jako žena taky nemám nosit punčocháče? Taky ti to příjde obscéní, nebo úchylné? Navíc nikdo nikoho nenutí aby na jakoukoliv stránku šel, vše je dobrovolné a zatím pro mě zadarmo. Nechápu jen co je to Pankáča

Libor (St, 17. 12. 2008 - 21:12)

Výňatek mého dialogu s účastníky diskusního fóra stránky pro fetišisty dámského punčochového prádla - 6. část
http://www.mrpantyhose.net/cz/diskuzni-forum

16.12.2008 08:16 Neroztrhánek (Libor)
Jestli jsi až teď přišel na to, na co celou dobu narážím, pak na tom s rychlostí svého ,,operačního systému" nejsi nejlépe... I tak je to ale úspěch! K tvé zmínce o validnosti příspěvků bych ale dodal, že ty, které na těchto stránkách o punčochovém fetišismu skrytě lobbují za kadeřnické zájmy, byly příčinou mé zdejší ,,mise", nebo-li jí předcházely. Ti chytřejší by takovýto vztah pojali jako kauzální, což ale zjevně není o tobě... Taky nějak nechápu smysl tvoji informace, že tato stránka není o dlouhých vlasech. On si to někdo myslí? Nebo snad tady po tobě dokonce požaduje jejich propagaci?
Ve tvém argumentu, že odstranění příspěvků zdejšího tématu zjevně se netýkajících by mohlo zapříčinit požadavek na odstranění i těch, které se ho týkají, nevidím žádnou logiku. Ani tohle mne však u tebe nijak nepřekvapuje...
Lidská tolerance by měla být všeobecná, pokud se nejedná o tolerování něčeho, co druhé připravuje o jejich práva a potřeby. Kdybys tohle základní demokratické pravidlo dodržoval a nezajímal se pouze o úzkou skupinu fetišistů, pak bys ony problematické příspěvky dávno odstranil. Tvoje tolerance se však týká pouze toho, co produkuje prachy a ostatní je ti právě z tohoto důvodu, jak píšeš ,,naprosto cizí a nijak tě to neoslovuje!" Proto se taky z každé takovéto stránky (na které máš ,,monopol´´) volá po toleranci a pochopení různých fetišů a úchylek, které se prezentují jako přirozené a tudíž normální, a na diskusních fórech o dlouhých vlasech žen se z jejich obdivovatelů dělají úchylové a obskurní fetišisti, pro které prý není v této společnosti místo (viz. diskuse na Doktorce, na kterou jsem v jednom z předešlých příspěvků dal odkaz, nebo dnes už neexistující Lenčiny stránky, údajně vytvořené pro milovníky dlouhovlasých žen).
Kdyby se mě tady nikdo nesnažil přechytračit a nedělal ze mě blba, pak bych se už k ničemu nevyjadřoval. Jestli tady někomu ,,vyhrožuju či nadávám", pak je to slabý odvar výhrůžek fyzickou likvidací, kterých se mi dostávalo třeba právě na zmíněné Doktorce, přičemž už nehodlám rozebírat, od koho...
Závěrem bych si ještě dovolil uštědřit ti radu, aby sis prošel všechny své podobně zaměřené stránky a veškerý kadeřnický lobbing z nich preventivně včas odstranil. Mohlo by se totiž totéž opakovat i tam. To je ode mne šlechetně vstřícné gesto, nemyslíš? Ty zdejší příspěvky zde ale ponech, ať všichni vědí, o čem je řeč.

