Reklama

Trest smrti

Jana:-) (Čt, 4. 11. 2004 - 08:11)

To je pravda,souhlasím s dědkem. A pro tečičky, asi nemá dost odvahy,aby si zvolil alespoň nějaký nick..mstivá vůbec nejsem, jsem lidumil,ale vrazi u mě nejsou lidi,ale paraziti,které je třeba zlikvidovat

dědek (St, 3. 11. 2004 - 21:11)

Pro... dívej se na to tak: když máš v domácnosti škůdce tak ho také zlikviduješ. A nebo se ním necháš ohrožovat????????? A toto je to samé- vrah se sám svým činem degraduje na úroveň škůdce a jako s takovám je potřeba nakládat.

pendrek (St, 3. 11. 2004 - 21:11)

A ty hovado.

... (St, 3. 11. 2004 - 17:11)

Jste banda hnusných, mstivých zmetků!

Jana:-) (St, 3. 11. 2004 - 16:11)

OKO ZA OKO...

jituna (St, 3. 11. 2004 - 14:11)

souhlasím s trestem smrti,proč má naše společnost doplácet na gaunery.když se nebáli zabíjet at se nebojí umřít nejlépe dlouhou bolestivou smrtí,aby jim došlo jak trpěli jejich oběti a jak trpí ti pozůstalí.

gigi (St, 3. 11. 2004 - 12:11)

Osobně jsem pro trest smrti. Aspoň nebudeme živit takový hajzly, který zaslouží umřít. Když oni dovedli např. zabít, tak si zaslouží to samé. Kdyby existoval trest smrti, hned by si každý rozmyslel, jestli svůj čin udělá nebo ne.

Zoe (Pá, 8. 10. 2004 - 07:10)

Pro vraždu za nejsprávnější trest považuji doživotí.Tím se zabrání zároveň možnému omylu. Trest smrti je neodvolatelný. Pro dětské vrahy totéž. Co můžete například čekat od toho 12 ti letého kluka co zabil tu 12 ti letou Barborku? Odbornící se shodují, že je to již teď zvlášť nebezpečný deviant. Je třeba takové případy od společnosti oddělit!

Jana (Čt, 30. 9. 2004 - 18:09)

Pro Petru: jak tu můžeš psát o humanismu k vrahům? Svoji cestu si vybrali sami,tak jakýpak soucit! Co se týče křesťanství Čechů v Evropě, souhlasím s Robem. A co se týče tvého názoru na 14-leté děti, je vidět, že tyto věky máš za sebou a moc si je nepamatuješ. Já pracuji s dětmi od 10- tého do 15 -tého roku a můžu ti říci, že nejen ve 14 jsou velmi dobře vědomi svých skutků,ale již ve 12 přesně vědí co dělají a jak to dělají,pravda všichni se všemi důsledky,ale morálka rodiny,a společnosti, by měla dát takové mantinely,které by je ani myšlenkami k těmto hrůzným činům neměly pustit,takže tu prosím neoponuj dětskou nevinností. Jsou plnohodnotně zodpovědni za své činny i v nižsím věku, než je 15 let a pokud to není nějaký slabomyslný jedinec, tak jsou schopni domyslet i důsledky.Čili jak už jsem napsala v příspěvku dříve jsem pro trest smrti i pro snížení věkové hranice odpovědnosti dětí.

dědek (Čt, 30. 9. 2004 - 13:09)

HA! Jistě...

Rob (Čt, 30. 9. 2004 - 13:09)

Pro Petru: musím obdivovat Tvoji drzost sem tahat výkřiky typu, že Češi jsou nejméně křesťanský národ v Evropě. Kdopak tady vesele upaloval a mučil lidi ve středověku jak na běžícím pásu? Církev a trvalo jí 300 roků, než to byla ochotna přiznat. Vem si některé papeže, jací to byli vejlupci a co mají na svědomí. Vždyť proces s Husem byl jednoznačně politický, ten nebyl souzen za kriminální činy. A kde máme dodnes trest smrti - no v Americe, kde se u soudu přísáhá na bibli a amíci rozhodně nejsou bezbožní. Tak jak to je, ona se bible nějak za poslední staletí změnila nebo si ji lidé jenom rádi vykládají jak jim vyhovuje? Takže příště si to trošku promysli.

dědek (Čt, 30. 9. 2004 - 09:09)

To Petra: nejsem posedlý sadista-pouze schizoidní psychopat a údajně se to podle odborníků léčit nedá. A pokud by měli pověsit někoho z mého příbuzenstva za vraždu, nic bych nenamítal, ba naopak, protože bych příští obětí mohl být já sám.

