Reklama

Ideální rodina z pohledu TV reklam-názory

Era (Út, 3. 10. 2006 - 09:10)

Rara, vítej, mezi kozly a kozami! Podle toho, co píšeš, máš asi nějaký problém s prohlížečem. Chová se Ti podobně jako TV, koukáš na něco a najednou tam vlítnou ty reklamy, teda pardon, diskuse na doktorce. Chápu, že to pro tebe musí být dost obtěžující, ale určitě se to dá nějak spravit, aby se ti tam ta diskuse furt nevnucovala a tys nemusela být svědkem toho, jak tady mi pitomečci řešíme svoje blbé problémečky.

H (Po, 2. 10. 2006 - 12:10)

Raro napsala jsi to přesně, co člověk to jiný i když někdy debilní problém :-))

Jana (Po, 2. 10. 2006 - 09:10)

raro..taky dobrý, pobavilas mě:-)

rara (Po, 2. 10. 2006 - 05:10)

radime ty kozle co takhle napsat neco o tyhle pakarne na doktorce? radim si mysli ze prokouk vsechno v TV reklame, gypsi si mysli ze je jeste chytrejsi, xxcd uz ted uplne, kate radi vsem at jsou do nevery, katae z hradce uz prestala psat asi ji ten jeji mladsi kozel utahal, vivi mekta nesmysly tiskacima pismenama z danska, zkopany se polejva extra virgin olejem a odolava telepatum, johanz uz je v cudu, mr.green si mysli ze pestovani bonsaji je jako strihat prsticky detem, sem tam do toho probehne namalovana galerka, 007 si mysli ze umi anglicky, blbci co kupuji sracky od FM si mysli ze se polejvaj tou pravou polivkou jen za levnejsi peniz, jinymu by nevadilo ze dcera pritahne domu cigose, dalsi chce lizat prdelku, plno blbek si chce nechat ostrihat maly pysky Zdenek by je zase chtel vsechny olizat, do toho vesmirny lidi a zidovsky spiknuti,tony/niky ma atomovky ve WTC, imbecil jirka milionar furt nemuze najit holku, nekoho zajima jestli soustat v lodicka nebo botech a jinej zase jestli radeji tampon nebo vlozku, nekomu se zavratne mota chlava a jinej chce neveru, druhej by za ni zabil, do toho kandaulisti ktery se chtej divat jak jim nekdo sosusta manzelku atd.atd. atd. atd. a pak tu budeme svorne psat ze amici jsou prasteny. vitejte na doktorce kozlove a kozy radim vam o tom neco napise.

Honza_X (Ne, 1. 10. 2006 - 23:10)

Dobré, akorát, že slepice se nepěstují, ale chovají. Jinak vynikající.

Lída (Ne, 1. 10. 2006 - 23:10)

Dobře napsaný,jen ten věk je opravdu někde jinde..Ale když se kouknu na ty reklamy,tak tam fakt ti důchodci vypadaj mladě..Je mi 48,a mám pocit,že já se toho důchodu ani nedožiji..Ale Radime,máš dobrý sloh..Pokračuj..

Jana (Ne, 1. 10. 2006 - 11:10)

Bezva Radime!!!!
až na ten věk 55-60.Jsme s manželem skoro v tomto věku ale bohužel důchod v nedohlednu.
Jestli nám budou pořád zvyšovat věkovou hranici pro odchod do důchodu,tak se toho krásného života nedožijem...

Lenka (Ne, 1. 10. 2006 - 01:10)

Našla jsem tohle téma náhodou,a určitě nelituji..:-))

Hana (Čt, 28. 9. 2006 - 18:09)

Opět jsem se od srdce zasmálá, už se těším až budu důchodce :-))

Radim (Čt, 28. 9. 2006 - 18:09)