Pokud tento můj příspěvek už nebude nikým nikterak přitrouble komentován, potom bude protentokrát posledním.
V takovém případě přeji všem, kterým je tato stránka určena, bohatou nadílku jejich oblíbeného prádélka, která by jim vydržela alespoň do příštích Vánoc! :-)

16.12.2008 08:17 Nehazardér (Libor)
Já jsem tady taky dlouho nebyl a taky se nestačím divit!
A abych předešel pozdějším výčitkám, musím zareagovat i na Mariášnici, neoddělitelnou to za byznys lobbující součást a pomocnici v nouzi nejen zdejšího webmastera, ale i spolutvůrkyni oněch zdejších, za kadeřnické zájmy lobbujících příspěvků, která je hodně lidem známa coby Pankáča......
Už nějaký čas vím o existenci lidí, jenž si dokáží svůj život zpestřit tím, že kdokoliv, mnohdy i bez rozdílu pohlaví, kdo si na jejich přání na sebe natáhne nějaké to punčochové prádlo, stane se pro ně sexuálně přitažlivým... Tím však rozhodně nehodlám polemizovat s tvým tvrzením, že i tímto ,,obdaření" jedinci jsou naprosto normální lidé...
Chci tě jenom i já poučit o tom, že vedle takovýchto šťastlivců existují i tací, kteří ne na komkoliv, nýbrž na své partnerce potřebují mít dlouhé vlasy, aby pro ně byla nejenom sexuálně přitažlivou, ale aby takovou vůbec dokázali jako ženu vnímat a k jako takové se i náležitě chovat. Tato docela početná skupina však tolik důvodů k radosti nemá, a to nejen kvůli podstatě a praktikách přítomné společnosti, ale i takovým, jako jsi ty s webmasterem...

Tomuhle dokážeš porozumět? Nebo k tomu potřebuješ důkladnější, individuální, školící kurz?
Doufám, že tě tahle moje drzá připomínka rovněž nekonsternovala, protože jako nekonečná studentka jedné z pražských vysokých škol bys mohla pochopit, co znamená a porozumět ji. V opačném případě bych musel tímto zapříčiněnou vnitřní bolest odstranit pečlivějším přístupem k tobě, čímž bych ale asi nijak nepotěšil nejen zdejšího webmastera...

Libor (St, 17. 12. 2008 - 21:12)

Výňatek mého dialogu s účastníky diskusního fóra stránky pro fetišisty dámského punčochového prádla - 5. část
http://www.mrpantyhose.net/cz/diskuzni-forum

14.12.2008 16:57 Neroztrhánek (Libor)
Mě by zase zajímalo, jakou má tento tvůj výčet zisků a nákladů souvislost se zdejším skrytým lobbingem za kadeřnické zájmy, popřípadě s prezentováním obskurních perverzit? Tyhle všudypřítomné záležitosti, spojené s naprostou absencí zmínek o potřebách dlouhých vlasů, coby pro mnohé nejdůležitějšího ženského znaku, včetně jejich spojování se sexualitou, mne ne mrzí, ale přímo serou!
Kdyby ses takovýmto příspěvkům, které se zdejšího tématu naprosto netýkají, buď vyhnul, nebo je včas odstranil, tak bys neměl problém! A buď si jist, že kdykoliv někdy v budoucnosti narazím na něco podobného, tak ta stránka půjde do kelu!!!
Počítám, že nejseš až takový dement, abys nevěděl, vo co gou...

14.12.2008 17:01 Neroztrhánek (Libor)
Tohle je totiž jediný legitimní způsob, jak proti takovýmto lumpárnám a gaunerům bojovat!

14.12.2008 17:15 Mr.Pantyhose || info"mrpantyhose.net
Tyhle stránky nejsou o dlouhých vlasech, ale o silonkách, pokud jsem při jejich vytváření dával dobrý pozor. Jestli narážíš na výskyt pár vzkazů někde uprostřed diskuze, které jsem zaregistroval a jejichž téma mě nijak neoslovilo, pak po tom všem co jsi prosazoval, jsou tyto vzkazy stejně validní, jako tvoje. Ve chvíli kdy se začnou mazat vzkazy podle přání návštěvníků, nezbyde tu ani jeden, protože někoho bude urážet téma "silonky". Já se k délce vlasů nijak nevyjadřuji, tohle téma je mi naprosto cizí a nijak mě neoslovuje. Od toho tu tyto stránky nemám. Pokud někomu udělá dobře, že z diskuze o 800 vzkazích zmizí jeden a přestane pak tyto stránky, potažmo mě veřejně pomlouvat na internetu, médiu, na které nadává a považuje ho za manipulační nástroj, udělám to. Jestli za něco lobuju na těchto stránkách, pak je to jen lidská tolerance punčochového fetišismu, pochopení tohoto "zájmu" partnerkami a manželkami. Pokud zde nějaké příspěvky v diskuzi nemají co dělat, jsou to výhružky a nadávky, jakými někteří přispěvatelé opravdu nešetří.