Soudkyně z lidu (Čt, 30. 9. 2004 - 00:09)

Jsem sice proti trestu smrti ale soudím že takový Kočárník, Dyba, Dybová, Klaus, Macek, Čermák, Železný, Kožený a další podvodníci s LTO a kuponové privatisace by si trest smrti zasloužili. Nebo aspon studenou celu kde by byli ponecháni o ztvrdlém okoralém chlebu a posolené vodě.

Petra (St, 29. 9. 2004 - 22:09)

Ako môže niekto súhlasiť s trestom smrti, a na dotaz týkajúci sa justičných omylov, a korupcie odpovedať, že to je možno 1 z 1000 prípadov.Chcela by som vedieť, ako by ste sa zachovali, keby práve ten jeden bol vaš partner či pribuzny.Dedek je posadnuty sadista, ale to sa da uspešne liečit, absolutne suhlasim s Libou, Viem, Česi su najmenej kresťansky narod v Europe, ak už by to nespravili z milosrdnosti, tak aspon humanizmus by mohol niečo povedať.A ako môže niekto odsudiť 14-ročneho a mladšieho, on sa ešte vyvija a za jeho vychovu sme zodpovedni MY!!!Takže ak by si niekto zaslužil trest smrti, koho dieta niekoho zabije- su to jedine jeho rodičia či ini čo sa o jeho vychovu staraju!

Jana (So, 25. 9. 2004 - 22:09)

jsem ráda, že nás přívrženců trestu smrti přibývá, protože kriminalita roste a odezva žádná

Petr (So, 25. 9. 2004 - 14:09)

Názor Ivy je rázný a naprosto správný. Ještě že dnes stále existují lidé s těmito názory, už jsem se děsil, že jsem ojedinělý. Vězení skutečně musí být vězením a podmínky tomu musí odpovídat. Žádné vycházky, žádná televize (snad jen ty televizní noviny jako na vojně). Dnes se v kriminále mají vězni královsky, zatímco do nemocnice si jako pacienti musíte nosit toaletní papír, někde po Vás chtějí i bandážovací obinadla před operací.

iva (So, 25. 9. 2004 - 11:09)

take bych davala za smrt smrt...za znasilneni bych mu to urizla, tedy pokud to jde...za kradeze bych sekala postupne prsty a bevo bypalovala nekam cejch, aby clovek na prvni pohled poznal, ze je to zlodej...a podvodniky bych nechala makat 24 hod denne, aby skody zaplatili ... vezeni bych udelala tak, aby to byla vezeni, chuda strava, tepla voda jen jedenkrat tydne, spani na kavalcich, zadna TV ... zadne vymozenosti, proste, aby to bylo vezeni a ne rekreace... a hlavne by museli makat a hlavne si i to vezeni zaplatit (ci spise odpracovat) a ne abychom to platili mi vsichni....

Petr (Pá, 24. 9. 2004 - 21:09)

Středověk, nestředověk - za smrt patří smrt. Není to pomsta, ale eliminace nebezpečných individuí ze společnosti. Zavražděnému sice už život nikdo nevrátí, ale trest smrti zabrání, aby to udělal znovu. Mnoho lidí v této zemi trest smrti odmítá, ale kdyby se něco přihodilo někomu jejich blízkému, jistě by změnili názor. Možná by ale už bylo pozdě ...

Jana (Pá, 24. 9. 2004 - 09:09)

..proti gustu...

dědek (Čt, 23. 9. 2004 - 20:09)

Vždy účinná ochrana společnosti před zločinci bez ohledu na běh času.

Reklama

Přidat komentář