Tak,ideální rodinku už jsem popsal,ted se pokusím stejným způsobem přiblížit život českého důchodce tak,jak ho prezentuje TV reklama..
Český důchodce je tvor,obvykle žijící v páru s manželem,nebo manželkou,jsou oba ve věku 55-60 let..Oba dva jsou na svůj věk neobvykle zachovalí,hlavně manželka by mohla svojí postavou,a vizáží kunkurovat kdejaké třicítce..Aby ne,když už řadu let používá jen ty nejzázračnější přípravky,a krémy,které srovnají snad i vlnitý plech..Večer krém na na noc,ráno krém na den..Docela by mně zajímalo,co by se stalo,kdyby to popletla..Manžel důchodce je taky celkem švihák,a plný elánu,pokud teda zrovna neučí jezdit vnuka na kolečkových bruslích,nebo nevozí vnuky na zádech na zahradě..
Den průměrného důchodce začíná v koupelně.Po vysprchování se s použitím toho nejlepšího sprchového gelu,po kterém omládnete minimálně o 10 let,příjde na řadu ústní hygiena..Z kelímku vytáhne zubní protézu,nesmí však před nasazením do úst zapomenout na fixační lepidlo,aby to nedopadlo jako posledně,kdy málem zapoměla zuby ve vařené kukuřici..Po snídani,skládající se z jogurtu obsahující plno nějakých živých kultur,které úžasně pomáhají při trávení,na sebe manželka důchodkyně natáhne mejkap od maskérů filmových hvězd,a vyráží na návštěvu své dcery.Už po cestě myslí na to,jestli se dcera naučila používat ten skvělý čistící prostředek,který ji dovezla minule,nebo zda ještě stále mají na podlaze a dřevěném nábytku takovou vrstvu prachu,jako posledně..Taky se ujištuje,jestli má v kabelce slavný Rioton sto tisíc,protože její dcera stojí celý den na nohou,tak ji určitě musí bolet..
Manžel důchodce taky vyráží do ulic..Dnes jde na pojištovnu vyřizovat reklamaci pojistky,protože ten zasr.. bobr mu ten jeho dřevěný rybářský srub sežral i podruhé..Pak se nejspíš staví do fast foodu na báječně křupavá kuřecí křidélka za cenu takovou,že se už nevyplatí slepice ani pěstovat..
Manželka důchodkyně mezi tím dorazila k dceři..Podlaha,i nábytek je kupodivu čistý,a ve formě,ale co ta koupelna!Na její prosbu se v koupelně objevuje svalnatý chlapík ve žlutém dresu,slyšící na jméno mistrpropr,a vše je najednou čité tak,že se sami vidíte.Úžasné..A bez práce..Ze školy se vracejí vnoučata.Babička na ně samozřejmně nezapomněla,a obdarovává je čokoládou vyrobenou z mléka fialových krav,které žijou u našich západních sousedů,a která se vyrábí v malé salaši,kde vedoucího výroby dělá svišt.Následuje siesta u kávy,jejíž vůně je tak těžká,že se jako hustý dým dostává i pod zavřenými dveřmi do dalších místností.Ale to aroma souznění,to určitě stojí za to.
Manžel důchodce mezi tím vše vyřídil v pojištovně,a to hlavně díky tomu,že měl s sebou malé kokosové kuličky rafaelo,které vše řeknou za vás.Chce se ještě zastavit za svými vrstevníky na partičku mariáše.Narozdíl od minula je ale úplně v pohodě,protože ví,že díky prostenalu udrží nejen karty v ruce,ale i moč..A taky doufá,že se ten myslivec z té lahve zase nebude koukat tak uhrančivě,jako včera,kdy ho pak před manželkou neochránil ani aktimel,který vás jinak prý ochrání úplně před vším..
Manželka se vrací domů z návštěvy u dcery.Cestou se stavuje u kadeřníka,který prodává zázračné šampony,po kterých máte vlasy tak silné,a lesklé,jak příroda sama chtěla.V odlesku výlohy prohlíží svůj obličej,a v duchu se ptá sama sebe,jestli se tak narodila,nebo to je mejbelin.Po návratu domů se zděsí,opět se jí pozvracela lednička,hmm..ten její tam nejspíš opět narval kabanos a salámy..Chystá si večeři,opět koktejl k hubnutí,který doporučuje i ta velká paní z té tooookšou v televizi.Naštěstí,kdyby večeře měla nežádoucí vedlejší účinky,má připravené balení imodia plus proti průjmu,které zastaví i hučící Niagáru..Po večeři opět hygiena,a každodenní rituál před zrcadlem ve společnosti nejrůznějších koenzymů a botulinů,protože každá žena chce být krásná..
Manžel se zatím ve společnosti dvou mimozemštanů kouká na televizi s digitálním příjmem..Proč by ne,když je to skoro zadarmo..
Po chvíli oba společně uléhají.Manžel se přitulí k manželce,na její udivený výraz ve tváři odpoví,že dnes podepsal smlouvu s nějakou liškou,takže má základ,na kterém se dá stavět..
DOUFÁM,ŽE JSEM NIKOHO,A NIČÍM NEURAZIL.S POZDRAVEM,RADIM..