15.12.2008 10:13 mariasnice || mariasnice"seznam.cz
Dlouho jsem tady nebyla a to co jsem si dnes přečetla mě zcela konsternovalo? Co to proboha znamená??? Nechápu tyhle útoky, rozumím, že někomu může připadat nenornmálni fetišismus, ale není na tom nic neobvyklého a fetišista je zcela normální člověk, který si naopak dokáže svůj sexuální život zpestřit. Určitě není úchyl. Tuhle stránku mám ráda. Punčocháe nosím denně a našla jsem tu spoustu bezvadných rad. Asi nerozumím celému sporu, ale to asi většina lidí, nevím, jestli by se to mělo takhle řešit, myslím, že to nikoho nezajímá.

Libor (St, 17. 12. 2008 - 21:12)

Výňatek mého dialogu s účastníky diskusního fóra stránky pro fetišisty dámského punčochového prádla - 4. část
http://www.mrpantyhose.net/cz/diskuzni-forum

11.12.2008 19:54 Neroztrhánek (Libor)
Tohle dělaj děti, že si dávají před oči ruku, aby se "jako" nedívaly na něco, co by neměly! Přitom ale vždycky čumí mezi prsty, aby o nic nepřišly. A já se ti ani nedivím, že by sis přál, aby přesně tohle, ovšem bez těch škvír, dělaly i tvoje zdejší ovečky, natož aby se mnou, nedejbože, daly řeč... Ono ti tak věru není, jak se tady snažíš předstírat! Ze svých zkušeností totiž moc dobře víš, že jakoukoliv show dokážu spustit i v prostředí naprosté ignorace, po které tady voláš...
A tyhle nové postavičky, skrze které ke svým ovečkám promlouváš, mají být onou náhradou za ty zkompromitované? Prostě klasika ;-)

11.12.2008 22:36 Standa || satandap"seznam.cz
No neměl sem pravdu? Tvůj příspěvek zkrátka ani nepotřebuje komentář! Ty se dokážeš znemožnit sám. :) Zkrátka zoufalý pokus zabalit paskvil do úhledného balení! Že ti to stojí za to dělat ze sebe ignoranta!? Držím ti palce, třeba ti to pomůže v tvém jistě náročném životě!

12.12.2008 15:21 Lucky
Ani jsem to nečetl, ale odhaduji, že ve městě (spíše v pralese), kde ten ichtyl žije, došly v krámě silonky a už mu to leze na mozek asi.

Libor (St, 17. 12. 2008 - 21:12)

Výňatek mého dialogu s účastníky diskusního fóra stránky pro fetišisty dámského punčochového prádla - 3. část
http://www.mrpantyhose.net/cz/diskuzni-forum

09.12.2008 18:24 Neroztrhánek (Libor)
Takovémuto nastrčení postaviček, plakajících nad tím, že se dva hádají, pracovně říkám ,,úhybný manévr". Ten se používá v případech, kdy se poražený diskutér touží vyhnout konfliktu. Z toho mi pak vychází, že se za nimi schovaný aktivista dostatečně poučil, což vnímám jako pozitivní zprávu.
Máš pravdu, že webmaster má jakési práva. Kvůli zjevné natvrdlosti ti musím ale opět připomenout, že problém spočívá v tom, že praktické uplatňování takovýchto práv se velice podobá tehdejším cenzurám a manipulacím komunistů, které jsou dnes pouze přebarveny na modro...
Je mi jasné, od koho mohl zdejší webmaster inkasovat prachy za nenápadnou inspiraci k odstraňování dlouhých vlasů z ženských hlav, i když se to zjevně tématu zdejší stránky naprosto netýká. Zatím jsem ovšem nezaregistroval nějaký spolek, který by mohl někoho finančně odměňovat za propagaci incestu či promiskuity. Možná ale že ty víš víc...
Pokus se mi také vysvětlit, proč si v rámci - jak říkáš - ,,společného tajemství úniků od reality v podobě různých inspirací a představ", nemůže vzít některá fiktivní postava, krom vašich oblíbených punčoch, ještě třeba dlouhovlasou paruku? Dovolím si tak učinit za tebe: Tohle by se totiž vymykalo záměrům zdejšího lobbisty a manipulátora, který by za to navíc od nikoho nic nedostal... A votom to je!
Taky si kladu otázku, co všechno ta kadeřnická mafie spolufinancuje. Že bychom si někdy v budoucnu mohli kupovat třeba levnější granule pro psy díky na ní umístěné reklamě na mužatky?
Až pochopíš, že nemůžeš beztrestně vydělávat prachy všudypřítomnou válkou proti zájmům značného počtu normálních a slušných lidí, kteří nikomu nic neudělali, tak se vyhneš mnoha problémům. Pokus se o to alespoň ty, když to nedochází jiným! Pak už totiž nebudeš mít problém...

09.12.2008 19:50 MARTIN || ma.vlach"seznam.cz
Neroztrhanku, co to tu meles. Zjevne ti jde o to se s nekym pohadat a predvadet jakysi pofiderni mentalni prujem. S tim jdi do parlamentu. Navrhuju Neroztrhanka ignorovat!

09.12.2008 20:26 Lucky
Jasně, souhlasím ignorovat. Já jsem totiž úplně někdo jiný, ale to asi někdo nechápe. A on mě vůbec nezajímá, od teď nic nečtu od něj

10.12.2008 14:40 Standa || satandap"email.cz
Já sem sice jen pozorovatel této diskuze, ale neroztrhánek mě vážně pobavil :) vypadá to totiž, že ho v jeho životě lidi moc neposlouchají a neberou vážně a proto si asi myslí, že když něco napíše a dá to do diskuze, nic jiného ostatním nezbyde než brát jeho názor vážně, ale tak to neni a myslim, že ostatní s velkým klidem přejdou tyto výlevy a autor zůstane opět sám bez zájmu ostatních! Ale klidně pokračuj je to velice zábavné, skoro studijní materiál :) Těším se na psychologický rozbor své reakce, jistě mne pobaví:)

Libor (St, 17. 12. 2008 - 21:12)

Výňatek mého dialogu s účastníky diskusního fóra stránky pro fetišisty dámského punčochového prádla - 2. část
http://www.mrpantyhose.net/cz/diskuzni-forum

rajcuji me leskle! 01.12.2008 20:58
to Neroztrhanek: podle IP adresy se da snadno zjistit kolik lidi jsem chodi,tak jako to znam z jinych webu. Byt spravcem tak to zavedu. aby u prispevku byla videt i IP adresa.
Sice jsem pochopil o co jde na zminovanem odkazu, ale vubec nechapu co to dela tady v diskuzi??!! To nikoho nezajima, tady se chodi lide bavit na urcite tema a NE politikarit. A hodne bylo receno v prispevku od MR.Pantyhose... internet je anonymni medium. At si z toho kazdy domysli o co jde.
A stve me,ze v jedne z tech radoby diskuzi nejaky pitomecek napada autora techto a podobnych stranek

Neroztrhánek (Libor) 07.12.2008 03:47
to ,,Rajcuji me leskle!":
Rozhlédni se někdy kolem sebe, kolik lidí co štve a k čemu jim to je! Stejně jako pro ostatní - i pro tebe platí, že to je to jediné, co s tím můžeš dělat ;-)
Není mi ale jasné, zda vnímáš rozdíl mezi ideovým autorem a správcem, nebo-li webmasterem. Já ano. Pokud jste dva, pak by ale mezi vámi měla probíhat jakási komunikace a vzájemný respekt. Jsi-li mu však nějak zavázán, a tudíž musíš držet hubu a krok, pak máš smůlu stejnou, jako mnozí ostatní. A to je pak o onom vlastnictví sdělovacích prostředků jistými lidmi, o němž jsem v předešlém příspěvku psal...
Jinak mi připadáš, jako nějaký bývalý estébák, případně jejich dobrý žáček. Ti totiž taky přesně věděli, koho co zajímá a proč kam chodí... I oni si také přivlastňovali právo mluvit za ostatní...
A z toho mi nějak vychází, že byť odpovídám dvěma, odpovídám vlastně opět jakési rozdvojené identitě, kterou někde jinde nazývám (mimo jiné) kašparem :-D