Radim (St, 27. 9. 2006 - 21:09)

Fakt díky za podporu..Zítra druhý díl..Budu se snažit nezklamat..

katka (St, 27. 9. 2006 - 19:09)

dooost dobry

Alice (St, 27. 9. 2006 - 17:09)

Úžasný!
Taky teď nevylezu ven bez 15litrovýho balení aviváže, abych mohla všem na potkání vykládat, v čem peru!

Jitka (St, 27. 9. 2006 - 12:09)

Ale tady taky. Prosím!
Dlouho jsem se tak nepobavila.

Iva (St, 27. 9. 2006 - 11:09)

Měla jsem na mysli uveřejnit třeba v nějakém časopise, novinách.

Iva (St, 27. 9. 2006 - 11:09)

Radime, je určitě hodně možností, jak příspěvek uveřejnit, a tím pobavit další čtenáře. Využij toho,píšeš zajímavě.

Radim (Út, 26. 9. 2006 - 18:09)

Dík za pochvalu,začínám pracovat na dalším tématu-DŮCHODCI..Dočkáte se co nevidět!!!

Hana (Út, 26. 9. 2006 - 09:09)

Radime chválím moc dobře sepsané, reklamy jsou mi protivné. Život vypadá úplně v každé rodině jinak, prostě reklamy nejsou vůbec reálné. Přesto, že nežiji podle reklam a ani je neberu myslím si, že mám ideální rodinku, ale to si myslí každý. :-)))

Antireklamka (Út, 26. 9. 2006 - 09:09)

Radime - SKVĚLÝ příspěvek! Někdy si připadám jako nenormální, protože naše rodina do obrazu televizních reklam absolutně nezapadá, ani do jedné. Reklamy nesnášíme, mezi filmy ztišujeme zvuk na minimum a odcházíme od TV a v životě jsme si na základě televizní reklamy nic nekoupili. Jinak ČT1 a ČT2 budou od roku 2008 absolutně bez reklam, ovšem tím víc si jich budou cpát do svých "megafilmů" Nova, Prima a jim podobné, asi se na ně nebudeme koukat už vůbec, stejně jsou s těmi svými seriály trapní a jejich "megafilmy" viděl každý v kině, na videu nebo DVD.
MOR NA REKLAMY!!!!!

Jana :-) (Út, 26. 9. 2006 - 09:09)

Radime DÍKY, fakt jsem se pobavila. Ta tvoje story by se dala hodně rozvinout, ale co jsi napsal mi tu stačí, abych se křenila do monitoru.Také mám takový pocit, že žiju v jiném světě a v jiné rodině, kde to nejde všechno tak hladce:-), čím to bude?...asi mi ještě nikdo cestou neukázal v čem pere, doma mi nikdo s vařením z pytlíku nepomáhá, manžel v práci nechodí na tenis a děti se mě neptají kde se beou ty obláčky ...ale já jsem spokojená tak jak to běží. Přiblblé reklamy, které jsi popsal a které jsou opravdu jakoby z jiného světa doma s gustem komentujeme, ale spíš vyhledáváme vtipné reklamy, kterých je jak šafránu. Popravdě , nejvíc mě dostaly dvě reklamy, obě s černým humorem - tchýně a nátěr plotů(tu jsi výše popsal) a Bóbika.Hlavně mě teď neukamenujte ochránci a milovníci zvířat.Zvířata mám také ráda a nikdy bych jim neublížila, jen mě pobavil ten nápad a nit života.

Reklama

Přidat komentář