07.12.2008 22:00 Ruten
Tak nevím, zdali je tato stránka o PK, nebo jakémsi vyřizování, alespoň pro mně,jako ženskou, nějakých účtů. Domnívám se, že webmaster, který tuhle činnost financuje, má jakési práva

07.12.2008 22:33 Lucky
Škoda, že se to tady zvrhlo do hádek. Já jsem spíše plachý typ, co se hádkám vyhýbá a myslel jsem, že tady, ve světě našeho společného tajemství, vládne harmonie a každý si tu užije svou fantazii a trochu se rozptýlí od reality. Fakt škoda, tohle mě číst nebaví, přestaňte se už hádat a raději pište k tématu.

Libor (St, 17. 12. 2008 - 21:12)

Výňatek mého dialogu s účastníky diskusního fóra stránky pro fetišisty dámského punčochového prádla - 1. část
http://www.mrpantyhose.net/cz/diskuzni-forum

Neroztrhánek (Libor) 25.11.2008 08:13
Na následující adrese se dočtete (dále od posledního příspěvku na stránce) velice zajímavé informace o zájmech a praktikách jistých lidí, kteří přispívají i do přítomného fóra:
http://diskuse.doktorka.cz/libi-muzum-dlouhe-vlasy/archiv/3420/

Mr.Pantyhose || info"mrpantyhose.net 27.11.2008 21:05
Neroztrhánek: Tvůj vzkaz byl vymazán, protože na svých stránkách nehodlám zavádět politické diskuze, na jaké onen odkaz odkazuje. Teprve teď po překliknutí na druhou stránku jsem pochopil proč odkaz uvádíš. Nevím, kolik přispěvatelů na moje stránky píše, od jimi zveřejňovaných výroků se distancuji a nechávám je tu pro ostatní, soudit nikoho nehodlám. Nechť každý soudný člověk rozliší, které přízpěvky sem píší rozumní lidé. Možná by bylo vhodné přejmenovat toto diskuzní fórum na knihu přání a stížností. Nehodlám se k této věci už více vyjadřovat, tato diskuze by nikdy neskončila, stejně jako jakákoli jiná politická záležitost. Internet je bohužel médiem z velké části anonymní a je tedy na každém, aby ho také s patřičným odstupem vnímal, bral ho jen jako zdroj inspirací, nápadů a rad, ale nikoli jako zdroj jediný. Nedá se stoprocentně recenzovat a přizpívat může každý. Stejně tak si každý může z různých přízpěvků vzít, co chce. Nemyslím, že jsem řekl něco nového, internet tu od toho je a je prostě takový. Zaráží mě tvoje deziluze z toho, jaký internet je.

Neroztrhánek (Libor) 07.12.2008 03:45
Pro ,,Mr.Pantyhose":
Zdůvodnění tebou provedené a posléze neprovedené cenzury je (jako obvykle) úsměvné. Ještě že jsi překliknutím na druhou stranu prozřel, a tudíž z toho vylezl s menšími ,,šrámy" :-)
Z mého pohledu není nijak důležité, kolik lidí kam píše, ale co a proč kam píše. Chápu však, že tobě podobní to vidí jinak. Nikdo ale nikam nic nepíše jenom pro sebe, proto je od tebe šlechetné, že ty všechny zdroje inspirací, rad a nápadů, jichž jsi mnohdy i autorem, pro druhé všude ponecháváš a nikoho (obzvláště sebe) za to nesoudíš.
Moje deziluze nepramení z podoby internetu, nýbrž z toho, jací lidé a s jakými zájmy jej (vlastnictvím, tvorbou a dozorem webových stránek) ovládají a veřejnost manipulují. Totéž platí i pro média ostatní, neboť i ta jsou ovládána podobnými lidmi s podobnými motivacemi.
Ponechávání těchto záležitostí na soudnosti každého jednotlivce se v konečném důsledku projevuje na stále narůstající demoralizaci a deprivaci celé západní civilizace, takže lidé tobě podobní dělají maximum proto, aby se celá zhroutila, protože většina lidí jí má už plný zuby.
A to pak není o ničem jiném, nežli o politice, která je tématu této stránky stejně ,,blízká", jako popis znásilňování nezletilého pokrevního příbuzenstva či skryté lobbování za kadeřnické zájmy.
Jenom by mne zajímalo, zda bys byl stejně benevolentní i ke zdejšímu příspěvku, který by vyzýval třeba k násilí proti nějaké skupině obyvatelstva... Chceš svoji toleranci nechat otestovat? A to bych ti k tomu povolil i tvůj tradiční komentář, kterým by ses od takového příspěvku distancoval...

Libor (St, 17. 12. 2008 - 21:12)

Na diskusním fóru internetové stránky pro fetišisty dámského punčochového prádla, o níž jsem zde nedávno poreferoval, probíhá mezi mnou a tamními tajemnými postavičkami docela zajímavý dialog. Abyste jim tam svým příchodem zbytečně nezvyšovali návštěvnost a případně tím i neohrožovali systém svého počítače (protože nikdo neví, jestli tamní webmaster i tuhle stránku záměrně nezaviroval...) rozhodl jsem se vám tuto komunikaci umožnit shlédnout jejím zdejším zveřejněním.

Libor (St, 17. 12. 2008 - 21:12)

Protože jsem blb, který pohádky nesleduje, mám ve svých znalostech velké mezery :-(

Jsi pičusek nem (Út, 9. 12. 2008 - 23:12)

Kdybys ty blbe sledoval pohádky a viděl pohádku Princové jsou na draka, tak bys věděl, že tam byl princ Bachacha, kterého sehnali místo pravého Bajaji.
Takže nepiš o nějakém prznění češtiny. Jenže ty raději furt tady píšeš postkomunistické slátaniny a honíš si u toho péro.
Jsi prostě blb.

Libor (Út, 9. 12. 2008 - 18:12)

Následující příspěvek pochází z diskusního fóra k pořadu ČT Máte slovo, týkající se otázky slučitelnosti chování KSČM s naší současnou Ústavou, na něhož jsem v předchozím příspěvku zveřejnil reakci. Oba tyto příspěvky najdete na následující adrese:

http://www.mateslovo.cz/2008/11/mate-slovo-chova-se-kscm-v-souladu-s-ceskou-ustavou-a-zakony/;comment-724

Listopad 30th, 2008 at 11:28 pm
Jarda píše:
Pro pana Ransdorfa:
Vážený pane doktore!
Již několikrát jsem vám chtěl napsat, ale až teprve minulý týden, po shlédnutí pořadu Máte slovo na CT 1, jsem se do psaní pustil.
Ne, že bych vás chtěl nějak kritizovat, ale nemohu se zbavit dojmu, že vy, ač vysoce vzdělaný a inteligentní, neumíte oslovit prosté posluchače. Nepředpokládám, že je po příkladu našich

Pičusek nemocná (Út, 9. 12. 2008 - 18:12)

Z doby svého mládí pamatuju na Prince Bajaju... Že by ho demokrati po ,,revoluci´´ taky přejmenovali? A neudělali z něho navíc buzika, aby tuhle deviaci více přiblížili dětem? Nejspíše ti ale to prznění češtiny už leze na budku...
A když už jsem tady s tebou, ty intelektuále, dal zase řeč... Na jedné z dalších diskusí jsem nedávno narazil na reakci nějakého internetového dozorce, která by jako z tvoji klávesnice vypadla. Dám krk za to, že je to tvoje dílo:

Prosinec 1st, 2008 at 9:21 pm
Mirek píše:
Pro Jardu

Reklama

Přidat komentář